5:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2023 19:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv pro domácí


Branky


15. M. Kaňák , 38. J. Sulek , 45. J. Suchan , 63. F. Šedivý (vl.) , 88. T. Klimeš - 18. Z. Kolek , 19. F. Bárta
11

Utkání rezerv se hrálo v podzámčí již v pátek večer, a tedy za umělého osvětlení. Jen škoda, že se odehrálo před nicotnou diváckou návštěvou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první gól se čekalo jen čtvrthodinu. V patnácté minutě poslal domácí tým do vedení Michal Kaňák – 1:0. Hlubočtí si vedení užívali pouze krátkou chvíli. Nedlouho poté se totiž hostům podařilo jednogólové manko smazat. Po Svobodě přihrávce se v koncovce prosadil Zdeněk Kolek – 1:1. Hned vzápětí hosté dokonali obrat ve vývoji skóre, když pronikl do vápna Daniel, předložil míč nezištně Filipu Bártovi a rázem bylo to 1:2. V dalším průběhu mohli Spartakovci své vedení navýšit, ale hlubockého gólmana Bublíka se jim již překonat nepodařilo. Za neproměněné příležitosti byli v závěru poločasu Kapličtí potrestáni. Ve 38 minutě byl v šanci Kaňák, z levé strany tvrdou ranou Schneidera neprostřelil. Následoval rohový kop, který zadáci hostů odvrátili jen za šestnáctku, kde měl dostatek prostoru Jan Sulek, jenž se opřel do balónu a parádní nechytatelnou dělovkou srovnal skóre na 2:2. V samotném závěru poločasu se hra odehrávala před šestnáctkou domácích, Hlubočtí se dožadovali odpískání ruky, hlavní arbitr jejich přání nevyslyšel, jenomže hosté přestali hrát, o míč přišli, ten se dostal do pravé strany k Janu Suchanovi a ten málo vídanou střelou z vlastní poloviny poslal balón za Schneiderova záda – 3:2. Po rozehrávce se hosté dostali před branku domácích a vytěžili rohový kop. Po Kolkově centru bránící hráči odvrátili balón k Svobodovi, následovala povedená dělovka, bohužel pro hosty skončil míč na tyči a do kabin docházeli tedy nakonec o gól spokojenější Hlubočtí fotbalisté. V úvodu druhého dějství byli aktivnějším týmem hosté. Po šesti minutách hry napřáhl zpoza vápna Kuchař, při jeho dělovce měl Bublík štěstí, že míč letěl přímo na něj, a díky tomu jej dokázal vyboxovat. O několik minut později Kolek přenesl hru na Bártu, následovala přihrávka do levé strany na rozběhnutého Presniakova, který pronikl do šestnáctky, přízemní křížný pokus však těsně minul vzdálenější tyč. V 63 minutě se domácí prakticky poprvé ve druhém poločase dostali do šestnáctky Spartaku a hned z toho byl gól, když nešťastným zásahem poslal míč do vlastní sítě Filip Šedivý – 4:2. Poté znovu pokoušel střelecké štěstí hostující Kuchař, přízemní prudká rána znovu letěla do prostoru, kde byl připravený gólman Bublík. Na druhé straně se mezi tři tyče nevešlo zakončení Křiváčka. Zdramatizovat zápas mohli Spartakovci čtvrthodinu před koncem. Trestný kop z pravé strany zahrával Kolek, na malém vápně na míč v gólové pozici těsně nedosáhl nabíhající Kuchař. Čtyři minuty před koncem Presniakov před vápnem přiťukl míč Bártovi, rána z hranice velkého vápna prolétla vedle pravé tyče. Na druhé straně ve slibné příležitosti zakončoval hodně mimo střídající Marek. Kalich hořkosti si hosté do dna vypili v osmaosmdesáté minutě, kdy gólman Schneider nabídl pátý gól Tomáši Klimešovi – 5:2. Zápas, ve kterém měli Kapličtí bodovat, nakonec prohráli rozdílem tří branek, především proto, že domácí byli v koncovce efektivnější. Navíc hosté některé góly Hlubockým přímo darovali.


Zaslal Libor Granec



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou B
Jan Suchan (hráč):

TJ Spartak Kaplice B
Filip Schneider (brankář): Zapas na Hluboké byl pro nás zapas blbec. Ačkoliv jsme dokázali otočit ze stavu 1:0 na 1:2 během asi 5 minut, tak ještě do poločasu jsme stihli prohrávat 3:2. Druhy poločas už se nám nedařilo vůbec nic a ještě k tomu jsme dostali další dva hloupé góly. Takhle se vyhrát nedá. Na tenhle zapas musíme rychle zapomenout a další kolo se to pokusit odčinit.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Bublík [-] - R. Dohnal [-] , O. Krátký [-] , J. Sulek [-] , T. Adam [-] (89. P. Tůma [-] ) - J. Procházka [-] (57. F. Dohnal [-] ) , T. Kučera [-] , M. Kaňák [-] (68. K. Štabrňák [-] ) - T. Křiváček [-] (83. V. Marek [-] ) , J. Suchan [-] (79. T. Klimeš [-] ) - O. Pilný [-]

TJ Spartak Kaplice B
F. Schneider [-] - F. Bárta [-] , O. Janoušek [-] (75. J. Fejtek [-] ) , M. Lhotský [-] , Z. Kolek [-] , R. Daniel [-] , I. Presniakov [-] , P. Dreiling [-] , V. Kuchař [-] , D. Svoboda [-] (68. A. Meita [-] ) , F. Šedivý [-]

Počet diváků: 28. Rozhodčí: Ondřej Adam - NOVÁK Lukáš, KLIMEŠ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Filip Schneider
Tip experta: výhra hostů

Zapas těžký na tipování, soupeře z Hluboké vůbec neznám, ale jelikož tipnout musím, tak doufám, že pod zámkem předvedeme bojovný výkon a odvezeme si všechny body do Kaplice.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Pokud pomohou hráči áčka tak body budou doma.