4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Švermov doma naděloval, Lhota si odvezla čtyři branky


Branky


19. O. Vaněk , 43. A. Nedvěd , 79. J. Polák , 90. A. Zíma
8

V sobotu se proti sobě utkaly celky Švermova a Lhoty. Lhota dokázala v sezóně svými výkony už vícekrát překvapit, Švermovu se naopak zatím v tomto ročníku nedařilo. Zápas nám ale ve výsledku nabídl poměrně nepředvídatelný průběh, když dokázal Švermov hned čtyřikrát překonat brankáře hostí a zápas skončil vysokou výhrou domácích. Rozhodující branku vstřelil Vaněk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná první půle

Zápas se už od prvních minut vyvíjel poměrně jednoznačně. Domácí začali zápas lépe a netrvalo jim tak dlouho, aby se dostali do vedení. Po povedené akci domácího celku se do zakončení dostal švermovský mladík Vaněk, který zvládl překonat Pekla v brankáře hostující Lhoty – 1:0. Hosty tato situace žádným způsobem neafektovala a tak to byli opět domácí, kteří se dostali do další loženky.

 

Ve 43. minutě se do příležitosti dostal osmnáctiletý Nedvěd a se svou šancí naložil dokonale – 2:0. Poločas se následně už jen dohrával a nic dalšího, co by stálo za řeč, se neudálo. První půle tak skončila výsledkem, který pochopitelně mnohem více vyhovoval domácímu celku. Naopak Lhota věděla, že v půli druhé bude muset něco změnit, pokud chce získat alespoň jeden bod.

Stejná dynamika jako v prvním poločase

Lhota za celý první poločas žádnou ze svých šancí proměnit nedokázala a v druhé půli to pro hosty nevypadalo veseleji. Do hry se tak opět dostával vedoucí Švermov, který se také nakonec dokázal propracovat i ke svému třetímu gólu v utkání. Domácí Polák se v 79. minutě dostal k míči a rozvlnil hostující síť – 3:0.

 

A to nebylo ze strany domácích všechno. V úplném závěru zápasu, konkrétně v 90. minutě, se balónu ujal Zíma a dokončil demolici hostí – 4:0. Tímto výsledkem zápas skončil a Švermov si tak po dobrém výkonu odnesl všechny tři body.



Sestavy


TJ Baník Švermov
J. Truhlář [-] - J. Polák [-] , P. Doubek [-] , K. Dušek [-] - A. Starý [-] (46. J. Novák [-] ) , T. Marek [-] , A. Nedvěd [-] (82. A. Zíma [-] ) , V. Steinbach [-] , T. Vysloužil [-] - O. Vaněk [-] (85. O. Frühauf [-] ) , M. Říha [-] (78. Š. Neuman [-] ) -

SK Lhota
P. Peklo [-] - V. Horák [-] (54. T. Fousek [-] ) , S. Chvojka [-] , V. Kopačinský [-] (63. P. Valenta [-] ) , O. Čermák [-] (87. R. Chvátal [-] ) , D. Danylych [-] , M. Čurda [-] , V. Danylych [-] , V. Jedlička [-] , J. Štoncner [-] , J. Abrham [-]

ŽK: 18. M. Říha , 41. K. Dušek - 27. V. Kopačinský , 78. D. Danylych .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PETR Tomáš - STEJSKAL Miloš, ŽÍDEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Zdeněk Kolbaba
Tip experta: výhra domácích

Věřím domácímu týmu a jeho první výhře v nové sezóně.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza