3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krejčí vystřelil Strakonicím tři body


Branky


17

Nedělní duel ve Strakonicích nabídl duel dvou týmům, kterým se nedaří. Semice měly na kontě pouze bod a Junior o tři body více. Zápas tedy měl jeden z týmů, díky ostatním výsledků, posunout na poslední pozici. Semicím měl pomoci k lepšímu výsledku staronový kouč Filip Breibisch, který nahradil odvolaného trenéra Jaroslava Vondráška.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neúspěšný tlak

Domácí byli od prvních minut aktivnější a i přes absenci kombinačního fotbalu se šance kupily. Junior dostal největší šanci z pokutového kopu, který ale trestuhodně zahodil Krejčí. Další šance například skončila na tyči, nebo v rukavicích brankáře Dvořáčka. Konec poločasu se pomalu blížil a v závěru prvního dějství dostali možnost ke skórování i hosté a po standardní situaci mohli jít slavit, když se nechytatelně pro Kozlíka prosadil Jiří Sádlo a Semice tak šly do šatny s jednobrakovým náskokem.

Krejčí hattrick

Druhý poločas ale už přinesl i branky Strakonicím a domácí spustili kolotoč po hodině hry. Nejprve v 69. minutě vyrovnal Karel Krejčí a tlak se začínal na hosty stupňovat. Samotný závěr zápasu patřil právě domácímu útočníkovi, který v 86. minutě otočil duel ve prospěch Junioru a v 90. minutě hattrickem vítězství podtrhl. Strakonice tedy zásluhou Krejčího otočily duel proti Semicím a připsaly si veledůležité tříbodové vítězství, které je odpoutalo od posledního místa. Semice naopak ztrácejí už pět bodů a do boje o záchranu začínají v nejhorší z možných pozic.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: Těžkej zápas.Od začátku jsme chtěli být aktivní a postavili jsme zatím nejofenzivnější sestavu. Vytvořili jsme si za první poločas 4 gólovky. Nedali jsme penaltu, nastřelili tyč a dvakrát byli sami v úniku. Nedali jsme a z jedné standardky inkasovali do šatny. Do druhého poločasu jsme chtěli pokračovat ve stejném stylu a dát si záležet na proměňování šancí. Šedesátá minuta byla zlomová. Prostřídali jsme a hostům dochazely síly. Přežili jsme jejich jednu tutovku a pak začal úřadovat Krejčí. Hattrickem nám vystřelil tři veledůležité body.

FC AL-KO Semice
Filip Breibisch - trenér: Fotbal to nebyl hezký ani z jedné strany, pouze se nakopávalo a bylo to o soubojích. Podařilo se nám vstřelit první branku, což jsme chtěli, jen je škoda, že jsme to nepojistili dalšími góly, šance jsme na to měli. Pak už nám došli síly, Strakonice nás zatlačily a našim nedůrazem zápas otočily. Musíme se teď soustředit na to, abychom do zimy uhráli co nejvíce bodů a zůstali všem na dostřel.



Sestavy


FK Junior Strakonice
J. Kozlík [-] - J. Benedikt [-] (24. L. Fajtl [-] ) , K. Krejčí [-] , S. Legdan [-] , B. Kubeš [-] (82. M. Štöger [-] ) , L. Pomej [-] (64. Z. Třeštík [-] ) , J. Váchal [-] , T. Bílý [-] , R. Zahrádka [-] , J. Smola [-] , T. Prajzler [-] (64. J. Máška [-] )

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Keclík [-] , Š. Hrdlička [-] , Z. Pšenička [-] , M. Císařovský [-] (83. J. Linhart [-] ) , P. Listopad [-] (41. P. Valach [-] ) , M. Pohnán [-] , J. Sádlo [-] (72. J. Forman [-] ) , J. Hrala [-] , J. Keclík [-] , M. Kačírek [-]

ŽK: 62. J. Váchal , 79. R. Zahrádka - 76. Z. Pšenička , 79. J. Hrala , 83. P. Valach , 90. M. Kačírek .
Hráči zápasu: K. Krejčí .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - VICAN Miroslav, MRÁZ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Tom Bílý
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že tohle už nemá kam uhnout a tři body zůstanou doma.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích