5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vraný deklasovalo Hostouň poměrem pěti branek a posunulo se na pátou příčku


Branky


10. T. Kubík , 45. T. Kubík , 67. T. Kubík (p.) , 72. M. Tygl , 77. T. Havlena
7

V neděli se odehrálo utkání mezi favorizovaným domácím Vraným a Hostouní "B". Zápas zvládl lépe domácí celek, který dokázal vstřelit hned pět branek a hostující tým tak schytal další porážku. Vraný se díky třem bodům posunulo na páté místo před Lány.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly a zahazování šancí

V roli favorita šel do zápasu pochopitelně domácí celek, jelikož Hostouň se před zápasem stále nacházela na skoro úplném dnu tabulky. Vraný v této sezóně ztratilo svou domácí neporazitelnost, která trvala déle než rok, a tak dnes opravdu mělo motivaci zvítězit. Hosté naopak v této fázi stále potřebují každý možný bod, aby se v soutěži vůbec udrželi. Vraný poměrně znatelně obměnilo sestavu, ve které figuroval také debutant v bráně - Pražák. První poločas byl vesměs vyrovnaný, hosté byli v nějakých pasážích dokonce lepší, ale trápila je koncovka. Vraný mělo problém držet balón, ale oproti soupeři zvládlo hned v 10. minutě vstřelit branku zásluhou Kubíka, který skvěle využil přihrávky Dandy za obranu a rozvlnil hostující síť - 1:0.

 

Úvodní gól Vraný uklidnil, hra byla ale pořád ve stejném tempu. Hosté více drželi míč, ale k ničemu to nebylo. Domácím se naopak z hlediska produktivity v tomto zápase dařilo náramně, což znamenalo jejich druhou branku. Po další dobré nabídce Kubíka ho v dobré pozici našel Jaráb a domácí kanonýr si s obranou Hostouně poradil bez větších problémů a navýšil na 2:0.

 

Poločas se pak už jen v klidu dohrál a hosté tak na nepříznivý průběh zareagovat nedokázali. Rozhodčí odpískal konec a do šaten tak šli spokojenější domácí, naopak hosté měli před sebou ještě velmi náročný úkol.

Vranecká dominance

Druhý poločas se téměř celý nesl v duchu dominance domácích, kteří hostouňskou rezervu k ničemu nepouštěli, sami dirigovali dění hry a stříleli branky. První branka Vraného v druhém poločase se zrodila díky dobré aktivitě Havlovce, který v 66. minutě vletěl s míčem do vápna a byla z toho penalta. Kubík, který mohl v případě skórování dokonat hattrick, míč z trochou štěstí dokázal dostat za záda gólmana Štýbra a navýšil na 3:0.

 

Další branka přišla hned o 5 minut později. “Hattrick hero” Kubík se tentokrát ujal role asistenta, když našel dobře postaveného Tygla a ten se vydal do brejku, který dokázal obejít gólmana a zvýšit na 4:0.

 

A tím to stále nekončilo. V 77. minutě dokázali domácí dokonat deklasaci, když Danda našel připraveného Havlenu, který si míč přejal a z velké dálky natáhl ke střele, která skončila za zády brankáře hostů - 5:0. Tímto výsledkem zápas také skončil a spokojenější tak mohli být domácí fotbalisté, hosté naopak svou první výhru v sezóně z minulého kola nezopakovali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vraný
Adam Fedrhanc - hráč: Po delší době kvalitní výkon a zasloužená výhra s prvním čistým kontem v sezóně a dalším hattrickem Kubíka. Budeme pevně věřit, že zranění Nerada nebude vážné a ještě nám v této sezóně pomůže. Zároveň jsme rádi za návrat Nováka, který bude ještě muset nabrat nějakou fyzičku, aby vydržel alespoň pár minut v tempu. Budeme se na vás těšit v dalších zápasech.

Sokol Hostouň B
Matěj Zíka - hráč: Co se týče hry, tak si myslím, že jsme první půlku dominovali v držení balónu, ale šance, které jsme měli, jsme nedokázali proměňovat, prostě hrůza. Měli jsme trystní koncovku, nic víc, hrajeme sami na sebe a ne za tým a naše ego mnohdy zvítězí nad týmovostí. Soupeř vyhrál zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Vraný
D. Pražák [-] - P. Nerad [-] (26. M. Klár [-] ) , D. Havlovec [-] , Z. Růžička [-] (77. T. Novák [-] ) , T. Havlena [-] , T. Kostovčík [-] (61. M. Tygl [-] ) , T. Kubík [-] , M. Jaráb [-] , L. Danda [-] , A. Fedrhanc [-] , P. Danda [-]

Sokol Hostouň B
J. Štýbr [-] - I. Feko [-] (79. T. Ondrejička [-] ) , M. Hlaváček [-] (79. D. Feichtinger [-] ) , M. Zíka [-] , V. Vojcickyj [-] , J. Šikanedr [-] (72. M. Civín [-] ) , J. Svoboda [-] , J. Inneman [-] , S. Kolak [-] , M. Dědeček [-] , S. Sihnaievskyi [-] (56. V. Větrovec [-] )

Počet diváků: 82. Rozhodčí: PAGÁČ Tomáš - ZÍKA Jan, SANDEV Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Vraný doma jednoznačně zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů