2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 10:15

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota i v desíti opět překvapila, favority z Lán skolil Čermák


Branky


7

V neděli se proti sobě postavily celky z Lhoty a Lán. Hosté šli do zápasu v roli favorita, domácí ale jejich naděje utnuli už ke konci poločasu díky brance mladičkého Čermáka. Hosté na skóre už zareagovat nedokázali a Lhota v oslabení dokázala výsledek udržet až do konce, kde ještě navíc zvládla přidat druhou branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý úvod hostů a rozhodující gól domácích

Zápas byl pro oba týmy velmi důležitý, protože v soutěži je v této fázi každý bod podstatný. Lepší vstup do utkání zaznamenaly Lány, které byly ve střetu mírným favoritem. Lhota v této sezóně ale přecejen už mnohokrát překvapila a o tři body se chtěla prát i dnes. Hosté si v prvních patnácti minutách vypracovali pár slibných šancí, které ale nikdy nedošly až ke gólovému zakončení. Po úvodním vstupu Lán se probudila také domácí Lhota, která zvládla tempo hry rychle vyrovnat a také se začala dostávat do šancí. Domácí dokázali o body obrat i vedoucí Dobrovíz a zuby si tak brousili na dalšího kvalitního soupeře.

 

V tuto chvíli se ale hrálo převážně ve středu hřiště, s mnoha nepřesnostmi a málo zakončeními. Rozhodující okamžik (ve výsledku i celého zápasu) se odehrál ve 45. minutě, kdy už si oba týmy myslely, že se do šaten půjde za nerozhodného stavu. Domácí Čermák se v blízkosti hostující branky ujal míče a lišáckým lobem do horního rohu překonal gólmana Javůrka - 1:0. Tímto výsledkem první poločas také skončil a do šaten se tak šlo za stavu, který pochopitelně výrazně více svědčil domácí Lhotě, Lány naopak měly co dotahovat.

Vyrovnaná hra a druhý gól Lhoty

Hra se po změně stran stala opět vyrovnanou, šancí ale stále mnoho nebylo a tak hra pouze plynula. Lány pochopitelně musely se zápasem něco dělat a tak jim pasivní průběh hry moc nevyhovoval. Naopak domácím situace vůbec nevadila. Lány měly za sebou pohárový zápas z průběhu týdne, což se na týmu pravděpodobně také poznamenalo. Hosté se do první vážnější akce dostali až v 80. minutě., když si mič převzal Putík a pokoušel se svým centrem najit připravené spoluhráče, čekající v pokutovém území. Na dobrou přihrávku ale ani jeden ze spoluhráčů nedosáhl. A tak se z následného kontru dokázali podruhé prosadit hráči domácích.

 

Po zmíněné akci hostů zvládla Lhota postoupit s míčem až k šestnáctce Lán, kde vybojovala přímý kop. Z něj se po pokusu z bezprostřední blízkosti zvládl trefit Danylych a zvýšit tak vedenín svého klubu na 2:0. Lány byly v tuto chvíli v beznadějné situaci. Rozhodčí zápas za tohoto výsledku také ukončil a byla to tak překvapivě Lhota, která dokázala zapsat tři body, Lány se naopak musely obejít bez bodu.                                                                                                                                                              



Ohlasy k zápasu



SK Lány
Daniel Švigár - hráč: Začali jsme lépe, v první patnáctiminutovce jsme měli několik slibných šancí, které jsme ale neproměnili. S dalším ubíhajícím časem se hra vyrovnala. Hrálo se ve středu hřiště s nepřesnostmi a bez zakončení. Začátkem druhého poločasu byla hra vyrovnaná, ale bez pohledných fotbalových akcí. Na našich hráčích jako by se podepsala únava z náročného pohárového programu. Po druhém gólu domácích už hra nic zajímavého nepřinesla.



Sestavy


SK Lhota
J. Pejša [-] - D. Slepička [-] , J. Abrham [-] (81. P. Valenta [-] ) , M. Čurda [-] (66. J. Zahrádka [-] ) , O. Čermák [-] , J. Zíka [-] , D. Danylych [-] , F. Adam [-] (83. T. Fousek [-] ) , L. Dolejš [-] (73. K. Horáček [-] ) , V. Jedlička [-] , F. Horák [-]

SK Lány
F. Javůrek [-] - J. Krátký [-] (54. O. Putík [-] ) , M. Kedroň [-] , J. Matějka [-] - M. Kedroň [-] , M. Petr [-] , M. Slezák [-] , J. Bejbl [-] - P. Buršík [-] (61. M. Reichl [-] ) , J. Mušálek [-] , L. Rus [-] (86. J. Burger [-] )

ŽK: 14. D. Slepička , 53. O. Čermák - 26. M. Kedroň , 76. J. Bejbl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kovář Otto - GARAJA Miroslav, NERAD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Ve výkonech Lhoty jsou velké výkyvy a zápas s Lány by mohl skončit remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů