1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 13:30

2.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko otočilo duel v Semicích


Branky


24

V sobotu započaly svou krajskou sezonu také týmy Semic s Milevskem. Milevsko v čele s novým trenérem Tomášem Smrčinou a čtveřicí nových hráčů věřilo, že v Semicích začnou sezonu za tři body. Domácí ale chtěli též nové trenérské akvizici, Jaroslavu Vondráškovi, splnit přání vítězné premiéry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Keclíkova bomba pro Semice

Domácí, narozdíl od Milevska, nastoupili v lehce oslabené sestavě a proto se v první půli převážně soustředili na pefektní bránění, které vzduchotechniky trápilo. Skvělou obrannou práci navíc podpořil po třinácti minutách i útok Semic. Jakub Keclík totiž vystihl nepřesnou rozehrávku hostí a jeho rána za hranicí vápna zapadla do branky Laláka. Aktivnější hosté z Milevska ale vířili aktivitou a dvakrát byli blízko vyrovnání. Dvě střely ze středních vzdáleností ale skončili stejným způsobem na břevně. V útoku tak mohli poté zahrozit i domácí, ale ani Valach nedokázal přesně zakončit mezi tři tyče.

Obrat Milevska

Trenér Smrčina se rozhodl o poločase rovnou ke dvojímu střídání a vyslal tak všem na stadionu jasný vzkaz, že hosté budou chtít urvat body pro sebe. A střídaní se povedlo! V 52. minutě hosté využili chyby Semic ve středu hřiště a vyrovnánací branku vstřelil právě střídající Daniel Petřík. Hosté postupně zvyšovali svůj tlak, čemuž pomohlo i úmorné vedro, ve kterém začali docházet domácím síly. Dlouho Semice odolávaly, a když nemohl zakročit výborně chytající Vondrášek, tak ho zastoupili na brankové čáře jeho spoluhráči. V 75. minutě už ale byla celá obrana krátka na Jakuba Kortana, který propálil všechno před sebou. Jedenadvacetiletý Kortan navíc v 86. minutě definitivně rozhodl svojí druhou brankou o vítězství Milevska. Semice v závěru mohly ještě korigovat Pavlem Keclíkem, ale překonaného Laláka dokázal ještě zastoupit kapitán Vakoč. Milevsko tak veze domů tři body za vítězství 3-1.



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Jaroslav Vondrášek - trenér: První mistrovský zápas jsme odehráli proti Milevsku v oslabené sestavě, přesto jsme bojovali o body z plných sil. V prvním poločase jsme se soustředili na obranu, hráli jsme pozorně, zodpovědně a ujali jsme se vedení vydařenou střelou Kuby Keclíka. V druhem poločase nám postupně docházely síly, Milevsko začalo dominovat v poli a dvěma góly otočilo skóre. Bojovali jsme, ale nakonec jsme dostali třetí gól a bylo rozhodnuto. Milevsko má silný tým, bude vyhrávat a hrát hodně nahoře . Škoda, že hned v první minutě byl zraněn Lukáš Holub. Tim jsme přišli o výraznou oporu zadních řad. Dobře zapadla posila z Písku, Štěpán Hrdlička .

FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - trenér: Hlavně jsme rádi za vítězný vstup do sezony. Neřekl bych, že panovala velká nervozita o přestávce, už v první půli jsme měli určitou převahu, ale pořád jsme chtěli hrát možná až moc složitě, hledali jsme furt nějaké prostrkávačky a končili v poslední třetině hřiště na obranném valu Semic. Nemohli jsme se do nich dostat a trošku jsme byli v křeči, neustále jsme je obehrávali, ale byl to stereotyp. I proto jsme se rozhodli o přestávce pro dvě změny, abychom na nic nečekali. Nakonec se to povedlo, zatímco my máme dobře naběháno a ještě jsme do hry poslali čerstvé síly, tak semickým klukům pomalu docházelo. Měli jsme dost šancí a zaslouženě výsledek otočili. Kromě tří gólů jsme šli třikrát sami na bránu a dvakrát nám hráči vykopávali míč z brány, když už byl gólman překonán. Jsme také všichni moc rádi za Dana Petříka, protože toho na konci přípravy moc nenatrénoval a začal na lavičce, ale vzal to perfektně a za správný konec. Jak herně, tak běžecky byl výborný a kromě důležitého gólu ještě minimálně další dvě šance připravil.



Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Vondrášek [-] - J. Sádlo [-] (86. P. Peroutka [-] ) , L. Zborník [-] (81. D. Šourek [-] ) , P. Keclík [-] , J. Keclík [-] , Z. Pšenička [-] , M. Valach [-] , J. Forman [-] , R. Veleman [-] (53. J. Linhart [-] ) , P. Listopad [-] , L. Holub [-] (3. Š. Hrdlička [-] )

FC ZVVZ Milevsko
L. Lalák [-] - M. Volf [-] , M. Hejl [-] (46. D. Petřík [-] ) , A. Kotrba [-] , R. Bártík [-] (64. F. Hadáček [-] ) , J. Marvan [-] , K. Süsmelich [-] (46. T. Pich [-] ) , T. Vakoč [-] , J. Kortan [-] , O. Souček [-] , J. Hadáček [-] (73. V. Baštýř [-] )

ŽK: 59. J. Sádlo , 65. Z. Pšenička - 1. M. Hejl , 56. A. Kotrba , 68. J. Hadáček , 70. M. Volf .
Hráči zápasu: J. Kortan .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dunovský Karel - NEDVĚD Petr, HANZLÍKOVÁ Aneta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Semičtí byť doma hrají velmi dobře na hosty stačit nebudou.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jan Matoušek
Tip experta: výhra domácích

Semice jsou doma nepříjemné a Milevsko určitě potrápí ze vzduchu. Tipuji výhru domácích 2:1.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích