3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2023 18:00

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká porazila v domácím duelu Rudolfov


Branky


19

Jistou pozici půlmistra letošního ročníku měl tým z Hluboké už před posledním kole. Záleželo pouze na tom, zda tým z podzámčí přezimuje s náskokem šesti bodů, či nikoliv.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná partie

Zápas se od prvních minut hrál pod taktovkou domácího týmu, který Rudolfov nepouštěl do výraznější šance. Hluboká se navíc brzo dokázala ujmout i vedení, když se po sedmnácti minutách hry prosadil Patrik Kössl. Do konce poločasu dokázal na důležitý dvoubrankový rozdíl navýšit Václav Hrachovec a zdálo se být jasno, jakým směrem zápas směřuje. 

Definitivní pojistku třem bodům dal navíc po třech minutách od začátku druhého poločasu Jakub Píša. Hluboká si tak připsala kontrolované vítězství 3-0 a přezimuje s náskokem šesti bodů na prvním místě tabulky, kterou střeží před trojicí týmů v zádech. Rudolfov ukončil podzimní část na šestém místě, a i díky tomuto faktu nasadilo trenérské duo Nárovec - Pouzar do zápasu s Hlubokou obměněnou sestavu, která si vůbec nevedla špatně. Na body to ale pro "Perštát" nestačilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Petr Kadlec - asistent trenéra: Průběh utkání jsme měli pod kontrolou. Poprvé jsme se prosadili v sedmnácté minutě a další branku jsme přidali před koncem poločasu. Po změně stran navyšujeme vedení na rozdíl tří branek, kterým i toto utkání skončilo. Jsme rádi, že jsme poslední zápas podzimu zvládli úspěšně.

SK Rudolfov
Radim Pouzar - asistent trenéra: V závěrečném utkání podzimní sezóny jsme i díky dostatečnému bodovému zisku dali opět příležitost mladším hráčům. Myslím si, že kluci nezklamali, ale prostě Hluboká byla nad jejich síly. Pozitivem je, že nasbírané zkušenosti by si kluci mohli přenést do zimní přípravy či jarní části. Domácím gratuluji k podzimnímu titulu a ostatním týmům přeji klidnou zimu a v jarních odvetách ať jsme všichni v plné síle.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - P. Kössl [-] , M. Otepka [-] , T. Antoš [-] , J. Krejčí [-] (78. R. Dohnal [-] ) - A. Sypal [-] , K. Kadlec [-] (68. T. Křiváček [-] ) , J. Rubick [-] , T. Pecka [-] (72. O. Pilný [-] ) , V. Hrachovec [-] - J. Píša [-] (85. F. Dědina [-] ) -

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - O. Hajný [-] (46. D. Keřka [-] ) , V. Vejvar [-] (86. M. Čeněk [-] ) , S. Dubský ml. [-] (59. M. Sládek [-] ) , R. Tyrpák [-] , D. Hlavatý [-] , D. Boček [-] , M. Fischer [-] , J. Novotný [-] , V. Dvořák [-] (86. D. Pištěk [-] ) , F. Peiger [-]

ŽK: 61. J. Rubick - 62. V. Vejvar .
Hráči zápasu: P. Kössl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Krčín Jan - KOLLMANN Jaroslav, BRYCH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 15:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 10:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 09:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 06:26
Václav Plachta

Expert: Adam Sváček
Tip experta: výhra domácích

Hluboká si poradí v posledním kole s Rudolfovem a po podzimní části bude doma stoprocentní, vyhraje 3:0.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí jsou lídry tabulky a v posledním kole to potvrdí za tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích