Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2023 19:00

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klecany znovu prohrály, trápení Hrdinovy party prodloužilo Jíloviště


Branky


6

Již tři zápasy v řadě nedokázali fotbalisté Klecan bodovat. Chytit se chtěli klecanští proti Jílovišti, které mělo před utkáním v tabulce stejně bodů, jako jejich soupeř. Po tomto klání se ale Jíloviště, díky vítězství 3:2, od svého souseda v tabulce odtrhlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefa Hrdiny a vyrovnání do šatny

Jíloviště vstoupilo do utkání poměrně aktivně, drželo balón, v defenzivě ale příliš jistě nepůsobilo. Toho hned po deseti minutách hry dokázali využít domácí. Matěj Rajnoch neodhadl dlouhý balón a se štěstím ho ještě dokázal poslat do zámezí. Po následném rychle rozehraném rohovém kopu napřáhl z hranice vápna Antonín Hrdina a pěknou střelou pod břevno poslal Klecany do vedení.

 

Následující minuty byly poměrně vyrovnané. Nebezpečnější byly Klecany, balón ale měli o trochu více na kopačkách hráči hostujícího mužstva.

 

Navýšit náskok domácích mohl Ondřej Průcha či Ondřej Dvořák, ve velkých příležitostech je ale vychytal pohotový gólman Šedivý. Svůj druhý přesný zásah v utkání mohl přidat i Hrdina, jehož střelu po dobré individuální akci ale zblokovala hostující defenziva.

 

I hosté mohli minimálně dvakrát rozvlnit síť. Po centru ze strany měl na hlavě vyrovnání Jakub Kučera, gólman Martin Šanda ale jeho zakončení zneškodnil. Poté střílel z pravé strany František Janoušek, jehož pokus mu rovněž lapil brankář domácích.

 

Ve 43. minutě se Jíloviště dočkalo. Odražený balón sebral kapitán Šorna a posunul ho na Ondřeje Waltera. Hostující fotbalista našel na vápně zcela volného Jakuba Kučeru, který přesnou střelou vyrovnal na 1:1.

 

Skóre bylo tak po úvodních pětačtyřiceti minutách nerozhodné.

Gólový závěr

Ve druhé půli již Klecany o tolik nebezpečnější než jejich soupeř nebyly, i tak ale dokázaly několikrát prověřit gólmana Šedivého. Hostující brankář se po několika minutách musel natahovat po nebezpečné střele z vápna, kterou dokázal vytěsnit mimo tři tyče.

 

Jíloviště také dokázalo zahrozit a v 80. minutě se radovalo z vedení. Po přihrávce Soldáta se střelou podél gólmana prosadil střídající David Malý.

 

Poté mohl vyrovnat Lukáš Smíšek, jeho pokus zpoza vápna ale zastavila branková konstrukce Šedivého svatyně.

 

V 87. minutě se hostům podařilo vstřelit branku na 3:1. Přetažený centr Malého vrátil do vápna Podzemský, tam si míč našel střídající Jan Pospíchal a přesnou střelou rozvlnil síť.

 

Ve zbytku utkání padly ještě dvě branky. Za Jíloviště se trefil Janoušek, jehož pokus ale nebyl uznán kvůli faulu na brankáře. Klecany udeřily Lukášem Smíškem. Branka domácího fotbalisty sice byla uznána, ovšem s výsledkem již nic zásadního neudělala.

 

Klecany tak počtvrté v řadě prohrály, když na domácí půdě nestačily na Jíloviště.



Ohlasy k zápasu


MSK Klecany
Jiří Kruťa: Za mě jsme odehráli slušný zápas s naším neoblíbeným soupeřem, se kterým neumíme bodovat. Dlouhodobě se nám proti Jílovišti nedaří, nevím, v čem je zakopaný pes. Kdybychom však proměnili alespoň polovinu svých šancí, tak jsme určitě neprohráli. Nechceme panikařit, chceme pokračovat v téhle hře. Když takhle budeme hrát i s ostatníma, tak ty body určitě přijdou a budeme v klidu.

TJ Jíloviště
Tomáš Šorna: Po prospané první půli jsme měli trochu štěstí v obranné fázi, že jsme neprohrávali větším rozdílem než jen 1:0. Povedlo se nám dát gól do šatny na 1:1, což nám trochu pomohlo v tom, že jsme do druhého poločasu mohli nastoupit s čistým štítem. Druhá půle už byla vyrovnanější. Prostřídali jsme a řekl bych, že se to oživilo. Povedlo se nám dát dva góly během deseti minut v závěru utkání, které rozhodly ten vyrovnaný zápas, který je s Klecany vždycky těžký. I přesto, že to zejména v první půli nebylo příliš pohledné utkání, jsme rádi za tři body.



Sestavy


MSK Klecany
M. Šanda [-] - L. Smíšek [-] , P. Svoboda [-] (88. D. Sýkora [-] ) , M. Bečka [-] , O. Dvořák [-] , V. Kučera [-] , L. Urban [-] (77. D. Žampach [-] ) , P. Novák [-] (86. D. Bartoš [-] ) , O. Průcha [-] , F. Skokan [-] (46. V. Hordashko [-] ) , A. Hrdina [-]

TJ Jíloviště
D. Šedivý [-] - O. Walter [-] (58. L. Soldát [-] ) , T. Šorna [-] (47. V. Valtr [-] ) , J. Kučera [-] (80. J. Pospíchal [-] ) , F. Janoušek [-] , M. Podzemský [-] , J. Rajnoch [-] , Š. Frank [-] (66. D. Malý [-] ) , O. Vrabec [-] (58. V. Janoušek [-] ) , J. Rada [-] , M. Rajnoch [-]

ŽK: 72. A. Hrdina - 69. J. Rada .
Počet diváků: 172. Rozhodčí: ZÍKA Jan - PEJŠA Tomáš, ŘIČICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Matěj Rajnoch
Tip experta: remíza

Zatím máme výkony jako na houpačce. Věřím, že z Klecan si v pátek odvezeme minimálně bod.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů