0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov hrál přes třicet minut o desíti! Body ze Strakonic ale veze všechny


Branky


24

Junior v loňské sezoně skončil až na třináctém místě a v městě na soutoku řeky Otavy a Volyňky rozhodně nepanovala spokojenost. Vrátit ztracenou slávu má Junioru vrátit nový trenér Přemysl Šroub, který se do Strakonic přesunul ze svého posledního angažmá z Katovic. V domácí premiéře ale čekal na Junior neoblíbený soupeř z Perštátu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba Lízala

Domácí, kteří měli za sebou dobrou přípravu, ale jako kdyby se zalekli soupeře z Rudolfova a první poločas byl od nich nemastný. Rudolfov hrál kombinační, nikým neatakovaný, fotbal, kterým hráčům trenéra Nárovce vyhovoval, i přes absenci gólových šancí. Navíc ke štěstí hostí přišla po devatenácti minutách hrubá chyba Strakonic. Brankář Lízal ve snaze odkopnout míč promáchl a po blíž nacházející se Tlamsa měl tak před sebou už snadnou práci. Ojedinělá příležitost tak stanovila poločasový výsledek, který málo ze stovky fanoušků v areálu Na Křemelce čekal.

Marný tlak

V kabině Strakonic nastal o poločasové pauze pořádný vítr a Junior začal druhé dějství jako vyměněný. Větší nabídka, pohyb a bojovnost začali být hned znát a Rudolfov se nemohl hnout ze své poloviny hřiště. Největší šance pro domácí přišla po hodině hry, kdy sudí Šťastný nařídil po faulu ba Bílého pokutový kop, ten ale ke smůle všech na stadionu Horník neproměnil. I přes neproměněný kop letní posily z Hradiště dostal právě Junior výhodu přesilovky o jednoho může, protože obránce Rudolfova Hajný za onen zákrok na Bílého viděl rovnou červenou kartu. Domácí tlačili hosty jak jen mohli, ale všechny šance přišly na zmar, včetně té v 90. minutě, kdy domácí nastřelili tyč Keřkovo branky. Rudolfov tak ubojoval vítězství 1-0 a potvrdil to, že na Junior v posledních zápasech, i s dávkou štěstí, umí.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - hlavní trenér: V prvním zápase sezony jsme přivítali Rudolfov a zápas nám nevyšel. Totálně jsme prospali první poločas a já osobně hráče vůbec nepoznával. O proti přípravě jsme byli totálně bez pohybu a Rudolfov si v poklidném tempu pohrával z balonem. Nás srazila chyba brankare Lízala, který minul před vápnem míč a hosté se dostali do vedení z ojedinělé akce. Druhý poločas jsme prostřídali a přikovali Rudolfov na jeho polovině. Vytvářeli jsme si šance, ale v koncovce jsme selhali. Největší šanci jsme dostali z penalty po faulu na Bílého, ale Horník nedal. Daší šance jsme spálili a v 90. minutě přišel vrchol zmaru. Nastřelili jsme tyč a rozhodčí odpískal konec. Musíme ztracené body získat v derby s Osekem.

SK Rudolfov
Jiří Nárovec - hlavní trenér: Potvrdili jsme, že se nám se Strakonicemi daří, i když tohle vítězství nás stálo hodně sil. Do vedení jsme se dostali v 19.minutě, když Ondra Tlamsa využil chybu domácího brankáře. Ve druhém poločase domácí viditelně přidali, získali herní převahu a dostali nás pod tlak. Z toho pramenily i šance, se kterými si však dokázal poradit brankář David Keřka, který navíc skvělým zákrokem zlikvidoval v 59.minutě penaltu. Závěrečnou půlhodinu jsme ale i v početním oslabení a s nezbytnou dávkou štěstí dokázali zvládnout, a já musím před kluky smeknout, jak nejen celý zápas, ale hlavně druhý poločas odmakali.



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - S. Tipanic [-] (46. J. Máška [-] ) , M. Štöger [-] , S. Legdan [-] , L. Fajtl [-] , B. Kubeš [-] (65. O. Kafka [-] ) , F. Horník [-] (74. Z. Třeštík [-] ) , J. Váchal [-] , T. Bílý [-] , R. Zahrádka [-] , J. Smola [-]

SK Rudolfov
D. Keřka [-] - R. Pouzar [-] , V. Vejvar [-] , R. Tyrpák [-] , J. Toman [-] (82. V. Dvořák [-] ) , O. Tlamsa [-] , F. Peiger [-] , J. Novotný [-] , O. Hajný [-] , D. Boček [-] , L. Bláha [-] (71. M. Kocina [-] )

ŽK: 39. J. Váchal , 92. L. Lízal - 59. R. Pouzar . ČK: 59. O. Hajný .
Hráči zápasu: D. Keřka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - NĚMEC Václav, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Strakoničtí letos budou chtít letos hrát vyšší posty a doma musí vyhrávat.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jan Matoušek
Tip experta: výhra domácích

Opět vyrovnaný zápas, oba týmy mají ve svých řadách zkušené hráče. Tipuji výhru domácích 2:0.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů