1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2023 18:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Remízoví králové jsou zpátky, Jinočanům přisoudilo další plichtu kosořské vyrovnání v nastavení


Branky


6

Fotbalistům Jinočan jsme v minulé sezoně začali přezdívat remízovými krály. Důvodem bylo celkem čtrnáct nerozhodných výsledků, které červenobílí borci v uplynulém ročníku zaznamenali. Tuto sezonu odstartovali svěřenci Josefa Beránka vítězstvím, ovšem v následujících dvou zápasech, včetně toho dnešního s Kosoří, se jinočanští vrátili do starých remízových not.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí gól aktivního Řeháka

Úvodních dvacet minut patřilo domácím, kteří svého soupeře zatlačili a vytvářeli si slibné příležitosti. Blízko tomu, aby otevřel skóre utkání, byl Zdeněk Řehák či Jakub Sedláček, změna skóre se ale nekonala.

 

Poté se hra začala vyrovnávat, ve 30. minutě se Jinočanům ale přeci jen podařilo vsítit úvodní branku zápasu. Balón si na střed navedl Jan Řehák a střelou slabší nohou rozjásal domácí fanoušky.

 

Ve zbývajících minutách mohli vedení domácích navýšit například Volek či Vostracký, brankář hostů byl ale pozorný.

 

I domácí gólman Pavel Rams si ale v prvním poločase připsal pár důležitých zákroků. Jinočanský brankář musel likvidovat pokus Mikuláše Bíchy či Adama Janouška.

 

O poločase byl tak důvod k radosti v kabině domácích, kteří po úvodních pětačtyřiceti minutách vedli nad Kosoří 1:0.

Vyrovnání v nastavení

První půlku druhého poločasu měli navrch domácí, kteří byli více aktivní a snažili se o navýšení svého náskoku. To ale nepřišlo.

 

Zhruba od 65. minuty začali iniciativu přebírat hosté, kteří byli více na balónu a tlačili se za vyrovnáním. Dlouho se jim ale nedařilo dostat se do vyložené příležitosti.

 

Když už se zdálo, že budou Jinočany slavit druhé vítězství v sezoně, v nastavení přišla po rohovém kopu skrumáž ve vápně. V té se nejlépe zorientoval hostující Marek Vašák a přesnou střelou do šibenice vyrovnal na 1:1.

 

Domácím fotbalistům tak v posledních vteřinách zápasu utekla cenná výhra, a nakonec z toho proti Kosoři byla pouze druhá remíza v řadě.



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Josef Beránek: Pro mě ztráta dvou bodů s výborným soupeřem. I přesto, že jim nějací hráči chyběli, byla na jejich straně pořád velká kvalita. Dovolím si ale říct, že jsme byli lepší a že jsme si zasloužili o ten jeden gól vyhrát. Je to ale tak, jak to je. Musíme to takto brát a bodovat ve středu v Rakovníku.

Kosoř
Jakub Slunéčko: Za mě to byl vyrovnaný zápas a myslím si, že dělba bodů je zasloužená. Šance byly na obou stranách, možná měl o dvě nebo tři více soupeř. I tak si ale myslím, že remíza je spravedlivá.



Sestavy


FK Jinočany
P. Rams [-] - P. Vávra [-] (79. J. Cháb [-] ) , A. Petrouš [-] , P. Kalaš [-] , S. Komínek [-] - T. Pelikán [-] , F. Vostracký [-] (71. M. Podzemský [-] ) , J. Řehák [-] (86. M. Pospíšil [-] ) , M. Pivrnec [-] , T. Volek [-] - J. Sedláček [-] (53. J. Nový [-] )

Kosoř
M. Franta [-] - D. Radosta [-] , M. Černý [-] , A. Janoušek [-] , P. Nehoda [-] , M. Bícha [-] (83. J. Slunéčko [-] ) , M. Folejtar [-] (83. Č. Pekárek [-] ) , M. Šácha [-] , P. Růžička [-] (46. M. Jurovčík [-] ) , M. Vašák [-] , M. Brož [-]

ŽK: 63. M. Jurovčík .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: TÝČE Vladimír - HAMOUZ Jakub, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Jiří Kabyl
Tip experta: remíza

Když se Kosoř sejde kompletní, tak má hodně zkušený a kvalitní tým. Ale pokud za domácí nastoupí v obraně Standa Komínek, budou to mít složitější. Tipuji remízu.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů