Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2023 19:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Umělé osvětlení ve Vestci si posvítilo na Jíloviště, atraktivní utkání skončilo jednoznačným výsledkem pro domácí


Branky


7. M. Říha (p.) , 11. P. Candra , 17. V. Vidlička , 37. D. Minha , 69. J. Ježdík , 74. R. Matysík - 4. J. Rada
6

Fotbalisté Viktorie Vestec si v minulém kole zastříleli na půdě Votic, kterým uštědřili celkem osmigólový nášup. Dnes proti zelenobílým stál papírově daleko těžší soupeř z Jíloviště, i přesto však Viktorka v historicky prvním zápase pod umělým osvětlením ve Vestci znovu nadělila svému soupeři pořádnou porci gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení hostů a čtyřgólový obrat Vestce

Do utkání vstoupili lépe hosté z Jíloviště. Už ve 4. minutě si vestečtí obránci dávali s odkopem na vápně přednost, čehož využil Jan Rada a vymetl levou šibenici Baštovy branky. Jíloviště tak vedlo 1:0.

 

Netrvalo to však dlouho a bylo vyrovnáno. V 7. minutě prošel až k vápnu domácí Jan Maňák, který si narazil míč s Adamem Bodlákem. Vestecký fotbalista by šel sám, ale jeden z obránců byl u balónu pozdě a Maňáka fauloval. Nařízený pokutový kop proměnil Martin Říha, a srovnal tak na 1:1.

 

Poté si na Janouškův míč za obranu naběhl Kučera, ale gólman Bašta byl pozorný a balón uklidil do bezpečí.

 

V 11. minutě sebral vestecký David Minha míč obránci, Matysík v náběhu minul, ale zadní tyč zavřel Pavel Candra, který poprvé v utkání poslal domácí do vedení.

 

Hosté odpověděli střelou Šorny a Waltra a příležitosti Rady a Vrabce brankou neskončily. Hlavička Hotového o chvíli později skončila nad brankou domácích.

 

Jak se dávají góly předvedl po sedmnácti minutách hry Vlastimil Vidlička. Exligový fotbalista využil zaváhání hostující obrany a zvýšil náskok Viktorky na dvě branky.

 

Ve 33. minutě po pěkné akci a centru do vápna od Candry promáchl na zadní tyči Minha.

 

Nová vestecká akvizice složila za neproměněnou šanci reparát ve 37. minutě. David Minha obdržel přihrávku od Máčeho a přesným zakončením vsítil již čtvrtou branku vesteckých.

 

Úvodní dějství uzavřel pokus hostujícího Janouška, jehož střela skončila nad Baštovou svatyní.

 

Viktorka tak po poločase vedla nad Jílovištěm 4:1.

 

Další dva góly domácích

Druhou půli otevřel nešťastný moment, kdy po jednom ze soubojů spadl hostující Rada na ruku Václava Ježdíka a na hřiště se volala sanitka. Po odchodu Říhy a Vidličky to tak bylo již třetí vynucené střídání na straně domácích.

 

Než se střídající hráči stihli rozkoukat, tak hosté převzali iniciativu. Vestecká obrana v čele s Baštou ale vše ustála.

 

Po rohovém kopu Vrabce hlavičkoval hostující Boruta nad a šanci Radovi i Šornovi Bašta zneškodnil.

 

Hosté se usadili na domácí polovině, ale v 69. minutě Pecinovský odkopem poslal do šance Jiřího Ježdíka. Ten si obhodil obránce a trefil se přesně k pravé tyči. Domácí tak vedli 5:1.

 

Vrabcovi po spolupráci s Radou nedovolil zakončit Hendrych a vestečtí přežili i závar v pokutovém území, kde se snažili zakončovat Kučera a Frank.

 

Domácí postupně zakončovali Matysíkem, Minhou a Petrem Ježdíkem, ale šestý gól z toho nebyl.

 

Další důvod k radosti přinesla až 74. minuta, kdy po pravé straně prošel Petr Ježdík, jenž poslal balón do vápna. Centr si našel Radim Matysík a hlavou upravil skóre na 6:1 pro domácí.

 

Hosté se v závěrečných minutách snažili o korekci výsledku, ale proti byla domácí obrana včetně brankáře Bašty.

 

Viktorka Vestec tak doma porazila Jíloviště vysokým výsledkem 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Dnes jsme se těšili na první zápas pod světly, ale dovedl bych si představit jednoduššího soupeře než Jíloviště. Po posledním zápase loňského ročníku jsme jim ale měli co vracet, a to se povedlo. Musím říct, že hra měla obrovské tempo a velkou kvalitu z obou stran. Vysoký presink a tvrdá hra Jíloviště nám chvilku dělala problémy a vyústila opět ve zcela zbytečný gól po naší ztrátě. Ještě do poločasu ale přišla otočka a pak další góly. Jsem rád, že jsme to takhle zvládli jak herně, tak gólově. Zasloužené tři body. Černou kaňkou byli však tři zranění hráči. Ježďa (Václav Ježdík) má bohužel zlomenou ruku, takže delší dobu nebude. Snad ale vše dopadne dobře, držíme palce. Ta další dvě zranění snad nebudou vážná, uvidíme.

TJ Jíloviště
Tomáš Šorna: Hráli jsme dětský fotbal s triviálními chybami v obraně. S takovým výkonem v defenzivě nemůžeme pomýšlet ani na bod, ještě k tomu, když hrajeme proti takhle zkušenému týmu, jako je Vestec. Musíme se zvednout a uhrát něco v příštím zápase v Berouně. Jestli totiž budeme takhle pokračovat, tak to nebude dobré.



Sestavy


TJ Viktoria Vestec
M. Bašta [-] - P. Candra [-] (74. J. Ptáček [-] ) , V. Ježdík [-] (50. P. Pecinovský [-] ) , A. Bodlák [-] (46. J. Ježdík [-] ) , D. Minha [-] , R. Matysík [-] , M. Říha [-] (24. P. Ježdík [-] ) , V. Máče [-] , V. Vidlička [-] (46. J. Bodlák [-] ) , M. Hendrych [-] , J. Maňák [-]

TJ Jíloviště
D. Natale [-] - O. Walter [-] (46. M. Podzemský [-] ) , T. Šorna [-] , J. Kučera [-] , A. Boruta [-] , V. Janoušek [-] (74. J. Pospíchal [-] ) , O. Vrabec [-] , F. Janoušek [-] (78. M. Wágner [-] ) , J. Hotový [-] , J. Rada [-] , L. Soldát [-] (46. Š. Frank [-] )

ŽK: 16. V. Vidlička , 65. P. Ježdík - 65. A. Boruta , 84. J. Rada .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: MIŽIČ Jan - ZUSKIN Petr, OBRAJTR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jiří Kabyl
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že tady by mohlo padat hodně gólů a na konci budou šťastnější domácí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích