3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V sestavě Jíkve se objevil další bývalý ligista


Branky


31. T. Fichtner (p.) , 37. M. Klimpl , 48. M. Klimpl - 68. J. Vyhnánek , 85. R. Pelikán
9

Jíkev i Býchory po dvou kolech stále čekaly na body. Jíkev prohrála doma s Městcem a na půdě Vykáně. Býchory zase nedotáhly do zdárného konce utkání v Paběnicích a doma s Ostrou. Býchory dotahovaly i v Jíkvi, ale na body to opět nestačilo. V dresu Jíkve nastoupil v základní jedenáctce bývalý ligový fotbalista Tomáš Poláček!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jíkev v dvoubrankovém vedení

Úvodních deset minut utkání byl fotbal z obou stran opatrný. Hrálo se spíše od vápna k vápnu. První branka přišla ve 32', když upaloval sám na bránu Klimpl, který byl faulován a rozhodčí nařídil pokutový kop, který proměnil Fichtner 1:0! Ve 37' si hezky zpracoval míč Pařízek, předložil ho pod sebe na Klimpla a ten poslal míč za záda brankáře Holého 2:0!

Býchory dotahovaly marně

Domácí tým vstoupil do druhého poločasu famózně, když ve 48' využil chybu v obraně hostů Fichtner, který posunul volnému Klimplovi a ten se v těchto situacích nemýlí 3:0! Hosté mají od úvodních kol zkušenosti s dotahováním výsledků. V 68' se prosadil J. Vyhnánek a bylo to 3:1! Domácí vypadli z tempa a hosté se toho snažili využít. Drama pro domácí začalo v 85', když se z branky radoval hostující Pelikán a rázem to bylo o gól 3:2! V závěrečných minutách už domácí dokázali výsledek udržet a radují se z prvních bodů v sezoně.



Ohlasy k zápasu


Jíkev
Kamil Mácha (trenér): Zápas plný nepřesností. Ve 48 minutě přidal Klimpl branku na 3:0 a utkání se zdálo být rozhodnuté. Nepochopitelně jsme ale vypadli z tempa zápasu, začali ztrácet jednoduché míče. Soupeř se uchýlil k nakopávání a naší obraně to dělalo velké problémy a 4 minuty před koncem dokonce soupeř snížil na rozdíl jediné branky. Zápas jsme se štěstím dovedli do vítězného konce. Musíme se herně zlepšit a konečně se sejít v optimálním počtu hráčů.




Sestavy


Jíkev
M. Másílko [-] - T. Poláček [-] (78. M. Mareš [-] ) , J. Schubert [-] , M. Ustinov [-] (82. V. Anataciuc [-] ) , M. Náhlovský [-] , T. Fichtner [-] , P. Pařízek [-] , M. Klimpl [-] , J. Tomášek [-] , Y. Kyrlyk [-] , A. Rusu [-]

TJ Sokol Býchory
J. Holý [-] - A. Chvalovský [-] (46. V. Chadraba [-] ) , J. Teplý [-] , M. Škopek [-] (78. J. Berger [-] ) , R. Pelikán [-] , J. Vyhnánek [-] , A. Vyhnánek [-] (70. Z. Vondra [-] ) , L. Lev [-] , O. Vaňkát [-] , A. Jehlička [-] , V. Kainar [-]

ŽK: 18. O. Vaňkát , 31. J. Holý , 53. J. Teplý , 61. V. Chadraba .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Tomáš - ORÁLEK Kamil, HORÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Václav Střelec
Tip experta: výhra domácích

Očekávám tři body domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů