Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků vyšel lépe Paběnicím


13

Nováček soutěže Paběnice přivítal na svém hřišti nováčka z Býchor. Zatímco Paběnice postoupily z okresního přeboru, tak Býchory sestoupily z 1.A třídy. Zajímavý souboj nováčků nabídl hned sedm branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii domácích

Domácí tým na svého soupeře vletěl a hned v 7' se do šance dostal Kracík, ale branku Holého netrefil. V 9' si po rohovém kopu počkal na zadní tyči Šindelář a hlavou poslal míč do sítě 1:0! Ve 20' vysunul domácí Kouba Mužátka, kterého dokázal vychytat Holý. Ve 22' si na střílenou přihrávku Pelikána naběhl Jehlička a vyrovnal na 1:1! Ve 32' si přihrávku Kouby našel Špičák a ten poslal domácí znovu do vedení 2:1! Ve 37' se domácí prosadili opět z rohového kopu, když hlavou udeřil Kouba 3:1! Klasický šatňák přišel ve 44', kdy obránce hostů fauloval v pokutovém území Mužátka a nařízený pokutový kop nejprve Špičák neproměnil, ale z dorážky už se nemýlil 4:1!

Hosté dotahovali, ale nedotáhli

Býchory vstoupily do druhého poločasu aktivně. Ve 48' zakončoval po rohovém kopu Chlumský a míč se od břevna odrazil za čáru 4:2! V 57' to s hosty mohlo vypadat ještě lépe, ale Chadraba ve vyložené šanci selhal. Poté se domácím zranil brankář Nesládek a v bráně ho musel nahradit hrající trenér Jaroslav Vlach! V 69' překvapil Vlacha v bráně ze strany Jehlička a bylo to 4:3! Domácím mohl přidat klid Mužátko po přihrávce od Špičáka, ale na brankáře Holého nevyzrál. Paběnice už dokázaly udržet stav utkání až do závěrečného hvizdu a připsaly si první tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Paběnice
Jaroslav Vlach (trenér): K prvnímu zápasu jsme nastoupili v kombinované sestavě do které nám zasáhli dovolené a zranění, ale první poločas se nám výsledkově i herně povedl, kdy jsme se dostali do vedení 4:1. Druhý poločas nás soupeř zatlačil a my se hlavně bránili. Naštěstí jsme utkání dovedli do vítězného konce a děkuji všem hráčům za odbojované utkání.

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát (trenér): První poločas jsme byli naprosto nekoncentrovaní a bez chuti do hry. Chce to větší osobní zodpovědnost, dva góly jsme dostali z rohu, kdy domácí hlavičkovali sami. Nezachytávali jsme náběhy za obranu, bylo to velmi špatné. Ve druhém poločase jsem na hráčích viděl naprosto jiný výkon. Mělo to již přísnější měřítka a dotahovali jsme. Bohužel na úplný zvrat to nebylo. Je to jednoduché, pokud budeme hrát jako druhou půli, můžeme uspět s každým. Pokud ne, budeme v problémech.



Sestavy


TJ Sokol Paběnice
V. Nesládek [-] (57. R. Richard [-] ) - D. Mužátko [-] (87. T. Horváth [-] ) , J. Špičák [-] , J. Šindelář [-] , J. Kouba [-] (79. K. Šalát [-] ) , M. Votava [-] , J. Kořínek [-] , M. Kracík [-] (94. R. Sochr [-] ) , M. Růžička [-] , R. Metlushko [-] , J. Vlach [-]

TJ Sokol Býchory
J. Holý [-] - J. Teplý [-] , M. Škopek [-] (55. V. Kainar [-] ) , R. Pelikán [-] , J. Vyhnánek [-] , A. Vyhnánek [-] , L. Lev [-] , O. Vaňkát [-] (41. M. Málek [-] ) , A. Jehlička [-] , P. Chlumský [-] , V. Chadraba [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: BRÝL František - MRKVIČKA Jan, PÍSAŘÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů