Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2023 16:30

1.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov rozhodl o vítězství nad Mirovicemi už za poločas


Branky


20

Rudolfov má zatím parádní formu a aktuální výkonnost chtěli prověřit a nejlépe potvrdit v duelu proti Mirovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas hrůzy

Hosté přijeli v oslabené sestavě a na výkonu svěřenců trenéra Michala Čadka byla znát absence Štochlů. Navíc se už po sedmi minutách hry prosadili domácí, které poslal do vedení Jan Šindelář. Skoro čtyřicetiletý špílmachr domácích byl při chuti a těsně před půl hodinou hry přidal dokonce i druhou branku. Mirovice byly bezzubé a hostům prakticky nic nevycházelo. Pohár hořkosti ale ještě nebyl dostatečně plný a ve 32. minutě si do vlastní sítě poslal míč Tomáš Vondrák. Demolici dokončil o sedm minut později za domácí Martin Fischer a poločas poměrem 4-0 rozhodl o tom, že body zůstanou v "Perštátě".

Branka útěchy

Domácí ale neměli dost a druhý poločas začal tak, jak první skončil. V 52. minutě se v Rudolfově rozezněla "Pátá!", když se prosadil Filip Peiger. Poté domácí přece jen ubrali na tempu a hosté kontrovali po hodině hry zásluhou Filipa Čadka. Poslední slovo měli ale domácí a na konečných 6-1 uzavřel gólový účet zápasu Radim Pouzar. Rudoflov tak přidal šesté vítězství v sezoně a nadále se drží v závěsu za první trojkou.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov
Jiří Nárovec - trenér: Zápas se nám povedl po všech stránkách. Celých 90 minut jsme měli pod kontrolou, stejně jako v Protivíně jsme hráli zodpovědně a disciplinovaně. V poločase jsme vedli 4:0, další dva góly jsme přidali ve druhé půli. Škoda dalších neproměněných šancí a hlavně zbytečně obdržené branky.

SK Mirovice
Michal Čadek - trenér: Chtěl bych se omluvit jak naším, tak domácím fanouškům, tohle bylo prostě špatně. Víme o soupeři skoro všechno a stejně nám to nijak nepomůže. Stále stejné chyby, stále stejné góly. Pěkně jsme dnešní zápas podělali a to všichni. Naštěstí v sobotu se hraje nový zápas a my už budeme zase v plné síle.



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - R. Pouzar [-] , O. Hajný [-] , L. Bláha [-] , J. Novotný [-] , M. Fischer [-] , J. Šindelář [-] , V. Dvořák [-] , V. Vejvar [-] , F. Peiger [-] (86. D. Keřka [-] ) , D. Boček [-] (75. O. Hajný [-] )

SK Mirovice
J. Vlas [-] - F. Čadek [-] (73. K. Sláma [-] ) , P. Janota [-] , M. Viták [-] (73. P. Kvěch [-] ) , O. Kocourek [-] , R. Peterka [-] (60. M. Huleš [-] ) , J. Král [-] (46. J. Mašek [-] ) , T. Vondrák [-] , J. Převrátil [-] , R. Převrátil [-] (73. V. Jelínek [-] ) , K. Mařík [-]

ŽK: 15. J. Šindelář , 19. R. Pouzar - 15. R. Peterka , 20. J. Král .
Hráči zápasu: J. Šindelář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dunovský Karel - BRYCH Jiří, HANZLÍKOVÁ Aneta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Miroslav Zach
Tip experta: výhra domácích

Zkušenost domácích rozhodne nad nováčkovským elánem hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhodne domácí zkušenost a vykutají tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích