0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2023 17:30

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drtivý závěr Jíloviště, Beroun doma padl třemi góly v posledních pěti minutách


Branky


86. P. Vopěnka (vl.) , 87. M. Podzemský , 95. O. Walter
3

Fotbalisty Jíloviště čekal třetí venkovní zápas v řadě, tentokrát na umělém povrchu. V minulém kole padli svěřenci Horsta Siegla na půdě Viktorky Vestec vysoko 6:1. Dnes si chtěli spravit chuť na nováčkovi soutěže z Berouna, který v minulém zápase neuspěl v Kralupech. Dlouho to vypadalo na dělbu bodů, vlastní gól domácích ale nastartoval drtivý závěr Jíloviště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Balón na kopačkách hostů a brejky domácích

Od začátku utkání měli balón více na kopačkách hosté a domácí se spoléhali zejména na brejkové situace.

 

Po pěti minutách hry zakončoval z dobré pozice hostující kapitán Tomáš Šorna, jehož střelu mu ale berounská obrana zblokovala. Proti střele Luboše Soldáta o chvíli později dobře zakročil brankář Libor Novák.

 

Domácí v první půli také několikrát zahrozili. Kapitána Marka Horela zastavil v nadějné pozici brankář, Miloš Novák střílel nad a František Štefan orazítkoval tyč soupeřovy branky.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 0:0.

Skvělý závěr Jíloviště

Hosté po pár minutách druhé půle prostřídali a hra se vyrovnala. Domácí měli více prostoru na nebezpečné brejky, žádnou vyloženou šanci si ale vytvořit nedokázali. Jíloviště dobře kombinovalo a dobývalo obranu soupeře, ale marně. Střelu Podzemského zblokovala berounská defenziva.

 

Zlom přišel v 85. minutě. Po spolupráci Malý – Rada si na centr druhého jmenovaného nabíhal Jakub Kučera. Hostujícího útočníka bránil Petr Vopěnka, který si na přední tyči ve skluzu nešťastně srazil míč do vlastní sítě. Jíloviště tak vedlo 1:0.

 

Hosté věděli, že stačí si výsledek pohlídat, hned za dvě minuty se jim však podařilo vsítit druhou branku utkání. Získaný balón se dostal ke střídajícímu Walterovi, jenž mezi nohama jednoho ze stoperů prohodil balón Matějovi Podzemskému. Hostující mladík už se v dobré pozici nemýlil a střelou podél gólmana zvýšil náskok svého týmu.

 

Hřebíček do berounské rakve zatloukl v úplném závěru Ondřej Walter, jenž se prosadil střelou na přední tyč po přihrávce Kučery.

 

Jíloviště si tak po skvělém závěru odvezlo z Berouna tři body.



Ohlasy k zápasu


Český Lev - Union Beroun
Štěpán Beránek: Hráči pracovali, bohužel jsme si v 85. minutě dali vlastní gól a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Hráčům asi nemám co vytknout, ten gól na 1:0 nás zkrátka položil.

TJ Jíloviště
Tomáš Šorna: V zápase na umělém povrchu jsme po celých devadesát minut dobývali tým domácích. Myslím si, že se nám vyplatilo to, že jsme nepřestávali věřit, že to zvládneme nejen herně, ale i výsledkově. Odměnou nám byly tři góly v posledních deseti minutách. Myslím, že jsou to zasloužené tři body.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
L. Novák [-] - M. Horel [-] , M. Hrypas [-] (81. K. Komenda [-] ) , J. Šmíd [-] , M. Novák [-] (87. Č. Černík [-] ) , P. Tvrz [-] (88. O. Slabý [-] ) , I. Tapasov [-] , F. Štefan [-] , D. Hájek [-] (78. D. Bessonov [-] ) , I. Novosad [-] , P. Vopěnka [-]

TJ Jíloviště
D. Natale [-] - L. Soldát [-] (61. O. Walter [-] ) , T. Šorna [-] , J. Kučera [-] , J. Hotový [-] (61. D. Malý [-] ) , V. Janoušek [-] (88. M. Rajnoch [-] ) , M. Podzemský [-] , O. Vrabec [-] (88. M. Wágner [-] ) , A. Boruta [-] , J. Rada [-] , J. Šibrava [-]

ŽK: 82. I. Tapasov - 65. O. Vrabec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BARTŮŠEK Zdeněk, NERAD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Igor Bogár
Tip experta: remíza

Oba týmy mají nevyrovnaný vstup do sezony. Očekávám vyrovnaný zápas.

Tip: výhra domácích