Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 10:15

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kladno doma udolalo tápající Lhotu, dvakrát se trefil Kaválek


Branky


9

Kladno doma v sobotu nadělilo čtyři branky Lhotě. Získalo tak první body do tabulky a je osmé, naopak Lhota se propadla na pozici desátou. Za domácí se v rozmezí desíti minut trefil Kaválek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích v první půli

Domácí šli do zápasu s nula body na kontě, oproti tomu hosté dokázali získat tři body za výhru hned v prvním kole. Zápas se od začátku vyvíjel v poměrně vyrovnaném tempu, ale navrch měli přecejen domácí z Kladna. Dostávali se do šancí a jedna z nich byla nakonec zužitkována v úvodní branku zápasu. A byl to konkrétně Hrubý, který dokázal gól vstřelit a poslat domácí do vedení. Do vápna totiž poslal pěkný balón aktivní Hudousek a zmiňovaný Hrubý se nemýlil a zakončil dokonale - 1:0.

 

Poločas nám sice žádný další gól nenabídl, ale akční byl stále. Do šancí se dostávaly oba týmy a především Lhota byla tím celkem, který měl důvod, proč do si příležitosti vytvářet - přecejen prohrávala. Srovnání hostů ani navýšení vedení v podání domácích ale neproběhlo a do šaten se šlo za jednobrankového vedení domácího klubu.

S brankami se v druhé půli roztrhl pytel

Domácí nakonec nezůstali jen u jednoho gólu. Ani dvou. A ani třech. Druhou branku navíc Kladno vstřelilo hned 2 minuty po zahájení druhé půle. Velmi povedený zápas prožíval domácí Hudousek, který si posunul balón a vystřelil výborně - vstřelil gól na 2:0 pro domácí. Po této brance se Lhota pochopitelně snažila alespoň korigovat skóre, ale nic se jí nedařilo. A tak se ke slovu dostali domácí a konkrétně Kaválek. Ten skóroval nejdříve v 71. minutě a byla to pohledná branka. Postavil se totiž ke standartce z bezmála 20 metrů a dokázal překonat brankáře Pejšu v brance Lhoty - 3:0

 

Druhou branku, a zároveň čtvrtou pro jeho celek, dokázal Kaválek zapsat v 81. minutě. Po dobrém postavení na hřišti se dostal do nájezdu sám na branku a tváří v tvář lhoteckému gólmanovi se nemýlil a stanovil tak skóre na 4:0. Hosté se nakonec ještě zmohli ke snížení, když se po dobrém zakončení trefil Čurda(4:1), ale nic víc se zápasem již nezmohli. Hlavní arbitr tak utkání ukončil za stavu 4:1 pro domácí, kteří si tak odnesli zasloužené tři body. Lhota se naopak musela spokojit bez bodů.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Kladno
Zdeněk Kolbaba - hráč: Utkání se Lhotou jsme po úvodních dvou porážkách už museli zvládnout, což se nám také povedlo. Soupeře jsme do moc šancí nepustili, tedy kromě závěrečných pěti minut, kdy už ale bylo utkání rozhodnuto.




Sestavy


Slavoj Kladno
M. Kolumbič [-] - T. Rouček [-] (46. F. Vašák [-] ) , L. Senko [-] , L. Houha [-] , K. Vašek [-] (7. D. Peteřík [-] ) - M. Kaválek [-] , M. Hudousek [-] , M. Hrubý [-] , M. Zieber [-] , D. Hrubý [-] - T. Abrhám [-] (57. Z. Kolbaba [-] )

SK Lhota
J. Pejša [-] - S. Chvojka [-] (38. M. Čurda [-] ) , F. Adam [-] (71. O. Čermák [-] ) , V. Jedlička [-] , J. Zíka [-] , J. Gerhardt [-] (46. J. Zahrádka [-] ) , D. Danylych [-] , V. Kopačinský [-] , D. Slepička [-] , F. Horák [-] , L. Dolejš [-] (71. V. Danylych [-] )

ŽK: 63. L. Senko - 43. D. Slepička , 55. M. Čurda , 70. F. Horák .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Soukup Marek - JAROLÍMEK Miloš, SOUČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Matěj Zíka
Tip experta: výhra hostů

Zápas bude vyrovnaný. Soupeři jsou sice dle mého podobné kvality ,ale Lhota nastoupila do sezóny lépe.

Tip: výhra domácích