4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chýnov se dočkal pod novým koučem první výhry


Branky


16

Chýnovští fotbalisté zaznamenali ve svém prvním utkání pod novým trenérem J. Holubem svou první podzimní výhru v letošním ročníku a v tabulce si přece jen trochu polepšili… Na poslední příčku spadl právě Kovářov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V úvodu utkání domácí celek, který nastoupil na opět perfektně připravené hrací ploše s velkým odhodláním konečně získat všechny tři body, svého soupeře jasně přehrával a vytvářel si i gólové příležitosti. Nejprve sice měli hosté ve 4. min. možnost zahrávat ze dvaceti metrů nepřímý volný kop za chycení míče do rukou po malé domů brankářem J. Průšou, ale kovářovský Brůžek domácí branku vysoko přestřelil. Po té se již převážně hrálo na polovině hostů. Nejprve se v 7.min. zastřeloval z dobré pozice chýnovský Kavka, ale hostující brankář Baštýř si s jeho střeleckým pokusem poradil. Skóre se měnilo ve 20. min., kdy našel chýnovský Vl. Hruška přesnou přihrávkou před hostující brankou M. Rabiňáka, který pohotovou dorážkou poprvé rozvlnil síť za Baštýřem, (1 : 0). Po té se dostali do výborných příležitostí J. Rabiňák ve 23.min. a po sólu přes půlku hřiště Doubrava ve 26. min., ale jejich střely se do branky nevešly. Jak se proměňuje sólový únik pak předvedl ve 38. min. chýnovský středopolař Kavka, který svou individuální akci zakončil přesnou střelou na zadní tyč kovářovské branky, (2 : 0). A ve 41. min. proměnil M. Rabiňák výbornou přihrávku Václ. Hrušky ve třetí gól domácích, (3 : 0), když obešel i brankáře hostů. Za tohoto stavu odešla obě mužstva na poločasovou přestávku. Domácí celek se prezentoval v první půli oproti předchozím zápasům především výrazně zlepšenou produktivitou, z čehož vyplynuly tři přesné zásahy v soupeřově síti.

Druhý poločas

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první, domácí neustále obléhali hostující branku a kovářovští hráči se jen těžko dostávali na domácí polovinu hřiště. V 53. se dostal do dobré příležitosti po individuální akci chýnovský Kavka, ale jeho tvrdá střela mířila jen doprostřed branky a hostující gólman si s ní poradil a tentýž hráč hned o dvě min. později rozezvučel tvrdou střelou jen břevno Baštýřovi branky. Míč se odrazil od břevna na brankovou čáru a od ní do pole. V 57. min. domácí docílili čtvrté branky J. Hruškou, ale gól naplatil pro těsný ofsajd. V 66. min. měl gól na noze i výborně hrající domácí Petrů, ale střela mu vůbec nesedla. V 69. min. měl gól na noze i střídající domácí Lhoták, ale jeho střela na zadní tyč jen těsně minula svůj cíl. O dvě minuty později pak předvedl vynikající zákrok kovářovský brankář Baštýř, který tygřím skokem fantasticky zlikvidoval gólovou hlavičku J. Rabiňáka. Na druhé straně z ojedinělé akce hostů zahrozil v 75. min. hostující Suchan, ale sám se zamotal do kliček a na brankáře Průšu ani nevystřelil. Skóre zápasu uzavřel v 77. min. v neděli nejlepší hráč na hřišti chýnovský Kavka, který povedenou přesnou střelou k tyči zaskočil hostujícího brankáře, (4 : 0). V 87. min. ještě výborně vystřelil zdálky domácí obránce Pajer a jeho tvrdá střela skončila jen za přihlížení kovářovského gólmana těsně vedle jeho pravé tyče… Závěr zápasu se pak již jen dohrával a tak si chýnovští připsali do tabulky tři body a odměnou jim byl za vítězství a za předvedený výkon po zápase potlesk z tribuny od tradičně početného domácího publika. Chýnovská premiéra na trenérské lavičce novému trenérovi J. Holubovi se tedy vydařila. Více však ukážou další zápasy se silnějšími soupeři než bylo mužstvo Kovářova, kterému se letos také herně ani výsledkově příliš nedaří.

 

 

AUTOR: PAVEL KULVEIT



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
Josef Holub (trenér): Jsem rád, že se v zápase objevovali věci, které jsme v týdnu trénovali a těší mě, že všechny čtyři naše branky padly po dobře vypracovaných akcích. Naše výhra je zasloužená a nyní musíme na dnešní výkon navázat i v dalších zápasech a to hned v nejbližším těžkém utkání v sobotu na hřišti Čtyř Dvorů.

TJ ZD Kovářov
Tomáš Janeček (zastupující trenér): Zcela zaslouženě zvítězilo lepší mužstvo, domácí byli po celý zápas fotbalovější a běhavější. Náš vstup do utkání nebyl vůbec optimální a v utkání mě zklamalo i nasazení některých našich hráčů. Ke třem bodům domácímu celku gratuluji.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - J. Rabiňák [-] , M. Rabiňák [-] (62. M. Lhoták [-] ) , J. Hruška [-] (80. D. Sedláček [-] ) , P. Kavka [-] , V. Hruška [-] (80. M. Staněk [-] ) , J. Petrů [-] (80. J. Pták [-] ) , V. Hruška [-] (69. M. Štrouf [-] ) , A. Rytíř [-] , J. Doubrava [-] , J. Pajer [-]

TJ ZD Kovářov
V. Baštýř [-] - T. Děd [-] , J. Grůbr [-] , D. Pavličko [-] , J. Halíř [-] (46. J. Junek [-] ) , M. Suchan [-] , M. Brůžek [-] (87. T. Kříž [-] ) , L. Rak [-] , V. Růzha [-] , M. Zítek [-] , P. Jarošík [-]

ŽK: 42. J. Hruška , 44. V. Hruška - 52. M. Brůžek , 60. M. Zítek , 62. V. Růzha .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Petričák Daniel - SMOLA Martin, BRODSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza