1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Souboj Baníků skončil nerozhodně, za domácí se opět trefil Chlumský


Branky


9

V sobotu se nám nabídlo velmi zajímavého utkání - Libušín proti Švermovu. Zápas začal lépe domácí Baník, když se potřetí za dva zápasy trefil Chlumský. Švermov srovnal až v druhém poločase zásluhou Nedvěda. V zápase se tak body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý start domácích

Zápas začal výrazně lépe pro domácí Libušín. Švermov se sice snažil dostat přes obranu soupeře, ale domácí drželi velmi dobře silný obranný blok. Tím pádem se do hry dostával především Libušín. Neměl sice více akcí, než soupeř, ale když už se do přiležitosti domácí hráči dostali, byly to šance signifikantní. První šance přišla v 15. minutě. Chlumský předložil míč Fujdiarovi, který místo technické střely zvolil razantní zakončení, což se mu ale nevyplatilo - přestřelil. O chvíli později se však ukázala také síla Švermova. Po pěkné kombinační akci se k zakončení dostal hostující Říha, ten však branku minul.

 

Poté se konečně skóre měnilo. Ve 24. minutě se k míči po dobrém čtení hry dostal domácí Chlumský, jehož střela na přední tyč skončila za zády Truhláře - 1:0. Další šance domácího Libušína přišla ve 30. minutě. Opět aktivní Chlumský šel sám na brankáře a mohl přidat svůj druhý gól, zakončení se mu ale nepovedlo. Ke konci poločasu se k zakončení dostal ještě domácí Hrubý, ten však branku minul. První poločas tak skončil výsledkem, který více vyhovoval domácímu celku. Švermov měl však velké plány do druhého dějství.

Nátlak hostů a srovnání

Druhý poločas začal výrazně lépe pro hostující Švermov. Libušín byl naopak přikován ke své obranné polovině a nezmohl s jejich tlakem vůbec nic. Šance hostů se hromadily a byla to tak jen pouhá otázka času, než dojde ke srovnání. To skoro přišlo už v 65. minutě, když hostující Kotouček vyslal pohlednou ránu na branku chráněnou domácím Poráčaninem. Míč nejdříve trefil břevno, od něhož se odrazil na brankovou čáru a poté opět do břevna. Situace byla poměrně sporná, ale rozhodčí nechal hru pokračovat.

 

Hosté se ale stejně dočkali a to hned vzápětí. Míč se dostal až na malé vápno k Nedvědovi, který sice míč trefil opravdu slabě, ale dostatečně. Byla z toho opět velmi sporná situace, protože gólman domácích míč stihl vyrazit, ale rozhodčí usoudil, že balón celým objemem přešel brankovou čáru - 1:1. Zápas se díky tomuto momentu přesunul do své spíše neatraktivní pasáže. Švermov přestal domácí tlačit a hra se změnila na spíše vyrovnanou partii. A byl to Libušín, který mohl zápas opět zvrátit ve svůj prospěch. Nejdříve Hrubý pálil v dobré šanci nad a následně ve skvělé příležitosti selhal Fujdiar. Zápas tedy skončil, podle průběhu spravedlivou, remízou.



Ohlasy k zápasu


SK Baník Libušín
Lukáš Křenek(hráč): Hráli jsme dobře organizovaně a využívali rychlé brejky, což nám první poločas vycházelo. Ale bohužel jsme vytěžili jen jednu branku, i když mohl být rozdíl dvou, či dokonce tříbrankový. Druhý poločas byl Švermov výrazně lepší, ale zvládnul pouze vyrovnat. Konec zápasu zase vyšel lépe nám, ale remízu hodnotím jako spravedlivou.




Sestavy


SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - O. Špalek [-] , J. Veselý [-] , D. Kolařík [-] , D. Portužák [-] - T. Felis [-] (68. J. Říčka [-] ) , J. Homonický [-] (68. O. Portužák [-] ) , J. Hrubý [-] , J. Fujdiar [-] , M. Pucholt [-] - L. Chlumský [-]

TJ Baník Švermov
J. Truhlář [-] - A. Nedvěd [-] , P. Doubek [-] , J. Polák [-] , J. Novák [-] , M. Hlavsa [-] - V. Steinbach [-] , T. Marek [-] , M. Kotouček [-] - M. Říha [-] (46. O. Vaněk [-] ) , T. Vydra [-]

ŽK: 34. M. Pucholt , 77. L. Chlumský .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠPICL David - DIVILEK Peter, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Adam Byrtus

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra domácích

Libušín doma vyhrává, zde to vidím na jasnou jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích