0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hostouň doma nestačila na Kladno, domácí skolil Zlata


Branky


37. R. Zlata , 46. M. Hrubý , 66. R. Zlata
9

V neděli jsme mohli být svědky klání mezi Hostouňským béčkem a Kladnem. Jako favorit šli do zápasu hosté, kteří svou roli potvrdili a znemožnili domácím bodový zisk. Hostouň tak opět ztratila a nacházi se na spodku tabulky, Kladno se naopak stále drží na úctyhodné pozici. Dvě branky vstřelil hostující Zlata.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly do poločasu kvůli osobním chybám

Zápas byl pro oba týmy, jako všechny jejich zápasy v této fázi souteže, velmi důležitý. Hostouni se v sezóně zatím nijak moc nedaří, naopak Kladno body potřebuje k udržení v dobré pozici v tabulce. Zápas byl poměrně vyrovnaný, oba týmy si dokázaly vypracovávat své šance a nebylo tak vůbec zřejmé, kdo utkání strhne na svou stranu. To se po 37. minutách povedlo kladenskému celku. Po pochybení gólmana Štýbra, který podskočil balón a nabídl šanci hostům, se příležitosti zmocnil Zlata a poslal svůj tým do vedení - 0:1.

 

Domácí se snažili srovnat, ale nedařilo se jim zakončit žádnou ze svých šancí. V závěru poločasu dokázali hosté své vedení ještě navýšit. Po pomalém návratu jednoho ze záložníků Hostouně se do šance po dobrém náběhu dostal Hrubý a z první zakončil akci snad celého týmu Slavoje - 0:2. Poločas tímto výsledkem také skončil a spokojenější tak do šaten odcházeli hosté. 

Potvrzení výhry hostů

Druhý poločas nám mimo třetí branku Kladna nic moc zajímavého nepřinesl. Hosté se už jen snažili skóre udržet a domácí se marně pokoušeli vyrovnat, nebo zápas dokonce otočit. Je důležité konstatovat, že Hostouň opět nepředvedla špatný výkon. Dost ji srážela vlastní produktivita a v kontrastu také dobrá produktivita hostujícího klubu. Kladno se dokázalo potřetí prosadit v 66. minutě, opět zásluhou Zlaty, který se po dobré individuální akci rozhodl pro střelu z hranice vápna a překonal gólmana Štýbra - 0:3.

 

Zápas nám nic dalšího nenabídl. Tři body si tak odvezli hosté z Kladna, domácí hostouňská rezerva se opět musela obejít bez bodu. Celkově se domácím v sezóně nedaří dost kvůli tomu, že nejsou schopni proměňovat své šance. Uvidíme, co nabídne zbytek sezóny.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň B
Matěj Zíka - hráč: Slavoj je silný soupeř a věděli jsme, že to bude těžký zápas. Myslím si, že utkání bylo vyrovnané, ale opět nám naše schopnosti zakončování nestačily. Dvakrát jsme netrefili prázdnou kasu na úvodu utkání a to bych řekl, že zlomilo celý zápas. Jinak, doopravdy, po fotbalové stránce vyrovnaný match.

Slavoj Kladno
Zdeněk Kolbaba - hráč: Zapas který jsme potřebovali vyhrát jsme jednoznačně vyhráli. V utkání jsme navíc ještě neproměnil penaltu. Soupeř však chtěl hrát fotbal a utkání se hrálo ve velmi dobře fair play atmosféře. Hráč utkání je René Zlata, který dal dva góly.



Sestavy


Sokol Hostouň B
J. Štýbr [-] - M. Zíka [-] (84. V. Větrovec [-] ) , V. Vojcickyj [-] , J. Šikanedr [-] , J. Svoboda [-] , J. Inneman [-] , I. Feko [-] (74. M. Hlaváček [-] ) , D. Klimenda [-] , M. Dědeček [-] , M. Kostka [-] , F. Motlík [-] (66. S. Kolak [-] )

Slavoj Kladno
M. Kolumbič [-] - L. Houha [-] , R. Zlata [-] (82. D. Richter [-] ) , D. Peteřík [-] , M. Kaválek [-] , M. Zieber [-] , M. Hrubý [-] , T. Rouček [-] , D. Hrubý [-] , Z. Kolbaba [-] (66. L. Senko [-] ) , T. Abrhám [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: BRÝL František - NERAD Vojtěch, ŠESTOŘÁD Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 12:56

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 10:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 08:00
Adam Byrtus

Expert: Jan Mrázek
Tip experta: výhra domácích

Je otázka, s jakým týmem Hostouň nastoupí. A jelikož áčko hraje v sobotu ráno, tak si myslím, ze posílí.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 22:12
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 10:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 09:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:01

Tip: výhra domácích