3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 10:00

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dynamo se přiblížilo záchranným příčkám, kladenští mladíci padli po šesti zápasech bez prohry


Branky


6

Výhra nad Kosoří či Berounem, remíza s prvními Tuchoměřicemi nebo s Jílovištěm. Rezervě Kladna se v posledních zápasech dařilo, její série neporazitelnosti je ale dnešním dnem u konce. A věřte, nebo ne, katy svěřenců Tomáše Abrhama se stali borci z Nelahozevsi, kteří po hrůzostrašném začátku podzimní části sezony nakonec přezimují v tabulce na dostřel ostatním týmům, a zároveň s dobrým náskokem před posledními Voticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů a rychlé vyrovnání

Hosté z Kladna vstoupili do zápasu lépe než jejich soupeř, jelikož se již v 8. minutě radovali z vedení. Průnikovou přihrávku obdržel Jan Duda, který tváří v tvář brankáři Fialovi nezaváhal. Kladno tak vedlo 1:0.

 

Domácím se však brzy podařilo srovnat skóre. Ve 13. minutě vyrovnal na 1:1 po centru ze standardní situace a skrumáži ve vápně Petr Dubský.

 

V následujících minutách byli aktivnější hosté, kteří byli více na balónu a hýřili pohybem.

 

Naopak domácí, kteří mají o poznání starší mužstvo než jejich soupeř, se spoléhali zejména na standardní situace. Jejich snažení jim ale zkomplikovala dvě vynucená střídání. Kalaše s Šimkem museli nahradit Pekárek a Kochman.

 

Vyjma gólu na každé straně již úvodní dějství větší šance nepřineslo, a hráči tak odcházeli do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Dva góly Dynama a červená karta

Ve druhém poločase to byli naopak domácí, kteří lépe vstoupili do začínající pětačtyřiceti minutovky. V 52. minutě napřáhl z hranice vápna Adam Janovský a krásnou střelou do šibenice poslal Dynamo poprvé v utkání do vedení.

 

Kladno bylo v následujících minutách aktivní a dokázalo několikrát zahrozit. Velkou šanci měl Marek Truhlář, který ale tváří v tvář brankáři domácích zamířil vedle tyče nelahozevské svatyně. A když už se Kladnu podařilo dostat balón za Fialova záda, branka neplatila pro ofsjad.

 

V 88. minutě se veškeré naděje hostů na bodový zisk rozplynuly. Sám na branku utíkal střídající Radim Kochman, kterého poslal k zemi Tomáš Čapek a po zásluze viděl od rozhodčího červenou kartu. Z následného přímého kopu se přesnou střelou prosadil kapitán Dynama Tomáš Buldra, a zvýšil tak na 3:1.

 

Tímto výsledkem utkání také skončilo, a Dynamo Nelahozeves tak podzim zakončilo výhrou nad B-týmem Kladna.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan, trenér: Zlaté tři body. Jsme na dostřel ostatním týmům ze spodní části tabulky, což je super. Bude se nám líp přezimovávat. Soupeř byl mladý, kvalitní a skvěle běžecky připravený.

SK Kladno B
Tomáš Abrham, asistent trenéra: Chtěli jsme si odvézt tři body, ale asi jsme tomu dnes nedali tolik, abychom si to vítězství zasloužili. Odjíždíme s prázdnou, celý ten spodek tabulky se na nás dotáhl a jaro bude složité. Dnešním zápasem jsme se odsoudili k boji o záchranu.



Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
J. Fiala [-] - V. Syblík [-] (63. F. Černý [-] ) , J. Kalaš [-] (41. R. Kochman [-] ) , L. Bucha [-] , J. Holý [-] , R. Šimek [-] (11. M. Pekárek [-] ) , A. Janovský [-] (89. J. Křtěn [-] ) , T. Buldra [-] , D. Valda [-] , P. Dubský [-] , D. Kulhánek [-]

SK Kladno B
J. Ševce [-] - J. Bokša [-] , O. Čermák [-] (56. O. Chochola [-] ) , T. Čapek [-] , J. Duda [-] , O. Justra [-] , T. Abrham [-] , M. Truhlář [-] , T. Fedorišin [-] , T. Daníček [-] , J. Pechr [-]

ŽK: 18. P. Dubský . ČK: 87. T. Čapek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠPAČEK Jaroslav - DRÁBEK Tomáš, CHYLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Richard Kinter
Tip experta: výhra hostů

Mladíci z Kladna mají za sebou sérii čtyř remíz a společně s Jinočany jsou mezi týmy v této „disciplíně“ králi. Svoji roli potvrdí i v tomto utkání, avšak pouze v prvním poločase. V tom druhém nakonec překlopí skóre na svou stranu a houževnatého soupeře přestřílí o jednu branku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích