Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chýnov nestačil na veselskou Lokomotivu


Branky


13

Chýnovští fotbalisté nestačili v důležitém zápase na soupeře z Veselí n/Luž. a přenechali mu na domácím trávníku překvapivě všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Veselští fotbalisté nastoupili s několika dorostenci v sestavě, (nutno podotknout, že fotbalově výborně připravenými), neponechali nic náhodě a hned od prvních minut na chýnovském trávníku dokazovali, že jejich výborné výsledky v letošním ročníku nejsou náhodné. Postupně si vynutili územní převahu a s ní přicházeli i jejich šance. Nejdříve v 5. min. po chybě ve středu domácí obrany se dostal do šance Dvořák, (to se teprve pozdější autor hattricku zastřeloval…), ale výborný domácí gólman Průša si s jeho střelou ještě poradil. Na druhé straně střílel v 10. min. po akci Václ. Hrušky domácí Kavka a s jeho pokusem si Hejl v brance hostů rovněž bezpečně poradil. V 16. min. unikl po levém křídle J. Rabiňák, před brankou hledal svého bratra Michala, ale Hejl opět výborně zasáhl. Poprvé se skóre měnilo ve 20. min., kdy další nedorozumění v obraně domácích již veselský Dvořák potrestal, když se trefil zády k brance střelou přes hlavu přesně k pravé tyči Průšovy branky, (0 : 1). Ve 27. min. se autor branky řítil z úhlu opět sám na Průšu, ale ten jeho pokus dokázal vyrazit, ale ve 29. min. již byl úspěšný, když na něj domácí obrana zcela zapomněla a povedenou střelou dostal Dvořák hosty již do dvoubrankového vedení, (0 : 2). To byla pro domácí celek i příznivce další sprcha a až po té se chýnovští hráči přece jen zvedli a vypracovali si také několik gólových příležitostí. Ve 32. min. po akci Kavky a J. Hrušky tísněný Václ. Hruška překopl z pěti metrů branku hostí, ve 34. min. střílel na Hejla Kavka, ale ten si s jeho nebezpečným pokusem dokázal na 2x poradit. Ve 40. min. byl v další gólové šanci na druhé straně autor obou dvou hostujících branek, ale Průša jej vychytal. Ve 42. min. měl kontaktní gól na noze domácí Štrouf, ale po narážečce M. Rabiňáka Hejlovu branku těsně přestřelil. V poslední min. prvního poločasu se domácí přece jen dočkali snížení, když se trefil hlavou po centru M. Rabiňáka aktivní Václ. Hruška, (1 : 2) a dal domácímu celku naději do druhých čtyřiceti pěti minut.

         

Druhý poločas

Druhý poločas pak začal snahou domácích o vyrovnání, ale dobře bránící hosté je do gólových šancí moc nepouštěli. Výjimkou byla 57. min. kdy se před pokutovým územím výborně uvolnil domácí Kavka, svou tvrdou střelu nasměroval pod horní tyč, ale Hejl vytasil další skvělý zákrok. V 60. min. si pak domácí vytvořili velký závar před veselskou brankou, ale dorážka Václ. Hrušky skončila opět jen v náručí výborného Hejla. V 70. min. měl ale na noze rozhodnutí veselský Berezný, (ročník 2007…), který po uklouznutí Rytíře postupoval zcela sám na Průšu, ale ten svůj celek opět podržel… a o 3. min. měl gólovku na noze další mladík v dresu hostů Stropek, (ročník 2006…), ale i ten ztroskotal na domácím gólmanovi. Výsledek tak pečetil v 80. min. opět Dvořák, (kdo jiný…), když dovršil svůj hattrick. Ve vápně si našel odražený míč a tečovanou střelou rozvlnil síť za domácím gólmanem Průšou potřetí, (1 : 3). Po této třetí brance hostů se již utkání jen dohrávalo a hosté celkem bez problémů dokráčeli ke třem bodům z venkovního hřiště. Jejich vítězství bylo zasloužené, protože byli dvě třetiny zápasu lepším týmem a domácím hráčům toho moc nepovolili.

 

Autor: Pavel Kulveit

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
J. Holub (trenér): Jsem dnes naštvaný, utkání jsme si prohráli sami. V prvním poločase jsme nezachytili tempo běhavých hostů a Veselí n/L. si vytvořilo dvoubrankový náskok. Ve 2. půli jsme pak nevyužili několik gólových šancí k vyrovnání. V závěru dali hosté třetí gól a výhru si již zkušeně pohlídali a vyhráli zaslouženě. Nyní se musíme připravit na zbývající dva podzimní zápasy.

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Ondřej Dvořák (hráč): Není to můj první hattrick, již jeden se mi podařilo také vstřelit. V první půli jsme byli lepším celkem, ve druhém poločase se Chýnov zvednul, ale výhru jsme si již vzít nenechali. Pomohlo nám, že máme mladý a hodně běhavý tým. A jsem rád, že se nám podařilo po delší době také na cizím hřišti naplno tříbodově bodovat, neboť jsme dosud získávali body převážně jen na domácím trávníku.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - M. Rabiňák [-] (92. V. Vácha [-] ) , J. Rabiňák [-] , V. Hruška [-] , P. Kavka [-] (82. J. Pták [-] ) , J. Petrů [-] (57. D. Havlík [-] ) , V. Hruška [-] , M. Štrouf [-] (85. D. Sedláček [-] ) , A. Rytíř [-] , J. Doubrava [-] , J. Hruška [-]

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - O. Dvořák [-] (82. J. Bursík [-] ) , P. Šimek [-] (91. D. Doležal [-] ) , F. Štětina [-] (46. P. Kolář [-] ) , D. Čech [-] , M. Průcha [-] (38. M. Berezný [-] ) , V. Stropek [-] (92. V. Valeš [-] ) , M. Čížek [-] , B. Megis [-] , P. Koktavý [-] , P. Nuhlíček [-]

ŽK: 73. J. Hruška , 90. J. Průša - 28. P. Šimek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Dunovský Karel - ČERNÝ Jan, ŤUPA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 13:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 12:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 11:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 23:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 18:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 17:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 12:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 10:49

Tip: remíza