0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 10:15

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velká Dobrá s góly vyčkávala až do závěru, Kladno výhru z minulého kola nezopakovalo


Branky


7

V sobotu přivítalo Kladno na svém hřišti kvalitní Velkou Dobrou. Lépe z utkání vyšel hostující celek, který sice s góly vyčkával až do závěru, vadit mu to však nemuselo. Kladno naopak nedokázalo zopakovat svůj skvělý výkon proti Vranému z minulého kola a ze zápasu si neodneslo ani jeden bod. Svým prvním gólem za Dobrou rozhodl Havlíček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevýrazná první polovina

Velká Dobrá šla do zápasu s jasným úmyslem - zvítězit. Po nepodařených zápasech s Lhotou a Vraným přijela do Kladna, aby ukořistila tři body a jela zpět. Oproti tomu Kladno dokázalo v minulém kole famózně porazit Vraný, což asi opravdu nikdo nečekal. Zápas začaly oba celky dobře, byla to ale přecejen Velká Dobrá, která dirigovala hru. Kladno však bránilo svědomitě a nepouštělo soupeře do větších šancí. Dobrá držela míč, kontrolovala hru a snažila se najít sebemenší skulinku v domácí defenzívě...

 

Velká příležitost pro hosty přišla v 18. minutě. Po nepovedeném zákroku domácího obránce se zahrával pokutový kop, ke kterému se postavila opora Dobré - Faktor. Ten ale penaltu proměnit nedokázal a tak bylo skóre stále 0:0. Poločas se nadále vyvíjel v podobné dynamice, jako do tohoto momentu. Domácí byli bezzubí a hosté se naopak jen marně snažili dobýt kladenskou pevnost. Dobrá měla pár dalších nevýrazných pokusů, ale jinak se k ničemu zásadnímu nedostala. První poločas tak mnoho akce, až na neproměněnou penaltu, nepřinesl a tak se utkání volně přesunulo do dějství druhého.

 

První branka v týmu = vítězství

Druhý poločas začal podobně, jako ten první skončil. Herní projev obou celků se držel striktně daného průběhu a Kladno tak jen horko těžko odolávalo nátlaku klubu z Velké Dobré. Dlouho se čekalo na okamžik, kdy se hostující celek dokáže dostat blíž ke kladenské brance, kterou pro toto utkání střežil Kolumbič, vystřelit a dostat se do vedení. Tento decisivní okamžik přišel až v 78. minutě. Po 9 minutách na place se po přihrávce Křiváčka dostal do šance Havlíček, který si s příležitostí poradil náramně. Krásnou umístěnou ranou rozvlnil síť domácí branky a bylo to 0:1 pro hosty. Pro Havlíčka to byla první branka za klub. 

 

Po pár minutách od prvního gólu to bylo již o dvě branky. Faktor, který v prvním poločase nedokázal proměnit pokutový kop, se dobře zorientoval na útočné polovině a povedeným obloučkem přeloboval vyběhnutého brankáře Kladna - 0:2. Tímto výsledkem zápas také skončil. Kladno se již k ničemu nezmohlo a hosté dokázali své vedení udržet poměrně bez problému. Nutno říci, že Velká Dobrá většinu zápasu opravdu dominovala a výhra to tak byla zasloužená. Kladno naopak nedokázalo zopakovat svůj parádní výkon z minulého kola a nezískalo tak ani bod. 

 



Ohlasy k zápasu


Slavoj Kladno
Zdeněk Kolbaba - hráč: V zápase jsme byli horším týmem, soupeř byl po celou dobu výrazně aktivnější směrem dopředu. Bohužel pro nás jsme v závěru po chybách dvakrát inkasovali, což rozhodlo o prohře o dvě branky.

FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham - trenér: V utkání jsme byli velice trpěliví a počkali jsme si na své příležitosti, které jsme tentokrát dokázali proměnit. Po celé utkání jsme byli lepším mužstvem, balón jsme měli skoro celou dobu pod kontrolou. Na všech postech podali hráči zodpovědný výkon. Soupeře jsme k ničemu nepustili a je pro nás důležité, že jsme zvládli podruhé v řadě udržet čisté konto. Kladno má kvalitní hráče, to bez diskuzí. Snažili se hrát a v obraně hráli soudržně, my jsme ale jejich obranu svou kvalitou a trpělivostí nakonec překonali.



Sestavy


Slavoj Kladno
M. Kolumbič [-] - T. Rouček [-] (59. L. Houha [-] ) , D. Peteřík [-] , L. Senko [-] , M. Kaválek [-] - R. Zlata [-] , M. Zieber [-] , M. Hrubý [-] , P. Král [-] (56. D. Hrubý [-] ) , Z. Kolbaba [-] - T. Abrhám [-]

FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - V. Křiváček [-] (88. R. Volman [-] ) , V. Kolmistr [-] (69. P. Ondrášek [-] ) , J. Mertlík [-] (90. J. Kalousek [-] ) , J. Faktor [-] , M. Servus [-] , F. Dejčmar [-] , K. Přibyl [-] , D. Strnad [-] (46. R. Stříška [-] ) , M. Zelenka [-] , T. Andruchovič [-] (69. R. Havlíček [-] )

ŽK: 54. P. Král , 78. M. Kaválek - 42. V. Kolmistr , 64. M. Servus .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: MIŽIČ Jan - POMYKÁČEK Roman, ŠESTOŘÁD Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Zdeněk Kolbaba
Tip experta: výhra domácích

Favoritem utkání nejsme, ale pevně věřím že navážeme na výhru z Vraného.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů