0:3
(0:0)
60. M. Beko
78. R. Szó (p.)
82. J. Martinec
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice jsou stále bez bodu. Olešník se ale trápil


Branky


60. M. Beko , 78. R. Szó (p.) , 82. J. Martinec
23

Utkání v Dražicích nabídl duel domácího týmu s Olešníkem, který byl jasným favoritem duelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta

Hosté z Olešníku byli sice více na míči, ale slepená sestava nehrála tak, jak by si každý přál. Vázla hlavně finální část, ve které ztroskotávali hosté na domácí obraně. Domácí naopak hrozili z dlouhých nákopu, které Olešník nedokázal bránit. Naštěstí pro hosty neměli domácí seřízená mířidla a brankář Cihla tak bez větších potížích držel nulu. Důležitý moment přišel nakonec ve 34. minutě, kdy sudí Brych vytáhl červenou kartu po zákroku Bareše a domácí tak čekala, hlavně ve druhé půli, dlouhá šichta o deseti lidech.

Tři body jednou do Olešníku

Aktivní hra hostů přinášel proti oslabeným domácím příležitosti a čekalo se už jen na prolomení střelecké smůly. Ta přišla přesně po hodině hry, když si na centr od Roberta Szó vyskočil Matúš Beko a nadvakrát míč dostal do sítě. Domácím postupně síly ubývaly a v 78. minutě přišlo definitivní rozhodnutí o bodech, když sudí Brych musel opět vstoupit do zápasu a nařídil pokutový kop, který proměnil právě asistent u první branky Robert Szó. Definitivní podobu skóre zařídil o čtyři minuty později Jakub Martinec a Olešník tak nakonec odvezl z Dražic všechny body za vítězství 3-0.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Vlastmil Stuchlík - vedoucí mužstva: Výkon byl hodně zlepšený a proti Olešníku, který nebyl ve své kůži, jsme hráli vyrovnaně. Bohužel přišla červená karta, ale i tak jsme dokázali hodinu hry držet krok. V závěru nám už došli síly a Olešník zvítězil. Snad na herní výkon navážeme v dalším duelu a podpoříme ho i bodovým ziskem konečně.

FK Olešník
FB Olešník: Po dvou vysokých výhrách byli Olešničtí v herní pohodě a roli favorita chtěli potvrdit i na hřišti posledního týmu tabulky TJ Dražice. Výsledkově se to hostům podařilo, ale herně především v první půli to nebylo ani zdaleka ono.



Sestavy


TJ Dražice
J. Žák [-] - D. Tůma [-] (75. M. Horka [-] ) , J. Turek [-] (64. V. Studenovský [-] ) , M. Mareš [-] (80. T. Hořejší [-] ) , E. Böhm [-] , T. Běhoun [-] , D. Štecher [-] , A. Fulei [-] , T. Bareš [-] , A. Sváček [-] , M. Veselý [-]

FK Olešník
O. Cihla [-] - P. Nohava [-] , J. Řepa [-] , J. Turek [-] , M. Beko [-] (73. P. Knietel [-] ) , R. Szó [-] (86. J. Píša [-] ) , J. Martinec [-] , M. Pavlík [-] (73. P. Knietel [-] ) , M. Miklík [-] (80. T. Vrážek [-] ) , L. Vojta [-] , D. Heller [-]

ŽK: 42. M. Veselý , 53. T. Běhoun - 21. J. Martinec , 40. M. Beko . ČK: 34. T. Bareš .
Hráči zápasu: M. Beko .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brych Jiří - KAŠTÁNEK Libor, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Marcel Nousek
Tip experta: výhra hostů

Dražice zatím bez bodu, ale mají dnes dohrávku, takže se to může změnit. Olešník ale o víkendu nenechá nic na náhodě a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté se rozjíždí a dražičtí to poznají.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů