1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 10:15

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prohra vedoucí Dobrovíze! O všechny body ji okradla Lhota


Branky


9

Dobrovíz až do tohoto kola neztratila ani bod. I v utkání s Lhotou se tedy očekával jednoznačný výsledek ve prospěch domácího celku, to se však nekonalo. Lhota s lídrem tabulky bojovala velmi statečně a dokonce dokázala vstřelit jediný gól zápasu, o něj se postaral Chvojka

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivní defenzíva domácích

Domácí Lhota měla před sebou možná nejtěžší úkol podzimní části, a to zápas s vedoucí Dobrovízí. Ta v minulém kole jen těsně porazila Libčice, vstřelila proti nim ale čtyři branky a potvrdila tak svou produktivitu. V tomto zápase se tak domácí pochopitelně rozhodli uchýlit k jednoznačné taktice, a to taktice absolutní defensivy. Nic jiného jim nezbývalo, jelikož dobrovízský útok vedený Faiglem, Racochou a Fábrym se v předešlých kolech prokázal jako velmi kvalitní. Dobrovízi se ale nedařilo projít přes obranný pakt Lhoty a ta tak měla prostor k případným protiútokům. 

 

Zápas se vyvíjel jednoznačně - Dobrovíz byla lepší, nic si ale nedokázala vypracovat. Obrana domácích byla pozorná a nepouštěla hosty blízko k jejich brance. Lhotě také mimo jiné napomohl výborný výkon gólmana Pejší, kterého popřípadě zastupovali jeho obranní spoluhráči. Všechny pasy za obranu Lhota sbírala a odkopávala. A když už se mohl někdo z hráčů Dobrovíze odhodlat ke střele z dálky, rozhodl se vyřešit situaci jinak a vše pokračovalo ve stejném duchu. Lhota si naopak vytvářela šance pouze zřídka a zápas se tak plynule přesunul do druhé poloviny, ve které všichni očekávali podobný průběh s přídavkem gólu Dobrovíze...

Chyba. Branka. Konec.

Dobrovíz se za celý první poločas nedokázala prosadit, zahazovala své šance, nebo měla smůlu a branku díky zákrokům brankáře Pejši nebo obranným zásahům defenzivy nedokázala vstřelit. A tak přišlo všemi známé pravidlo: nedáš - dostaneš. V 58. minutě se míče ujal hostující Krupička a snažil se rozehrát. Jeho ne příliš povedenou přihrávku ale bohužel pro Dobrovíz vystihl mrštný Chvojka, který se balónu ujal a zamířil si to až k brance hostí. Svou následnou střelou nedal brankáři Kalivodovi šanci a bylo to 1:0 pro Lhotu! Dobrovízští hráči byli v opravdových nesnázích a po inkasované brance šel dokonce ze hry kapitán Bouška, který hřiště pravideně v tento čas opouští. 

 

Hosté chtěli logicky hned skóre zápasu srovnat a tak své akce urychlovali jak nelépe to šlo. Problém však byl s kvalitu v zakončení a celkové finální fázi. Proti Dobrovízi navíc hrály i tyče Pejšovy branky, což hrálo do karet domácím. Ti se samozřejmě nikam nehnali a hráli jen na rychlé protiútoky, pokud se tedy jednou za čas k nějakému dostali. Zápas se tak velmi rychle uchyloval ke konci a hosté byli opravdu bezmocní. Hlavní arbitr zápas ukončil za stavu 1:0 pro domácí Lhotu, ta se tak stala prvním celkem, který dokázal Dobrovíz v této soutěži porazit. Dobrovíz naopak snížila svůj náskok na druhou Mšec na pouhé dva body.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Lhota
Petr Cais - trenér: Je to neskutečné, co se nám povedlo. Měli jsme samozřejmě kliku, protože hlavně směrem dopředu je soupeř vynikající, ale dozadu určitá okénka má a my jednoho využili. Pro nás je podstatné, že se sejdeme, což se tentokrát celkem povedlo. Pak můžeme hrát dobrý fotbal. Simon Chvojka je pro nás zásadní posilou,

TJ Sokol Dobrovíz
Luboš Krupička - zpravodaj: Domácí zvolili velmi defenzívní taktiku, kterou se nám nepodařilo prolomit. Kombinačně se nám nedařilo projít přes zhuštěný obranný val. Pasy za obranu sbíral gólman, nebo je stihli rychlonozí domácí hráči odvrátit. Bohužel jsme vůbec nezkoušeli vystřelit ze střední vzdálenosti. Přesto jsme si vytvořili několik šancí, které jsme ale v gól proměnit nedokázali. Domácí brejky bychom spočítali na prstech jedné ruky. Scénář druhého poločasu ovlivnil inkasovaný gól po brejku. Chtěli jsme hned vyrovnat skóre a akce jsme zakončovali ukvapeně a nepřesně. Navíc se do naší hry vkrádala nervozita. Kýžený gól jsme prostě vstřelit nedokázali. Nakonec z toho byla první prohra v soutěži, kde jsme nováčky. Porážku musíme hodit za hlavu a připravit se na další soupeře a náročný týden.



Sestavy


SK Lhota
J. Pejša [-] - S. Chvojka [-] (84. T. Fousek [-] ) , J. Kala [-] , J. Zahrádka [-] , V. Jedlička [-] , J. Zíka [-] , D. Danylych [-] , J. Abrham [-] (57. M. Čurda [-] ) , J. Štoncner [-] , L. Dolejš [-] , D. Slepička [-] (53. O. Čermák [-] )

TJ Sokol Dobrovíz
M. Kalivoda [-] - Z. Weis [-] , T. Racocha [-] , J. Vosáhlo [-] , D. Novák [-] , J. Trnka [-] , P. Faigl [-] , P. Bouška [-] (62. D. Karfík [-] ) , D. Fábry [-] , M. Dolejš [-] , J. Krupička [-]

ŽK: 71. M. Dolejš .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: NERAD Vojtěch - GARAJA Miroslav, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: David Minařík
Tip experta: výhra hostů

Dobrovíz je velmi kvalitní celek a prokazuje to už od začátku sezóny, určitě ve Lhotě vyhraje. Jde nejen o zkušenosti, ale i o mnoho větší kvalitu hráčů.

22. 9. 2023 20:52
VÝHRA HOSTŮ

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů