0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Braškov v úvodním zápase sezóny zaskočil domácí Švermov


Branky


9

V sobotu se proti sobě postavily dva zajímavé kluby - SK Braškov a TJ Baník Švermov. Prve jmenovaný celek dokázal vytěžit ze zápasu všechny možné body, když na začátku druhé poloviny rozhodl Krovoza. Naopak domácí nedokázali na branku zareagovat a inkasovali tak ještě jednou, což pro ně byl již smrtelný zásah.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová první půlka

Švermov a Braškov. V minulé sezóně dva velmi zajímavé celky, které dokázaly potrápit kteréhokoliv soupeře. Sezónu chtěly oba kluby pochopitelně nastartovat tím nejlepším způsobem. První poločas nám toho ale moc nenabídl. Oba celky snažily hrát svůj styl foitbalu, ale první utkání v sezóně se jim táhlo a čas plynul opravdu pomalu.

 

První polovina byla vesměs nezajímavá, můžeme leda tak vyzdvihnout žlutou kartu braškovského Šebesty ze sedmé minuty utkání. Poločas se pomalu plahočil do vytouženého konce a oba celky veděly, že rozhodnutí přijde až v dějství druhém.

Rychlé rozhodnutí hostů

Druhý poločas začal podobně, jako ten první. Přecejen jsme se ale hned zkraje dočkali vytouženého gólového zásahu. A nebyl u toho nikdo jiný než hostující eso, které bylo i v minulé sezóně často vidět - útočník Krovoza. Ten se v 54. minutě dostal k míči a naložil s ním tím nejlepším možným způsobem - 0:1 pro Braškov. Domácí se v tu chvíli snažili dostat do ofensivního nastavení, ale moc jim to nevycházelo.

 

A tak přišel druhý zásah hostujícího týmu. V 69. minutě míč na své kopačky získal Hudousek a stejně jako jeho spoluhráč před čtvrt hodinou se nemýlil - 0:2. Tato situace již byla pro domácí celek smrtelná. Snažili se alespoň snížit, ale nic se jim nedařilo a hosté se tak brzy mohli radovat. Zápas skončil dvoubrankovým rozdílem ve prospěch Braškova a Švermov si tak doma neuhlídal ani bod.



Sestavy


TJ Baník Švermov
J. Truhlář [-] - M. Hlavsa [-] , J. Novák [-] , J. Polák [-] (74. A. Starý [-] ) , P. Doubek [-] - T. Vysloužil [-] (46. M. Říha [-] ) , V. Steinbach [-] (86. A. Nedvěd [-] ) , T. Marek [-] , M. Kotouček [-] - T. Vydra [-] , O. Vaněk [-] (46. O. Frühauf [-] )

SK Braškov
P. Vošmík [-] - P. Přichystal [-] , D. Veselý [-] , M. Šalamoun [-] , P. Urban [-] - M. Krovoza [-] (89. M. Kloček [-] ) , J. Šebesta [-] (63. T. Repaský [-] ) , J. Zábranský [-] , M. Hudousek [-] - J. Štoncner [-] (79. J. Korpa [-] ) , J. Brodský [-]

ŽK: 7. J. Šebesta , 78. T. Repaský .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Glogar Lukáš - HAMOUZ Jakub, BROŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Mrázek
Tip experta: výhra hostů

Hodně těžké, ale podle síly kádru Braškova dám hostující tým.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích