1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chýnov si body s Mladou Vožicí rozdělil


Branky


22

Chýnovští fotbalisté se i nadále v letošním ročníku hodně trápí a na domácím trávníku uhráli v okresním derby s týmem Mladé Vožice pouze remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Před utkáním nejdříve poděkovali chýnovští funkcionáři za osmileté působení v domácím dresu útočníkovi Davidu Královi za jeho velmi úspěšné služby v domácím dresu, (přestoupil do celku TJ Modřany), a po té již vlastní zápas mohl před vynikající návštěvou a na vynikajícím trávníku začít.

 

 

Domácí fotbalisté, kteří nastoupili již bez svého univerzála F. Zadražila, který je na studijním pobytu v Portugalsku a bez dalších dvou opor, (již zmiňovaného D. Krále a Sl. Mareše, který je na dlouhodobé vojenské misi), sice velmi dobře začali a v první desetiminutovce si vytvořili dvě vyložené brankové příležitosti, (hlavičku Doubravy v 5.min. vyrazili hosté zázračně z brankové čáry a další hlavičku Vl. Hrušky v 7. min. zastavila levá tyč za již překonaným brankářem Pisaříkem), ale skórovat se jim nepodařilo… Domácí tak hned v úvodu potvrdili, že jejich velkým problémem je i nadále produktivita. Na druhé straně zahrozili v 10.min. i hosté, ale gól Šedivého nemohl platit pro postavení mimo hru. Ve 14.min. hlavičkoval v tísni nad branku hostů novic v domácím dresu Pajer. V 19. min. se pak dostal do úniku vožický Struska, ale Průša v brance domácích svůj tým ještě zachránil. Skóre se ale již měnilo ve 23. min., kdy unikl po levé straně hostující Šedivý, ideálně načasoval přihrávku na nabíhajícího Želivského a ten dostal svůj celek do vedení, (0 : 1). A to mohlo být pro domácí mužstvo ve 30. min. ještě hůře, když Šedivý ve skluzu dopravil míč za Průšova záda, ale štěstí bylo pro domácí celek, že si ke gólu pomohl vožický útočník rukou… Ve 41. min. pak měli domácí 2x na noze vyrovnání, ale jejich dorážky z bezprostřední vzdálenosti dokázali pokaždé vyrazit vožičtí obránci i s patřičnou dávkou štěstí z brankové čáry do bezpečí.

Druhý poločas

Druhý poločas začal náporem domácích a hned ve 47. min. se dostal z úhlu až před Pisaříka J. Rabiňák, ale trefil jen jeho náruč. Tlak chýnovských hráčů byl ale spíše bezzubý a hosté celkem snadno stále odolávali a to i občasným poleháváním na trávníku… Až v 72. min. se domácí hráči a fanoušci konečně dočkali, kdy po ani ne dvouminutovém pobytu na trávníku se opřel do míče střídající J. Hladík a utěšenou střelou k pravé tyči vyrovnal na 1 : 1.

 

Zdálo se, že domácí celek přece jen otočí skóre na svou stranu, ale naopak na druhé straně musel prokázat své kvality gólman Průša, když dokázal zlikvidovat v 75. a v 76. min. dvě velké vožické šance… V 78. min. mohl ještě zvrátit výsledek ve prospěch domácích po trestném kopu Mládka J. Rabiňák, ale jeho utěšenou střelu z voleje opět dokázali zablokovat na poslední chvíli hostující obránci. A tak utkání skončilo dělbou bodů, což přivítali především hosté. Domácímu celku nepomohlo k výhře ani čtrnáct zahrávaných rohových kopů proti jedinému hostů. Na podzim se domácím fotbalistům i nadále nedaří, (ve 4 zápasech uhráli pouhý jeden bod…) a jeho hráči stále hledají ztracenou herní pohodu.

 

autor: Pavel Kulveit



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
Hodnocení zápasu trenérem domácích P. Pilíkem: Je to stále křeč a opravdu si nevzpomínám, že by se za mého působení v Chýnově takto mužstvu nedařilo. V takovém to utkání bychom si měli určitě lépe poradit. Nakonec jsme získali jen jeden bod a to nás v závěru zápasu brankář Průša ještě 2x výrazně podržel. Nejsme schopni dotlačit míč za brankovou čáru bohužel ani z vyložených příležitostí. Mužstvo bylo zvyklé hrát v I. A třídě v horních patrech tabulky, ale letos se od prvního zápasu stále trápíme a hráčům se herně nedaří.

TJ Sokol Mladá Vožice
Hodnocení zápasu trenérem hostů M. Barteskou: Myslím si, že bod z Chýnova si vezeme zaslouženě. Domácí sice hodně hrozili za standartek, zahrávali velké množství rohových kopů, ale nám se dařilo jejich příležitosti vždy nějak vyřešit. V první půli jsme měli možnost zvýšit své vedení na 2 : 0, to se nám nepodařilo a chýnovští ve druhém poločase zaslouženě vyrovnali.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - P. Kavka [-] (86. M. Rabiňák [-] ) , V. Hruška [-] , V. Hruška [-] (69. J. Hladík [-] ) , O. Mládek [-] , J. Petrů [-] (69. M. Štrouf [-] ) , J. Pajer [-] , J. Rabiňák [-] , J. Doubrava [-] , A. Rytíř [-] (46. J. Hruška [-] ) , M. Lhoták [-] (46. D. Havlík [-] )

TJ Sokol Mladá Vožice
D. Písařík [-] - P. Kukla [-] , M. Dvořák [-] , J. Šlejmar [-] , D. Struska [-] - T. Písařík [-] , A. Svatek [-] (87. L. Bartoň [-] ) , M. Šedivý [-] (74. V. Němeček [-] ) , Š. Kukla [-] - M. Želivský [-] (74. J. Kratochvíl [-] ) , T. Kukla [-] (90. M. Křepelka [-] )

ŽK: 82. V. Hruška , 85. J. Pajer - 40. J. Šlejmar , 46. T. Kukla , 80. Š. Kukla .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - KŘÍŽ Karel, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích