Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Debakl na úvod sezony, Jinočany doma rozstřílely obměněný B-tým Kladna


Branky


12. J. Sedláček , 39. J. Sedláček , 55. T. Volek , 62. T. Pelikán (p.) , 69. T. Volek , 74. T. Volek , 79. J. Cháb - 73. M. Truhlář
6

Jinočany v minulé sezoně oplývaly výbornou defenzivou, avšak slabou ofenzivou. Ta druhá věc v prvním utkání sezony ale vůbec neplatila. Červenobílí se proti kladenskému béčku, které přes léto prošlo značnou obměnou kádru, prosadili celkem sedmkrát, ovšem nutno podotknout, že hosté jim to zejména v prvním poločase hodně usnadnili…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté darovali Sedláčkovi dva góly

První poločas byl poměrně vyrovnaný a oba týmy se snažily o kvalitní fotbal.

 

Jako první zahrozili hned ve 2. minutě domácí, jejichž slibně se rozvíjející akci zastavil před vápnem za cenu žluté karty Jan Řehák.

 

Ve 12. minutě se do vedení dostali domácí. Po chybě v kladenské defenzivě se prosadil Jakub Sedláček.

 

Ve 39. minutě darovala hostující obrana Sedláčkovi další branku a bylo to 2:0.

 

Vzápětí mohl odpovědět Filip Jančí, který před vápnem dostal balón a ocitl se tváří v tvář brankáři Ramsovi. Domácí gólman mu však jeho zakončení zlikvidoval.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro fotbalisty Jinočan.

 

Domácí kanonáda a Truhlářův čestný úspěch

Domácí ve druhé půli rozjeli kanonádu, která započala hned po deseti minutách hry. Po standardní situaci se prosadil Tomáš Volek.

 

V 62. minutě vedli jinočanští fotbalisté 4:0. Nařízenou penaltu po faulu Olivera Justry proměnil Timothy Pelikán.

 

V 69. minutě zvýšil na 5:0 svým druhým přesným zásahem v utkání Tomáš Volek, který se prosadil hlavou po centru ze strany.

 

V 73. minutě se ozvalo také Kladno. Čestný úspěch pro svůj tým zaznamenal devatenáctiletý Marek Truhlář, který si našel odražený balón od zdi po přímém kopu a přesnou střelou z hranice vápna snížil na 5:1.

 

Domácí nemohli zůstat bez odpovědi, a tak se v 74. minutě prosadil na 6:1 Tomáš Volek, který tak zkompletoval hattrick a v 79. minutě na konečných 7:1 Jan Cháb.

 

Jinočany tak v prvním utkání sezony deklasovaly kladenský B-tým 7:1.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Josef Beránek: Byl to takový klasický první mistrovský zápas. Nebylo to nic úplně pohledného, ale pro nás bylo důležité, že jsme proměňovali ty šance, které jsme si vytvořili, a proto je výsledek takový, jaký je.

SK Kladno B
Tomáš Abrham: Na Kladně proběhly nějaké změny a z toho základu z minulé sezony včera nastoupili tři hráči. Z naší strany jsme to domácím ulehčili dvěma tragickými chybami v prvním poločase, které znamenaly vedení soupeře 2:0. 7:1 je jednoznačný výsledek. Mrzí mě, že jsme se s tím neuměli poprat a že jsme neukázali trochu toho fotbalového srdce. Byli jsme ustrašení a zakřiknutí.



Sestavy


FK Jinočany
P. Rams [-] - M. Pospíšil [-] (63. S. Komínek [-] ) , J. Řehák [-] (46. P. Vávra [-] ) , P. Kalaš [-] , A. Petrouš [-] - T. Pelikán [-] , M. Pivrnec [-] , T. Volek [-] - J. Nový [-] (55. F. Vostracký [-] ) , J. Sedláček [-] (79. D. Volek [-] ) , I. Bogár [-] (59. J. Cháb [-] )

SK Kladno B
J. Ševce [-] - O. Čermák [-] (55. S. Chvojka [-] ) , J. Duda [-] , A. Klvaň [-] , M. Truhlář [-] , T. Abrham [-] , T. Fedorišin [-] , M. Blažek [-] , F. Jančí [-] (64. J. Janda [-] ) , M. Veiner [-] (46. O. Justra [-] ) , J. Bokša [-]

ŽK: 2. J. Řehák - 62. O. Justra .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: PÍSAŘÍK Michal - KOVÁŘ Otto, MRKVIČKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: remíza

Remíza za barák. Jinočany byly v minulé sezoně králem remíz a první domácí kolo nemohou odstartovat jinak.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích