J. Holý 39.
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 10:15

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První bod pro Nelahozeves, remízu proti Jílovišti trefil Holý


Branky


6

Fotbalisté Nelahozevsi zatím všech pět zápasů v novém ročníku prohráli. Dnes do Klíčan, kde Dynamo hraje své domácí zápasy, zajíždělo Jíloviště. To v divokém středečním utkání padlo se Sedlcem-Prčice, a tak si dnes na posledním celku tabulky chtělo spravit chuť. To se mu však po remíze 1:1 příliš nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance domácích znamenaly jednogólové vedení

Utkání začalo hned velikou příležitostí na straně hostů. Sám na brankáře Fialu unikal útočník Jakub Kučera, který však svou střelu namířil pouze do domácího gólmana.

 

V úvodním dějství měl územní převahu favorit z Jíloviště, daleko nebezpečnější ale byli nelahozevští. Domácí hrozili především přes pravou stranu, na které operovali David Valda s Lukášem Simonem.

 

Příležitost k tomu, aby otevřel gólový účet zápasu, měl Adam Janovský. Jeho střelu mu ale vyrazila nová akvizice v bráně Jíloviště, kterou je Daniel Šedivý.

 

Po chvíli se Janovský ocitl v roli asistenta, když poslal do šance Davida Valdu. Zakončení nelahozevského fotbalisty se ale pouze otřelo o vnější část tyče Šedivého svatyně.

 

Branková konstrukce sehrála roli i při další šanci domácích, tentokrát zastavila tyč hlavičku Jana Kalaše, který zakončoval po rohovém kopu.

 

Ve 39. minutě už se Dynamo radovalo. Ve skrumáži v malém vápně se nejlépe zorientoval Jan Holý a přesnou střelou poslal svůj tým do vedení.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 1:0 pro Nelahozeves.

 

 

Vyrovnání Podzemským

Hosté provedli do druhé půle několik změn. Na hřiště přišli dva čerství hráči a změnilo se také rozestavení.

 

Jíloviště zvýšilo svou aktivitu a snažilo se o vyrovnání. Jednou zakončoval kapitán Šorna a dvakrát střídající Václav Janoušek, ovšem oba bezúspěšně.

 

V 62. minutě už se hosté dočkali. Po prodloužení Kučery se prosadil mladý Matěj Podzemský.

 

Jílovoště se ve zbývajících minutách tlačilo do koncovky a chtělo vstřelit vítězný gól, nelahozevská defenziva, v čele s brankářem Fialou, ale dokázala pokaždé veškeré nebezpečí zažehnat.

 

Výsledkem toho byl tak první bod v novém ročníku, které si fotbalisté Dynama připsali za remízu 1:1 proti Jílovišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan: Konečně jsme se sešli v lepší sestavě a měli jsme větší šanci bodovat, což se nám podařilo. Pomohli nám zkušení hráči Hájek s Holým a na hřišti to bylo znát.

TJ Jíloviště
Tomáš Šorna: Po průběhu zápasu jsme byli ve výsledku rádi za vyrovnání. Poslední čtyři zápasy jsme se nesešli v plné sestavě, což vyeskalovalo tímto utkáním. Musíme už začít získávat nějaké body. Oproti minulé sezoně nejsme v takové herní pohodě a nevytváříme si tolik gólových příležitostí.



Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
J. Fiala [-] - F. Bálek [-] (78. R. Šimek [-] ) , J. Kalaš [-] , J. Holý [-] , R. Kochman [-] (95. F. Černý [-] ) , A. Janovský [-] (89. V. Syblík [-] ) , T. Buldra [-] , L. Simon [-] , P. Hájek [-] , D. Kulhánek [-] , D. Valda [-] (83. J. Lenčeš [-] )

TJ Jíloviště
D. Šedivý [-] - L. Soldát [-] (46. J. Hotový [-] ) , J. Šibrava [-] (46. V. Janoušek [-] ) , T. Šorna [-] , J. Kučera [-] , Š. Frank [-] , J. Rajnoch [-] , M. Podzemský [-] , O. Vrabec [-] , F. Janoušek [-] (69. M. Wágner [-] ) , J. Rada [-] (83. H. Siegl [-] )

ŽK: 20. J. Kalaš , 22. P. Hájek , 82. D. Valda - 55. J. Rada .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠPAČEK Jaroslav - CHYLEK Lukáš, LADISLAV Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Matouš Vránek

Expert: Filip Turbák
Tip experta: výhra hostů

Nelahozeves zatím v soutěži nebodovala a já si myslím, že tomu tak bude i nadále.

Tip: výhra domácích