Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 10:00

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nových trenérů zvládl lépe ten hostující, Rakovník si odvezl tři body z Podlesí


Branky


6

Na úvod nové sezony poslal los fotbalisty Rakovníka na hřiště Podlesí. V dresu hostujícího celku se představilo pár nových tváří a svou premiéru v mistrovském zápase si odbyl trenér Jaroslav Hamouz se svým asistentem Jakubem Hamouzem. Stejně tomu bylo i na straně domácích, k hráčským posilám Martinu Polákovi a Janu Voříškovi se přidal také nový trenér Radim Polák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoké vedení hostů

Vstup do zápasu nemohl být pro rakovnické hráče lepší. Pouhých pět minut v novém dresu stačilo Wajshajtlovi, aby se po přesné přihrávce od Čadka trefil přesně k tyči - 0:1.

 

O tři minuty později vysunul Žďánský přesnou nahrávkou Saba, ten udělal kličku brankáři a uklízel do prázdné branky. Hosté tak vedli 2:0.

 

Podlesí drželo míč a i hráči v zelených dresech si vypracovali velké šance. Pešek ale odmítal kontaktní gól a držel svůj tým hned několika dobrými zákroky.

 

Ve 23. minutě udeřili svěřenci Jaroslava Hamouze znovu. Žďánský vlétl z levé strany do vápna a střelou na zadní tyč pokračoval ve žlutomodré krasojízdě.

 

Další obrovskou šanci měl na druhé straně Horák, ale jeho projektil dokázal Pešek vyrazit.

 

Blízko ke čtvrté rakovnické brance měl po nedovoleném zákroku v domácí šestnáctce Sabo, ale z penaltového puntíku mířil vedle branky.

 

To ale hosty nemuselo mrzet. Z velkého úhlu vracel míč do vápna Pucholt, jeho centr byl ztečován a zapadl přímo na zadní tyč. Rakovník tak vedl už o čtyři branky.

 

Krátce po gólu tohoto svátečního střelce skórovali také domácí. Podlesí mělo nepříjemné centry do vápna a z jednoho takového se prosadilo, když vrácený míč do vápna uklidil z bezprostřední blízkosti do sítě Matěj Vohradský.

 

Rakovník šel tak po úvodních pětačtyřiceti minutách do kabin pro všechny přítomné s překvapivě vysokým vedením.

 

Korekce skóre v podání Bucha

Do druhé půle vstoupilo lépe Podlesí. V 55. minutě totiž znovu po centrovaném míči snížil na 2:4 Zdeněk Buch.

 

Podlesí cítilo šanci, v jednom případě zachránila hosty tyč.

 

Na druhé straně si výborný zákrok připsal také brankář Boudník, který vyrazil povedený přímák z kopačky Červeného.

 

Rakovník držel vedení, posouval čas očima a v posledních minutách se nikam nehnal. Domácí to zkoušeli z dálky, ale chyběla jim přesnost.

 

Když v síti neskončil ani nebezpečný centr padající k zadní tyči, bylo o vítězi rozhodnuto. Podlesí tak v prvním utkání nové sezony poměrně překvapivě padlo s Rakovníkem 2:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Kovohutě Podlesí
Radim Polák: To, co jsme si před prvním zápasem řekli, co jsme očekávali a co jsem po hráčích chtěl, se neplnilo. I přesto, že jsem po svém předchůdci nezměnil rozestavení, posty, nic, tak tréninků bylo málo a přípravné zápasy jsme stihli jenom dva. Tohle je za mě důsledek té dnešní prohry. Plno očekávání, všichni mysleli, jak to projedeme jako nůž máslem a skončilo to tak, jak to skončilo. Z mého pohledu je to asi dobrá facka na začátek, aby se chlapi vrátili nohama na zem a zjistili, že ta půlka sezony, kdy se zachraňovali, nepokračuje. Inkasované góly byly jak přes kopírák, přišly rychle za sebou, a to ten tým zlomí. Musím říct, že jsem z toho zklamaný. Výsledek je takový, jaký je, některé týmy dopadly i hůř. Ale to, co jsme na hřišti s tím zkušeným týmem předváděli, byl špatný herní projev. Diváci, kterých bylo hodně, asi předpokládali, že ten zápas bude probíhat jinak. A já taky.

SK Rakovník
Jaroslav Hamouz: Skvělý vstup do zápasu. Měli jsme tam dobré věci co se týče nějakých průnikových přihrávek, dostali jsme se do poměrně komfortního vedení, nicméně za stavu 2:0 předvedl dva nebo tři klíčové zákroky, které nás udržely ve hře. Každopádně výsledek je takový, jaký je, druhý poločas jsme si trošku pohlídali. Klukům děkuju za výkon, jsme pokorní a spokojení.



Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
T. Boudník [-] - L. Havelka [-] , O. Valta [-] , J. Mezera [-] , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] , M. Polák [-] , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] (70. J. Trefný [-] ) , M. Mišun [-] , M. Vohradský [-] (46. J. Voříšek [-] )

SK Rakovník
T. Pešek [-] - T. Kotaska [-] , D. Žďánský [-] (72. P. Mezei [-] ) , J. Sabo [-] (80. P. Kýzl [-] ) , F. Turbák [-] (90. T. Itner [-] ) , P. Wajshajtl [-] (76. M. Jirásek [-] ) , V. Čadek [-] , J. Šindler [-] , M. Valcha [-] (59. J. Červený [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Severin [-]

ŽK: 39. O. Drašnar , 53. M. Polák , 59. Z. Buch , 88. F. Šrajn - 29. D. Žďánský , 43. J. Sabo , 66. T. Kotaska , 92. T. Pešek , 93. P. Kýzl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Orálek Kamil - ŠPAČEK Jaroslav, HORÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: remíza

Stejně, jako na jaře, tak i teď to budeme mít v Podlesí hodně těžké. Minulý zápas jsme zvládli díky kouzelníkovi Radku Zachovi v brance, tak snad na to navážeme i tentokrát a alespoň bod přivezeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích