1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2023 16:30

1.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice slaví první vítězství v sezoně


Branky


20

Vložené kolo nabídlo ve čtvrtek také pikantní souboj o první vítězství. Jak Dražice, tak i Semice se chtěly odlepit od poslední pozice v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Běhoun hrdinou

V zápase bylo vidět, že jde oběma týmům o hodně a nikdo z hráčů nechtěl udělat fatální chybu. Úvod vycházel lépe hostujícím Semicím, které si vytvářely nebezpečné šance. Ty ale dokázal pokrýt brankář Dražic Žák a tak na světelné tabuli svítilo i po úvodním tlaku dál bezbrankové skóre. Fotbal se chvílemi vytrácel ze hřiště, na kterém to byl tuhý boj. Výjimkou byla ale 31. minuta, kdy ze třiceti metrů napřáhl Tomáš Běhoun a jeho rána zaplavala až do sítě hostů. Dražice se tak ujali vedení, které chtěly za každou cenu udržet. Semice se tlačily za vyrovnáním, ale chyběla přesnější koncovka. Když už ale míč mířil mezi tři tyče, tak byl perfektně připravený brankář domácích Žák, kterého ještě v samotném závěru utkání zachránila tyč.

Dražice tak přes hodinu hry ustrážily vedení 1-0 a slaví tak první body za vítězství 1-0, které posunulo na poslední místo v tabulce právě Semice, které o víkendu čeká druhý duel pravdy proti Strakonicím.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Vlastmil Stuchlík - vedoucí mužstva: Bylo to utrpení, ale byli jsme šťastnějším týmem. V bojovném utkání nás podržel brankář a Běhoun parádní střelou rozhodl. Snad to nejsou naše poslední tři body v sezoně.

FC AL-KO Semice
Jaroslav Vondrášek - trenér: Těžko se hodnotí antifotbal plný zdržování, nepřesnosti, povalování, hledání míče a nakopávaní, jak na tenise. Soupeř dal v prvním poločase branku, na kterou jsme celý zápas marně hledali odpověď. Když nedáš gól, nemůžeš chtít body, my dneska v koncovce propadli.



Sestavy


TJ Dražice
J. Žák [-] - A. Sváček [-] , M. Mareš [-] , T. Běhoun [-] (81. J. Stuchlík [-] ) , M. Veselý [-] , D. Tůma [-] (70. M. Horka [-] ) , A. Fulei [-] , O. Páša [-] (34. J. Svojše [-] ) , J. Turek [-] , D. Štecher [-] , V. Studenovský [-]

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Keclík [-] , Š. Hrdlička [-] , L. Holub [-] , Z. Pšenička [-] (58. J. Linhart [-] ) , J. Forman [-] , P. Listopad [-] , J. Sádlo [-] (74. D. Buchtele [-] ) , J. Hrala [-] , J. Keclík [-] , M. Kačírek [-] (58. M. Valach [-] )

ŽK: 49. A. Fulei , 56. M. Mareš , 77. V. Studenovský , 87. J. Turek - 70. J. Hrala .
Hráči zápasu: J. Žák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PEČENKA Miroslav - VOTAVA Pavel, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Plachta

Expert: Miroslav Zach
Tip experta: remíza

Souboj z konce tabulky bude vyrovnaný a myslím si, že dojde k dělbě bodů.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Souboj o dno tabulky skončí smírem.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza