J. Homolka 53. (vl.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Votice se dočkaly, první body do tabulky vystřelil proti Kladnu Kramný


Branky


53. J. Homolka (vl.) - 34. T. Říha , 60. T. Kramný
4

Čtyři zápasy se skóre 3:19. Taková byla bilance Votic v úvodních čtyřech kláních nového ročníku. Připsat si první body do tabulky měli votičtí fotbalisté příležitost proti Kladnu, to se však na utkání naladilo výhrou nad Kralupy. Hosté ale zvolili dobrou taktiku, hráli ze zajištěné obrany, a to jim nakonec přineslo kýžený úspěch v podobě prvního vítězství v této sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Říhy

Hosté z Votic zvolili hned od začátku taktiku v podobě zajištěné obrany a trpělivosti. Svého soupeře do větších příležitostí nepouštěli a vyčkávali na svou šanci.

 

Ta přišla ve 34. minutě. Centr ze strany si na malém vápně našel Tomáš Říha a přesnou střelou otevřel gólový účet utkání.

 

Domácí mohli vzápětí odpovědět, slibně vypadající zakončení ale pouze orazítkovalo tyč Šandovy svatyně.

 

Votice si ve zbývajících minutách hlídaly jednobrankový náskok, který se jim povedlo dovést až do chvíle, kdy hlavní sudí dnešního klání, pan Leoš Hanák, ukončil první poločas.

 

Do kabin tak po úvodních pětačtyřiceti minutách odcházeli spokojenější hráči hostující družiny, kteří nad soupeřem z Kladna vedli 1:0.

 

Vlastní gól a vítězná branka Kramného

Votičtí vstoupili do druhé půle nešťastně. Po nedorozumění ve vápně si vlastní gól vstřelil Jakub Homolka, který tak nechtěně vyrovnal na 1:1.

 

Hosté se ale nadále drželi nastolené taktiky, byli trpěliví a odměnou jim byla po hodině hry branka, díky které se podruhé v utkání dostali do vedení. Po pěkné akci se prosadil Tomáš Kramný.

 

Kladenští svého soupeře ve zbývajících minutách zatlačili, vyloženou příležitost k tomu, aby srovnali na 2:2, si ale vytvořit nedokázali.

 

Votice si tak po výhře 2:1 nad B-týmem Kladna připsaly první body do tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


SK Kladno B
Tomáš Abrham: Porážka 1:2. Za to, jak to Votice odehrály, si ty tři body asi zasloužily. Podaly zodpovědný výkon směrem dozadu a dobré zakončení toho, co si vytvořily dopředu. Měly tři střely na branku a z toho daly dva góly. I úspěšnost tedy měly dobrou. My jsme se v tomto utkání zase vrátili na začátek. Nebylo tam to správné nasazení a taková ta buldočí zarputilost, která by nás hnala za vítězstvím.

SK Votice
Michal Budil: To, co jsme si řekli na začátku, jsme plnili po celé utkání. Jeli jsme tam proto, abychom už konečně uhráli nějaký bod a s tím, že bychom nechtěli dostat gól. To se nám skoro podařilo, protože jsme vlastně vsítili všechny tři branky.



Sestavy


SK Kladno B
J. Ševce [-] - J. Pechr [-] , J. Duda [-] , T. Abrham [-] , A. Klvaň [-] (75. O. Justra [-] ) , J. Bokša [-] , M. Truhlář [-] , J. Janda [-] , F. Jančí [-] (64. Š. Kácl [-] ) , M. Veiner [-] (46. T. Fedorišin [-] ) , T. Borák [-]

SK Votice
J. Šanda [-] - L. Navrátil [-] , M. Radačovský [-] (76. M. Sedlák [-] ) , V. Budil [-] (76. M. Písařík [-] ) , J. Homolka [-] , T. Kramný [-] , M. Horváth [-] (90. M. Voráček [-] ) , T. Říha [-] , D. Königsmark [-] (94. M. Budil [-] ) , M. Sládek [-] , M. Baťha [-]

ŽK: 68. T. Borák , 79. O. Justra - 75. V. Budil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hanák Leoš - STRÁNSKÝ Martin, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Šorna
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy zaznamenaly po loňské sezoně zásadní počet změn. Bohužel si myslím, že Votice budou i po tomto kole bez bodu a Kladno si připíše další domácí vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích