0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chýnovští fotbalisté ztratili ve druhém kole na domácím hřišti překvapivě všechny tři body


Branky


22

Ze zápasu přinášíme i reportáž.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V úvodu utkání se hrál opatrný fotbal, přesto se hned 2x dostali do dobrých gólových příležitostí domácí hráči, ale ani F. Zadražil, ani M. Rabiňák dobře nezakončili. Jak se má využít nabídnutá příležitost však na druhé straně předvedl hostující Mareš, když v 15. min. dostal svůj celek po velké chybě v obraně domácích do překvapivého vedení, (0 : 1). V tu chvíli také vůbec nikdo na stadiónu nevěřil, že to bude nakonec jediná branka utkání… Od této chvíle pak nastalo marné dobývání hostující branky domácím celkem, ale to co v neděli chýnovští hráči neproměnili, to se jen tak nevidí. Z těch největších šancí stojí za zaznamenání 17.min., kdy dorážel míč do odkryté branky Lokomotivy domácí Václ. Hruška, ale trefil na brankové čáře jen záda stojícího budějovického beka…, ve 20.min. hlavičkoval po přesném centru Mládka domácí univerzál F. Zadražil, ale gólman Šmrha vytasil skvělý zákrok. Ve 30. min. pak byl podražen F. Zadražil v pokutovém území hostů, ale píšťalka rozhodčí Hanzlíkové, se k nespokojenosti domácích, neozvala... Hosté se převážně bránili a občas jen vyráželi do brejků. Ve 35. min. pak předvedli domácí výbornou akci, Vl. Hruška ze své levé strany přesným centrem našel hlavu Václ. Hrušky, jeho prudká hlavička šla do protipohybu gólmana Šmrhy, ale opět pouze těsně vedle jeho levé tyče. A ve 40. min. pak mohl jít zcela sám na branku hostí střídající domácí Havlík, ale zastavil jej dle názoru téměř všech domácích fandů na tribuně, chybně zvednutý praporek asistenta rozhodčího. A první půli zakončil ve 45. min. domácí Vl. Hruška, když se dostal za záda hostující obrany, ale jeho povedenou a tvrdou střelu opět zlikvidoval pozorný gólman hostů Šmrha.

 

 

Druhý poločas

Druhý poločas se pak nesl ve stejném duchu jako ten první. Chýnovští marně hledali recept jak přelstít pozornou obranu Lokomotivy, i když se hrálo převážně na budějovické polovině hřiště. Mezi 55. a 65.min. měli domácí další dvě velmi dobré gólové příležitosti, (opět Václ. Hruška a F. Zadražil), ale obrana hostů i s velkou dávkou štěstěny odolala všem domácím střeleckým pokusům. V 66.min. se dostal na druhé straně do šance i budějovický kapitán M. Wenzl, ale domácí brankář Průša jeho tvrdou střelu dokázal zlikvidovat. Domácí celek pak svou ofenzívu podpořil i dalším střídáním, ale dostat míč za záda hostujícího gólmana Šmrhy, nebylo domácím v neděli asi souzeno… V 73. min. dostal přihrávku od střídajícího J. Hrušky před zcela odkrytou hostující branku F. Zadražil, ale na míč o půl kroku opět nedosáhl. V závěru zápasu ještě uviděl v 87.min. z ruky hlavní rozhodčí po 2 ŽK i ČK budějovický Václavík, ale hosté si již cennou výhru vzít nenechali. O velké převaze domácího celku svědčí i poměr rohových kopů, (13 : 1), ale ani tato statistika ke vstřelení alespoň jednoho gólu do sítě hostů a tudíž alespoň k remízovému výsledku, nevedla…!

 

autor: Pavel Kulveit



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - F. Zadražil [-] , V. Hruška [-] (76. J. Doubrava [-] ) , V. Hruška [-] , P. Kavka [-] , M. Rabiňák [-] (19. D. Havlík [-] ) , O. Mládek [-] (57. J. Hladík [-] ) , J. Rabiňák [-] (83. M. Štrouf [-] ) , J. Petrů [-] , A. Rytíř [-] , M. Lhoták [-] (57. J. Hruška [-] )

TJ Lokomotiva ČB
M. Šmrha [-] - T. Mrosko [-] , P. Václavík [-] , F. Hajný [-] , D. Klepsatel [-] , J. Janů [-] , T. Daňhel [-] (13. O. Voneš [-] ) , S. Šimek [-] (55. J. Wenzl [-] ) , V. Mareš [-] (64. M. Ayeb [-] ) , S. Havel [-] , M. Wenzl [-]

ŽK: 62. J. Průša , 77. V. Hruška , 79. J. Doubrava - 52. P. Václavík , 62. O. Voneš , 70. T. Mrosko . ČK: 87. P. Václavík .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: HANZLÍKOVÁ Aneta - SMOLA Martin, BRODSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích