2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 10:00

2.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Mirovic přetlačil Osek


Branky


5. R. Převrátil (p.) , 46. V. Ševr - 11. J. Říský
24

Vůbec prvním duelem letošního ročníku krajského přeboru se stal duel nováčka z Mirovic proti Oseku. Oba týmy určitě chtěly zpříjemnit svým trenérům dobrý start do jejich angažmá. Trenér Mirovic Michal Čadek věřil před sezonou byl plný optimismu, stejně jako jeho protějšek Jindřich Dejmal, který si pochvaloval přístup svých svěřenců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

Zápas na menším hřišti v Mirovicích začal rychlým nástupem a kromě soubojů přinesl rovnou i dvěma stovkám fanoušků branky. Už po pěti minutách musel sudí Němec po zákroku brankáře Pokorného na domácího hráče nařídit pokutový kop, ke kterému se postavil Radek Převrátil a ten s přehledem poslal Mirovice do vedení. Vedení ale vydrželo nováčkovi soutěže pouhých šest minut, když vyrovnávací branku vstřelila stálice osecké ofenzivy, Jakub Říský. Po úvodním představení, které přineslo dvě branky, ale nastal půst šancí a bojovalo se hlavně o míč ve tvrdých soubojích. V nastavení prvního poločasu ale přišla druhá branka Mirovic, když se prosadil Vlastimil Ševr a poslal svůj tým do kabin s jednogólovým vedením.

Potvrzení nepřišlo, tři body ale ano

Osek šel do druhého dějství s jasným cílem - vymyslet něco s utkáním a jeho nepříznivým výsledkem. Domácí ale dokázali svěřence Jindřicha Dejmala zkušeně zastavovat a sami vyráželi do nebezpečných protiútoků. Ani jeden z nich však domácí nevyřešili správně a zápas byl tak nadále otevřený. Mirovická obrana, v čele s brankářem Vlasem, ale udržela osecký útok na uzdě a zápas tak nakonec skončil těsným vítězstvím Mirovic 2-1, což se stalo prvním vítězstvím v krajském přeboru od sezony 1945/1946, kdy se Mirovice jednou jedinkrát do nejvyšší krajské soutěže dostaly.



Ohlasy k zápasu


SK Mirovice
Michal Čadek - trenér: Hrál se fotbal spíše od podlahy než aby se na něj dalo se zalíbením koukat. Gól do šatny bohužel do našich řad klid nepřinesl. Sice jsme šli asi třikrát sami na bránu, ale nedali jsme a tak jsme se do konce strachovali o výsledek. Byla to zasloužená výhra která mohla být daleko výraznější.

TJ Osek
Jan Hoch - kapitán: Na menším hřišti v Mirovicích jsme čekali, že zápas bude hlavně o soubojích. Na první gól domácích jsme ještě stihli zareagovat Kubou Říským, ale branka do šatny na 2:1 nás zlomila. V druhé půli jsme se snažili s výsledkem něco udělat, ale moc šancí jsme se nevytvořili. Naopak domácí si vytvořili ještě několik dobrých příležitostí, které zneškodnil Pokorný. Pro Mirovice zasloužené tři body, my se musíme oklepat a v příštím zápase doma s Juniorem podat úplně odlišný výkon.



Sestavy


SK Mirovice
J. Vlas [-] - J. Král [-] (90. M. Viták [-] ) , P. Janota [-] , R. Peterka [-] , A. Husar [-] , J. Převrátil [-] (46. D. Pechar [-] ) , J. Císař [-] (86. V. Jelínek [-] ) , R. Převrátil [-] , K. Mařík [-] , M. Huleš [-] , V. Ševr [-] (81. T. Vondrák [-] )

TJ Osek
J. Pokorný [-] - M. Čapek [-] , J. Zelenka [-] (46. K. Maroušek [-] ) , M. Brabec [-] , V. Zhyhora [-] (65. S. Černý [-] ) , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , L. Němeček [-] , J. Balogh [-] , M. Carda [-]

ŽK: 50. K. Mařík , 61. A. Husar - 4. J. Pokorný , 74. M. Čapek .
Hráči zápasu: V. Ševr .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Němec Václav - SMOLA Martin, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Zajímavý souboj čeká borce nedaleko od sebe. Osk s trenérem Dejmalem čeká velká premiéra a mnozí fandové jsou zvědavi,, jak to letos domácím půjde. V zápase s velkým favoritem na postup to bude remíza.

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Jan Matoušek
Tip experta: remíza

Nováček soutěže z Mirovic to v prvním kole nebude mít lehké. Tým Oseku vede trenér Dejmal, který určitě svůj tým výborně fyzicky připravil. Domácí se však budou chtít předvést a předvedou bojovný výkon. Tipuji remízu 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů