0:3
(0:2)
23. Z. Weis
38. T. Racocha (p.)
90. T. Racocha
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 10:15

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovíz zvládla důležitý zápas v Kladně, vyhrála poměrem tří branek


Branky


23. Z. Weis , 38. T. Racocha (p.) , 90. T. Racocha
6

V sobotu se proti sobě postavily dva kvalitní celky - FK Slavoj Kladno a TJ Sokol Dobrovíz. Hosté se před zápasem nacházeli na prvním místě průběžné tabulky a pro domácí to tak byl možná nejtěžší dosavadní zápas v celé sezóně. Střet zvládla lépe Dobrovíz, která se zvládla trefit hned třikrát a odnesla si tak z Kladna všechny možné body. Dvakrát se trefil hráč minulého kola Racocha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominantní hosté

Zápas mezi Kladnem a Dobrovízí měl předpoklady k tomu, aby byl velmi zajímavým a nabitým šancemi. Favoritem pro utkání byl samozřejmě hostující celek, který se před začátkem klání nacházel na prvním místě tabulky. Kladno se ale v dosavadním průběhu sezóny jeví jako velmi dobrý tým, který dokáže překvapit kteréhokoliv soupeře v soutěži.

 

Úvod patřil hostům, kteří se už od začátku jevili jako připravenější klub. Vycházely jim kombinace, dobře drželi balón a dlouhými centry se dostávali za kladenskou obranu. První branku vstřelila Dobrovíz ve 23. minutě. Po dobrém napadání u vápna domácích se hosté dokázali zmocnit míče a po centru se hlavou nemýlil Weis, který tak upravil skóre na 0:1. To hostům dodalo klid a jejich hra se ještě více zlepšila. Kladno ale i tak hrozilo formou standartních situací a občasných centrů.

 

Dobrovíz ale měla jednu výhodu - produktivní útok. Po akci po ose Trnka - Racocha - Faigl se poslední jmenovaný dostal do úniku a zastavil ho až rázný obránce, bohužel pro Kladno nedovoleně. Byla z toho penalta, které se ujal kanonýr hostů Racocha a přízemní střelou upravil skóre na 0:2. Tímto výsledkem první poločas také skončil a do šaten se tedy šlo za stavu, který pochopitelně více vyhovoval hostujícímu celku z Dobrovíze, Kladno mělo naopak před sebou nelehký úkol, chtělo-li pomýšlet na body. 

Nevýrazná druhá půle

Druhý poločas začal jinak, než ten první. Výraznějším týmem bylo v tu chvíli Kladno, které však v tomto zápase velmi zlobilo zakončení. Domácí se zvládali dostávat do šancí, kamenem úrazu ale byla velmi dobře připravená obrana hostujícího týmu. Dobrovíz si i přes zlepšení výkonu soupeře držela standartně kvalitní výkon. Nebylo tak překvapením, když se i hosté dostávali do šancí. Oproti domácím ale měli výhodu - dvoubrankové vedení z prvního poločasu.

 

Hrálo se nahoru-dolů, Kladno více drželo balón a Dobrovíz naopak hrozila z brejků, kterým ale často bránila nepovedená kombinační hra. Hosté se ale v úplném závěru přecejen dočkali, když se na hranici velkého vápna míče ujal opět precisní Racocha, který parádní ranou umístil balón pod břevno domácí branky. Na tuto střelu byl Kolumbič krátký - 0:3. Tímto gólem Racocha definitivně ukončil domácí(v tuto chvíli již velmi mizivé) naděje na body a rozhodčí krátce na to zapískal konec zápasu. Hosté si tak odvezli všechny tři body, domácí Kladno se ale úplně kladné pocity nemělo.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dobrovíz
Tomáš Racocha - hráč: Včera jsme byli v první půli jasně lepším týmem. Vycházely nám kombinace, dobře jsme drželi balon a dlouhými centry jsme se dobře dostávali za soupeřovu obranu. První gól padl po dobrém napadání. Tato branka nám dodala klid a hrálo se nám ještě lépe. Soupeř neměl žádné vyložené šance. V druhém poločase se hrálo rychle nahoru dolů, my jsme útočili už jen z brejků, ale trochu nám vázla kombinace a klid v zakončení.



Sestavy


Slavoj Kladno
M. Kolumbič [-] - P. Kovář [-] , R. Zlata [-] , D. Richter [-] (55. P. Král [-] ) , M. Kaválek [-] , M. Zieber [-] , M. Hrubý [-] , T. Rouček [-] , L. Senko [-] (76. F. Vašák [-] ) , Z. Kolbaba [-] (90. M. Máj [-] ) , T. Abrhám [-]

TJ Sokol Dobrovíz
M. Kalivoda [-] - D. Karfík [-] , J. Krupička [-] , D. Novák [-] , J. Vosáhlo [-] , P. Faigl [-] , Z. Weis [-] , T. Racocha [-] , D. Fábry [-] (76. V. Knotek [-] ) , L. Krupička [-] , J. Trnka [-]

ŽK: 82. T. Abrhám - 28. D. Karfík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MIŽIČ Jan - ZUSKIN Petr, STEJSKAL Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

I přesto, že Slavoj předvádí dobré výkony, věřím ve výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů