Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 10:30

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malše zvládla duel se Semicemi


Branky


21

Semice už doufají v konec podzimu a předposlední duel čekal na svěřence Marcela Nouska na Doprastav stadionu proti Malšanům z Roudného.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři body zůstaly doma

Malše si šla od začátku za svým a už v prvních šancích nastřelili domácí dvakrát brankovou konstrukci hostující branky, kterou strážil kvůli absenci semické jedničky Václav Vondrášek. Ten si vybral ve 27. minutě svojí slabou chvilku a nepovedený odkop poslal přímo do sítě Filip Navrátil. Semice se snažily o vyrovnání, ale jejich šance končily na pozorné obraně domácího týmu. Závěr poločasu ovládli Malšané a dvě minuty před koncem poločasu zvýšil na rozdíl dvou branek Viktor Kadlec.

Drama? Nikoliv

Do druhého poločasu ale vstoupili hosté tím nejlepším možným způsobem a v 51. minutě vstřelil kontaktní branku Pavel Keclík. Jenže domácí si o pět minut později vzali díky brance Dominika Šrámka zpět dvoubrankový náskok. Definitivní pojistku na vítězství navíc těsně před sedmdesátou minutou, konkrétně v 68. minutě, přidal svým druhým gólem Filip Navrátil, který nedal brankáři Vondráškovi šanci na zákrok. Ten ještě dokázal domácí borce několikrát parádně vychytat, ale to bylo všechno, co se Semicím povedlo. Roudné tak zvítězilo 4-1 a rozloučilo se na podzim s domácími diváky vítězstvím. Naopak Semice čeká poslední zápas v azylu v Protivíně, právě proti týmu z města piva, který tak bude na domácí půdě brán, jako hostující.



Ohlasy k zápasu



FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: Myslím si, že jsme si nezasloužili takhle prohrát. Byli jsme vyrovnaným soupeřem, ale Roudné nás školilo v dávání gólů, kterých mnoho inkasujeme. Po individuálních chybách jsme prohrávali 0-2 a kluci už to mají v hlavách. Když snížíme na 2-1, tak zase dostaneme branku. Není to nic příjemného. Roudné je v tabulce úplně někde jinde. Je to škoda, navíc nám odskakují i soupeři. Snad zabereme s Protivínem.



Sestavy


TJ Malše Roudné
Š. Hošna [-] - V. Kadlec [-] , F. Navrátil [-] , M. Zachař [-] , D. Šrámek [-] (86. M. Michálek [-] ) , V. Míka [-] (72. L. Wohlgemuth [-] ) , A. Goretki [-] (65. M. Benda [-] ) , D. Malý [-] (88. M. Zach [-] ) , P. Cepák [-] , D. Cepák [-] (63. D. Zíka [-] ) , D. Vogl [-]

FC AL-KO Semice
J. Vondrášek [-] - L. Zborník [-] , P. Keclík [-] (71. D. Buchtele [-] ) , P. Hronek [-] , Š. Hrdlička [-] , L. Holub [-] , M. Císařovský [-] (71. M. Valach [-] ) , P. Listopad [-] (61. P. Valach [-] ) , J. Hrala [-] (61. R. Veleman [-] ) , J. Keclík [-] , M. Kačírek [-]

ŽK: 57. D. Cepák - 62. M. Kačírek , 84. R. Veleman .
Hráči zápasu: F. Navrátil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brych Jiří - BARVA Karel, DUNOVSKÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí splní roli favorita a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jan Hoch
Tip experta: výhra domácích

Klukům ze Semic už bych výhru přál, ale bohužel si myslím, že Roudné bude nad jejich síly. Domácí budou chtít napravit zaváhání z minulého kola a nepřipustit další ztrátu.