2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Švermov na Kladno nestačil, rozhodl přímý kop Kaválka


Branky


7

V sobotu se proti sobě utkaly celky Švermova a Slavoje Kladno. Spokojenější ze zápasu nakonec odjížděli hráči hostům kteří zvládli udržet své jednobrankové vedení až do úplného konce zápasu a zajistili si tak všechny tři možné body. Rozhodl Kaválek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky na obou stranách a vyrovnaný průběh

Zápas znamenal pro oba celky další příležitost pro zisk veledůležitých bodů, přičemž hlavně Švermov měl o pravdu o co hrát. Před zápasem se totiž domácí nacházeli na 12. místě průběžné tabulky, z čehož pochopitelně vyplývá, že se jim v sezóně zatím vůbec nedaří. Oproti tomu Kladno zvládlo před začátkem tohoto utkání nasbírat úctyhodných 9 bodů, o motivaci ale mělo postaráno, protože střed tabulky je velmi nevyzpytatelný. Lepší vstup do zápasu měl Slavoj, který si hned v 15. minutě dokázal vypracovat první gólovou situaci. Po kombinaci Kolbaby, vámi zvoleného nejlepšího hráče minulého kola, a aktivního Abrhama se k balónu dostal Zieber, který se s ním nijak nepáral a poslal ho přesně k tyči - 0:1.

 

I dál se Kladno jevilo jako lepší celek, jejich naděje na dvoubrankové vedení ale pohřbila branka z poměrně ojedinělé šance domácího Švermova. Vaněk se po brejkové situaci ujal míče a poslal ho za záda gólmana Kolumbiče - 1:1. Následně se do dvou šancí dokázal dostat hostující Kolbaba, z ani jedné z nich ale nic nebylo. Ve své třetí příležitosti se už ale nemýlil. Po centru Abrhama se do míče opřel hlavou a poslal svůj tým do vedení - 1:2. Tímto výsledkem první polovina také skončila a do šaten se tedy šlo za stavu, který více vyhovolal celku z Kladna, naopak Švermov musel v druhém poločase dohánět jednobrankové manko.

Rychlé srovnání a rozhodnutí z přímáku

Švermov si nepříznivý stav nechtěl nechat líbit a druhý poločas začal lépe, než jeho kladenský soupeř. Hned v 57. minutě se jim navíc podařilo zápas z hlediska skóre vyrovnat. Po přímém kopu, který sám o sobě žádné nebezpečí neznamenal, se k dorážce odhodlal domácí kapitán Vydra, který dokázal dostat míč do sítě a utkání srovnat - 2:2. V remízovém stavu ale zápas nijak dlouho nevydržel. Kladno se hned po inkasování branky pochopitelně snažilo zápas obrátit zpět ve svůj prospěch, což se mu zanedlouho povedlo.

 

Uplynulo pouze 6 minut od vyrovnávací branky domácího kapitána a hosté zvládli vstřelit svou třetí branku v zápase, která se ve výsledku projevila jako ta rozhodující. Kaválek se postavil k přímému kopu z poměrně zvladatelné pozici pro přímočaré zakončení a svůj úkol zvládl dokonale, když krásnou střelou rozvlnil sít branky Švermova - 2:3 pro kladenský celek. Kaválek, který navíc do zápasu nastoupil se zraněním, tak Kladnu zařídil všechny tři body, Švermov naopak poět ztratil. V zápase totiž žádný další gól nepadl, což znamenalo výhru hostujícího celku, který se tak stále drží na průběžném 6. místě před Vraným.



Ohlasy k zápasu



Slavoj Kladno
Zdeněk Kolbaba - hráč: Utkání bylo první poločas pod naši kontrolou a díky tomu jsme vedli. Ve druhém poločase to už byl spíš boj, který jsme díky parádní trefě Kaválka zvládli. Ten byl také hráč utkání, jelikož do zápasu nastoupil se zraněním.



Sestavy


TJ Baník Švermov
J. Truhlář [-] - J. Novák [-] (40. A. Zíma [-] ) , P. Doubek [-] , K. Dušek [-] , J. Polák [-] - A. Nedvěd [-] (75. V. Hončík [-] ) , T. Vydra [-] , T. Marek [-] , V. Steinbach [-] - O. Vaněk [-] , O. Frühauf [-] (57. M. Říha [-] )

Slavoj Kladno
M. Kolumbič [-] - D. Richter [-] , M. Kaválek [-] , M. Zieber [-] (92. K. Vašek [-] ) , M. Hrubý [-] (88. P. Kovář [-] ) , T. Rouček [-] , D. Peteřík [-] , L. Houha [-] , L. Senko [-] (61. R. Zlata [-] ) , Z. Kolbaba [-] (90. T. Dunka [-] ) , T. Abrhám [-]

ŽK: 35. T. Marek , 46. V. Steinbach , 73. A. Zíma , 90. O. Vaněk - 29. L. Houha , 77. Z. Kolbaba , 80. R. Zlata . ČK: 44. T. Marek - 44. L. Houha .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Divílek Peter - PALEK Michal, SANDEV Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Byrtus

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra hostů

Další těžký zápas na tip. Za mě je favoritem Slavoj, ale ve Švermově se nikdy nikomu nehrálo snadno. Hosté těsně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích