5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2023 18:00

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov obdržel od Trhových Svinů bůra


Branky


24

Druhou páteční předehrávkou posledního srpnového kola byl duel Spartaku z Trhových Svinů, který přivítal Rudolfov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky stříleli pouze domácí

Rudolfov ve dvou dosavadních zápasech nepoznal zatím hořkost porážky, ale zápas ve Svinů už od první minuty naznačoval opak. Spartak byl aktivnější a už po osmi minutách nádhernou brankou Tomka otevřel skóre. Rudolfov mohl vzápětí vyrovnat, ale domácí podržel brankář Popovič, který měl svůj den. Na šance bohatý poločas přinesl další branky až ke konci svého dějství, když ve 39. minutě zvýšil na 2-0 Gažák a když už se Rudolfov nejradši viděl v kabině, tak mu třetí branku přímo do šatny přidal Macák, jehož branka možná i zápas rozhodla. Druhý poločas totiž přinesl sice snahy Rudolfova na skórování, ale domácí si v poklidu hlídali svůj náskok. K němu i nadále přispívaly útočné hroty Spartaku svými pokusy, ale na branky fanoušci čekali opět do úplného závěru poločasu, kdy se během dvou minut trefil dvakrát Lukáš Gažák, který tak vstřelil hattrick. Spartak tak vyhrál i druhý domácí zápas. Tentokrát porazil Rudolfov 5-0.



Ohlasy k zápasu



SK Rudolfov
Jiří Nárovec - trenér: Naprosto zasloužená výhra domácích, kteří předvedli velmi dobrý a kvalitní výkon, a mimo pěti gólů si vypracovali řadu dalších šancí. My jsme nějaké šance v průběhu zápasu také měli, s těmi si ale dokázal poradit domácí brankář. Navíc jsme absolutně nezvládli závěr zápasu, kdy jsme během dvou minut dvakrát inkasovali a odvezli si tak nepopulárního „bůra". I přes pět obdržených branek byl naším nejlepším hráčem brankář Erik Jasenský.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
M. Popovič [-] - O. Hruška [-] , L. Gažák [-] , D. Kodras [-] , M. Valut [-] , M. Chromčák [-] (59. L. Zítek [-] ) , M. Kodras [-] (80. O. Kolář [-] ) , L. Macák [-] (59. O. Šafránek [-] ) , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , J. Macák [-]

SK Rudolfov
E. Jasenský [-] - R. Pouzar [-] , O. Tlamsa [-] (46. L. Bláha [-] ) , R. Tyrpák [-] , J. Šindelář [-] , M. Fischer [-] , V. Dvořák [-] , V. Vejvar [-] (66. O. Hajný [-] ) , F. Peiger [-] , J. Novotný [-] , D. Boček [-] (46. J. Toman [-] )

ŽK: 86. D. Kodras , 88. O. Kolář - 72. F. Peiger .
Hráči zápasu: L. Gažák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - KRČÍN Jan, NEDVĚD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Sebastian Hosnedl
Tip experta: výhra domácích

Spartak je doma silný a Rudolfov odjede s prázdnou.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích