4:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vraný vyhrálo i třetí zápas, nestačila na něj statečná Velká Dobrá


Branky


34. L. Volf , 36. T. Kubík , 87. P. Vrba , 91. M. Tygl - 18. P. Ondrášek , 26. J. Faktor
9

Neděle nám nabídla utkání Velké Dobré s Vraným. Domácí tým byl mírným favoritem, stát se však mohlo cokoliv. Nakonec ale přecejen Vrané ze zápasu odcházelo šťastnější, když dokázalo v závěru rozhodnout. Nejdůležitější branku vstřelil Vrba.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší start hostů a dotahování

Domácí se zápasu v úvodu trochu zalekli, z čehož mohli těžit hosté. Prvních deset minut se hrál poměrně vyrovnaný fotbal, ale poté se otěží zápasu chopili mírně aktivnější hosté z Velké Dobré. A hned z toho byla úvodní branka, která také celé utkání nastartovala. Dejčmar se dostal k míči, předvedl pěknou akcip podél půlící čáry, kde na sebe navázal dva spoluhráče a následně přihrál Ondráškovi, který se z druhého doteku nemýlil a poslal hosty do vedení - 0:1. A to nebylo všechno.

 

Hned o pár minut později, konkrétně v minutě 26., se trefil Faktor poté, co nejdříve nedokázal brankáře Izeru překonat, ale z dorážky se mu to napodruhé povedlo - 0:2. Tato situace nebyla pro domácí nijak moc příznivá a tak se začali pokoušet s tím něco dělat. A to se jim dařilo. Ve 34. minutě se k míči propracoval Volf a po nákopu za obranu a centru dokázal dokonale zakončit - 1:2. Hned o 2 minuty později už navíc bylo srovnáno, když se trefil vždy aktivní Kubík - 2:2. Hosté své vedení ztratili v průběhu dvou minut a do druhé půle tak chtěli jít s tím, že zápas přecejen ještě otočí ve svůj prospěch.

Hosté svědky své vlastní zkázy

Zápas se v druhé půli mírně zklidnil a byli to opět hosté, kteří diktovali tempo hry. Domácí se naopak mírně stáhli a čekali na své občasné šance. Velká Donrá mimo jiné vystřídala hned čtyřikrát, žádná větší aktivita však na hřišti vidět nebyla. Největším problémem hostí v zápase bylo otáčebí hry. Míče se neustále pohybovaly v zaplněném území, kde bylo velmi obtížné hrát kvalitní fotbal. A tato neefektivita se nakonec hostům nevyplatila.

 

Byla to opět jednoduchá akce domácích - nákop za obranu, přihrávka a gól. Tentokrát byl u toho Vrba, jehož branka se nakonec ukázala jako ta vítězná - 3:2. O pár chvil později už to bylo 4:2. Brankář hostů se totiž vydal na výlet do vápna domácích na rohový kop a Tygl dokázal po rychlém útoku zakončit do prázdné brány. Velká Dobrá sice ještě stihla nastřelit břevno, ale k ničemu jinému se už nezmohla a zápas tak skončil výrazně lépe pro domácí Vraný.



Ohlasy k zápasu



FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham - trenér: V jedné pasáži zápasu jsme přestali hrát. Hráči začali vymýšlet věci, které jsem nepochopil. Začátek druhé půle jsme měli lepší, ale nehráli jsme chytře. Místo otočení hry z jedné strany na druhou jsme míče opět vraceli zpět do uzavřených prostorů. Jsem obrovsky znechucený a zklamaný výkonem, předvedenou hrou, nedodržováním taktických pokynů i přístupem některých jedinců. Vlastními chybami, nedůsledností a nedodržováním taktiky jsme ztratili utkání, ve kterém jsme vedli na hřišti soupeře 0:2. Buď změníme přístup a nasazení nebo budeme hrát prostředek B třídy a to je pro nás velká ostuda.



Sestavy


TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - T. Kubík [-] , D. Havlovec [-] (60. P. Vrba [-] ) , L. Volf [-] , M. Klár [-] , Z. Růžička [-] (69. P. Nerad [-] ) , M. Tygl [-] , M. Jaráb [-] , T. Havlena [-] , P. Danda [-] , L. Danda [-]

FC Čechie Velká Dobrá
M. Jungr [-] - J. Faktor [-] , P. Ondrášek [-] , F. Dejčmar [-] (78. M. Linhart [-] ) , M. Servus [-] , R. Volman [-] (46. J. Mertlík [-] ) , K. Přibyl [-] (46. J. Kalousek [-] ) , D. Strnad [-] , M. Zelenka [-] , T. Andruchovič [-] (46. R. Havlíček [-] ) , D. Richter [-] (46. R. Stříška [-] )

ŽK: 54. Z. Růžička - 82. R. Stříška .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zuskin Petr - POMYKÁČEK Roman, PETR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Matěj Zíka
Tip experta: remíza

Remíza. Toto je čistý tip.

Tip: výhra hostů