Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 10:15

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Libčice doma deklasovaly Kladno, to inkasovalo šestkrát


Branky


8

V sobotu jsme mohli být svědky poměrně jednoznačného utkání, které nám připravily celky Libčic a Kladna. Prve jmenovaný tým dokázal vstřelit šest branek, naopak Kladno inkasovalo za uplynule dva zápasy v soutěží desetkrát. Za domácí se dvakrát trefil Paluka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek již v první polovině

Zápas začal jednoznačně, když už ve 4. minutě byli domácí ve vedení. Wrobel utekl po pravé straně, nachystal si balón na centr a krásným pasem našel připraveného Hrdinu, který překonal Hrbáčka v brance hostí - 1:0. Hned o tři minuty později ale dokázali hosté z Kladna srovnat. Nejříve se hosté dostali ke střele, která brankáře Basla nijak moc nevyděsila, ale po dorážce se již dokázal prosadit Kaválek - 1:1. Po tomto okamžiku dokázali hosté ještě nastřelit břevno, ale tím pro ně jejich šance na bodový zisk skončily. Druhý gól domácích přišel až po nějaké době, konkrétně v 32. minutě. To se k míči dostal Beneš, který vyslal dopředu kapitána Paluku a ten dokázal po samostatném průniku uklidit míč do sítě hostující branky - 2:1.

 

Hosté následně dovolili domácím vstřelit další branku. Gólman Hrbáček chyboval, k míči se dostal Hrdina a ten ještě předložil míč Johnovi, který pohodlně umístil míč do branky - 3:1. A to ještě stále nebylo všechno. Ve 43. minutě prvního poločasu se zahrával roh, který zahrával Beneš. Centr našel dobře postaveného Punčocháře, který se hlavou nemýlil - 4:1. Tímto skóre také první půle skončila a hosté věděli, že v druhé půli musí hodně zabrat, pokud si nechtějí zadělat na pořádnou ostudu.

Obrat hostů se nekonal, ba naopak

Po pauze se hra dostala do úplně stejného rozpoložení, ve kterém byla před záverečným hvizdem v prvním poločase. Na gól jsme si sice nějakou dobu počkali, ale přecejen jsme se dočkali. V 65. minutě přišel další centr, což mimo jiné ukazovalo na velmi velké využití těchto akci ze strany domácích, který namířil Wrobel až na Paluku, který s přehledem přidal svou druhou branku v utkání a upravil tak stav na průběžných 5:1. Tato situace už pro hostující Kladno opravdu nevypadala dobře.

 

Prohrávalo o 4 branky a mělo tedy před sebou velmi těžký úkol, pokud tedy stále chtělo myslet na body. Zápas po pátém gólu domácích ustal na tempu a tak nějak se zdálo, že už nám nic nepřinese. Domácí ale přecejen stihli vstřelit ještě šestou a také poslední branku, když se po parádní kombinaci prosadil Vondra, který před svým zakončení ještě elegantně prošel přes brankáře Hrbáčka - 6:1. Tímto výsledkem zápas také skončil a domácí si tak z utkání odvezli všechny možné body.



Ohlasy k zápasu


AFK Libčice
Daniel Bejr - trenér: V prvním zápase se nám dařilo hrát svou hru jen do 55. minuty, takže jsme překopali téměř celou obranu. Vstup do utkání byl skvělý, když jsme se trefili po secvičené kombinaci. Gól hostů na 1:1 byl trochu nešťastný a byla to také jediná pasáž hry, kdy se nám nedařilo. Po hluché desetiminutovce jsme se opět dostali do zápasu a do poločasu ještě třikrát skórovali. Zvládli jsme i vstup do druhého poločasu a navrch přidali další dva góly. Jsem rád, že se nám před početnou návštěvou dařilo. Dle mého jsme podali výborný výkon nejen v ofenzivě, ale také z hlediska organizace hry a defenzivní činnosti.

Slavoj Kladno
Zdeněk Kolbaba - hráč: Do druhého utkání jsme vstoupili v dobrém tempu a na první branku domácích jsme dokázali zareagovat vyrovnáním. Za stavu 1:1 jsme byli soupeři vyrovnaný protivníkem. Pak jsme dostali bohužel dva smolné góly, když první z nich jsme nedokázali zastavit průnik jednoho hráče přes půl hřiště. A u druhé branky chyboval náš brankář. Od té doby byl na hřišti pouze jeden tým a tomu odpovídá konečný výsledek 6:1 pro domácí.



Sestavy


AFK Libčice
A. Basl [-] - I. Voinikov [-] (74. L. Šindelář [-] ) , M. Punčochář [-] (89. J. Lain [-] ) , R. Wrobel [-] (83. M. Tenkl [-] ) , O. Hrdina [-] , L. Paluka [-] , J. Vondra [-] , J. Vondra [-] (85. A. Tyle [-] ) , T. John [-] (74. M. Faigl [-] ) , T. Tenkl [-] , J. Beneš [-]

Slavoj Kladno
J. Hrbáček [-] - K. Vašek [-] (60. P. Kovář [-] ) , L. Houha [-] , L. Senko [-] , T. Abrhám [-] - M. Zieber [-] , Z. Kolbaba [-] (79. P. Pražák [-] ) , M. Kaválek [-] , D. Hrubý [-] (46. T. Rouček [-] ) - M. Hrubý [-] , M. Hudousek [-] (65. M. Vojíř [-] ) -

ŽK: 26. I. Voinikov - 37. L. Houha .
Počet diváků: 137. Rozhodčí: Zuskin Petr - BRAUNŠVEIG Vojtěch, STEJSKAL Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra hostů

Adam Byrtus <adam.byrtus11@gmail.com>
19:47 (před 20 minutami)
komu: mně

Těžký zápas na tip, Kladno ač postoupilo z okresu má velice dobře poskládaný tým, Libčice zase přešly do naší B třídy ze jiné skupiny. Za mě to bude vyrovnaný zápas, který dopadne lépe pro hosty. Viděl bych to na výhru maximálně o gól.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích