M. Materna 73. (vl.)
D. Kukla 79.
R. Sedlák 81.
3:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrá stíhací jízdu nedotáhla do bodového zisku. Pečky si odvezly všechny body


Branky


73. M. Materna (vl.) , 79. D. Kukla , 81. R. Sedlák - 8. J. Zajíc , 20. D. Brunclík , 49. J. Zajíc , 53. P. Sova
11

Ostrá si bodově pomohla, když z posledních dvou utkání získala čtyři body. V minulém kole vyhrála na půdě Velimi. Pečky mají výsledky jako na houpačce, ale v minulém kole rozstřílely osmi brankami Paběnice a na utkání s Ostrou se naladily nejlépe jak mohly. Ostrá na Pečky nestačila a prohrála na domácím hřišti 3:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pečky v náskoku

Do utkání vstoupili lépe hosté a hned v 8' je poslal do vedení Zajíc, který se skvěle uvolnil a pěknou střelou otevřel skóre 0:1! V dalších minutách se hra přelévala z jedné strany na druhou. Dobře organizovaná obrana hostů byla úspěšná při snahách domácích o rychlé brejky. Ve 20' se prosadil hlavou po rohovém kopu zkušený Brunclík a zvýšil vedení Peček 0:2! Hosté si dokázali výsledek do poločasové přestávky pohlídat.

Stíhací jízda Ostré

Do poločasu druhého vstoupili lépe opět hosté. Ve 49' si převzal Zajíc pěknou průnikovou přihrávku a sám před gólmanem si poradil nejlépe jak mohl 0:3! V 53' vystřelil z hranice velkého vápna hostující Sova a vymetl horní růžek Procházkovi brány 0:4! Zdálo se, že utkání má jasného vítěze, ale Ostrá se přeci jen dokázala probudit. V 73' si prudký míč do malého vápna srazil nešťastně Materna do vlastní brány a bylo to 1:4! V 79' se po pěkné narážečce prosadil domácí Kukla a snížil na 2:4! V 81' se hostům nepodařilo odvrátit centr do velkého vápna a z hlavičkového souboje vyšel jako vítěz Sedlák, který snížil na rozdíl jediné branky 3:4! Domácí se hnali za vyrovnáním, ale hlavička Kukly v nastaveném čase v síti neskončila. Pečky z hektického závěru nakonec vyválčily tři body.



Ohlasy k zápasu


Sportovní sdružení Ostrá
Josef Pavliš (trenér): Z domácího zápasu odcházíme opět se svěšenou hlavou. Místo, abychom se odrazili díky výhře v minulém kole, tak si sami podrážíme nohy. To, co nás v minulém kole zdobilo a za co jsem kluky chválil, tak v dnešním zápase absolutně chybělo. Do zápasu jsme naskočili až v sedmdesáté minutě, když jsme prohrávali 4:0, to se těžko otáčí. I tak se nám to mohlo podařit, když měl v poslední minutě vyrovnání na své hlavě Kukla. Kluci si teď na dvou zápasech vyzkoušeli, že se dá vyhrát nebo naopak prohrát přístupem a hlavou, jen je potřeba se poučit a neopakovat stále stejné chyby.

AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): Proti Ostré se nám dlouhodobě nedařilo, o to větší jsme měli motivaci špatnou sérii ukončit. Po posledním vydařeném domácím utkání vyběhla do zápasu téměř stejná sestava, měli jsme určené nějaké pokyny, kterých jsme se dvě třetiny zápasu drželi a s průběhem mohli být spokojeni. Takové zápasy jsou pořádně na nervy, opravdu těžko bych se tentokrát smiřoval s bodovou ztrátou. Bohužel to není v této sezóně poprvé, kdy během krátké doby dostaneme více branek. Musíme se z toho poučit, naše utkání jsou někdy příliš divoká. Dnes to naštěstí pro nás dobře dopadlo a ze zápasu s Ostrou tak máme konečně body.



Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá
R. Procházka [-] - D. Micka [-] (46. T. Hradecký [-] ) , M. Brynych [-] (67. M. Řehák [-] ) , D. Kukla [-] , L. Dozorec [-] , J. Wolf [-] , Š. Koblasa [-] , M. Chramosta [-] (40. R. Sedlák [-] ) , T. Bíma [-] , T. Birkuš [-] , J. Štejnar [-]

AFK Pečky
M. Cmár [-] - P. Sova [-] (53. T. Křivský [-] ) , T. Müller [-] (78. T. Němec [-] ) , T. Havelka [-] , M. Materna [-] , R. Hovorka [-] (90. M. Müller [-] ) , J. Pikner [-] , J. Zajíc [-] (64. V. Kašpárek [-] ) , T. Holub [-] , K. Pikner [-] , D. Brunclík [-]

ŽK: 25. P. Sova , 85. D. Brunclík , 87. V. Kašpárek , 88. R. Hovorka , 94. M. Cmár .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: JEŘÁBEK Michal - LAŠTOVIČKA Stanislav, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 21:42
Kateřina Uhlířová

Expert: Kateřina Uhlířová
Tip experta: remíza

Ostrá v minulém kole vyhrála na hřišti Velimi, takže bude chtít doma potvrdit body z venku. Pečky se rozstřílely na domácím hřišti. Očekávám vyrovnaný souboj, který skončí remízou. 2:2

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 13:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 22:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 22:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 16:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 10:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 08:46
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích