3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko vynulovalo Rudolfov


Branky


20

Domácí sérii tří zápasů zakončilo Milevsko duelem s nevyzpytatelným Rudolfovem, který trápí nevyrovnonost výkonů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duo Hadáčků rozhodlo

Kromě střídavých výkonů hrála v neprospěch hostujícího týmů i vidina střídačky, která byla na duel v Milevsku obsazena jediným náhradníkem v podobě Jana Tušla. I domácím ale chybělo několik hráčů, přičemž nejvíce očí mířilo na Štěpána Peterku, který naskočil v šestnácti letech do obrany místo absentujícího Marvana. Trenér domácích, Tomáš Smrčina, si ale výkon mladého hráče, kterého měl na očích už v dorostenecké kategorii, chválil. Samotné utkání nabídlo první branku až těsně před koncem prvního poločasu, kdy sražená rána Filipa Hadáčka skončila až v síti hostující branky. Filip, který musel nastoupit na pozici krajního obránce, ale neměl s jednou brankou dost a na začátku druhého poločasu, v 54. minutě, zahrávalo Milevsko přímý kop, který zakroutil Filip Hadáček až do branky Keřky. Převaha domácích časem ještě narůstala a poslední branku přidal v 72. minutě zkušený Jaroslav Hadáček, který přeloboval ukázkově brankáře Keřku. Vzduchotechnici tak ze tří domácích zápasů vytěžili sedm bodů a vystřídali na pátém místě tabulky právě Rudolfov.



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - trenér: Většinu prvního poločasu, než jsme dali první gól, nám trochu chyběla kvalita v poslední třetině hřiště. Díky tomu jsme se dlouho nemohli dostat do vedení, ale herně jsme měli celý zápas pod kontrolou. Pak už se zápas dohrával celkem v klidu. Kluci si věřili a i fotbalově to vypadalo slušně. Pochválit musím i Štěpána Peterku, který to zvládl v 16 letech velmi slušně. Neudělal žádnou chybu a uskákal i pár těžkých balonů ve vápně.

SK Rudolfov
Jiří Nárovec - trenér: S výkonem, který jsme předvedli, jsme neměli šanci na úspěch. Milevsko bylo celý zápas lepší a zaslouženě vyhrálo.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
M. Hejl [-] - M. Kálal [-] (79. V. Baštýř [-] ) , T. Vakoč [-] , T. Pich [-] , F. Hadáček [-] , J. Kortan [-] (87. D. Imbr [-] ) , O. Souček [-] (63. V. Přibyl [-] ) , M. Volf [-] (83. K. Samec [-] ) , Š. Peterka [-] , R. Bártík [-] (75. K. Süsmelich [-] ) , J. Hadáček [-]

SK Rudolfov
D. Keřka [-] - O. Hajný [-] , R. Pouzar [-] , O. Tlamsa [-] , O. Hajný [-] , J. Novotný [-] , V. Dvořák [-] , V. Vejvar [-] (73. J. Tušl [-] ) , F. Peiger [-] , D. Boček [-] , J. Šindelář [-]

ŽK: 60. M. Volf - 32. J. Šindelář .
Hráči zápasu: F. Hadáček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Votava Pavel - BRYCH Jiří, MRÁZ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Jakub Pokorný
Tip experta: remíza

Milevsko už popáté remizuje, 1:1.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích