Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 16:00

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Souboj nováčků vyzněl lépe pro Sedlec-Prčice, o triumf nad Berounem se postarali tři různí střelci


Branky


6

TJ Sokol Sedlec-Prčice postoupil do soutěže z I.B třídy, naopak Český lev - Union Beroun spadl z posledního místa v krajském přeboru. Utkání dvou nováčků nabídlo poměrně vyrovnaný souboj, avšak první tři body do tabulky si po devadesáti minutách nakonec připsalo domácí mužstvo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový náskok domácích

Do prvního zápasu v A třídě vstoupili výrazně lépe domácí, kteří se již po pěti minutách hry dostali do vedení. Skóre utkání otevřel Michal Davídek, který vystihl malou domů a špičkou píchl balón hostujícímu gólmanovi kolem nohy.

 

Beroun se zdál brzkým inkasovaným gólem trochu zaskočený a v následujících minutách měli mírně navrch hosté, což ve 31. minutě potvrdili druhou vstřelenou brankou. Po rohovém kopu se krásným volejem na zadní tyč prosadil Martin Raček.

 

Hosté mohli vzápětí odpovědět, jenže kapitán Marek Horel napálil balón pouze do břevna.

 

Do kabin tak po úvodní pětačtyřicetiminutovce odcházeli spokojenější hráči domácího celku, kteří vedli nad Berounem 2:0.

Snížení hostů a Všetečkova pojistka

Hosté vstoupili do druhé půle aktivně, drželi balón na kopačkách a v 68. minutě se jim podařilo snížit na rozdíl jednoho gólu. Po kombinaci uprostřed hřiště dostal balón mezi obránce Čeněk Černík a tváří v tvář gólmanovi domácích otevřel gólový účet Berouna v nové sezoně.

 

Hra byla poté vyrovnaná, hosté se snažili o srovnání skóre, větší ohrožení Františka Nerada v domácí brance už ale nezaznamenali.

 

Domácí pozorně bránili a spoléhali se zejména na brejkové situace.

 

Jedna taková jim deset minut před koncem přinesla radost z třetího vstřeleného gólu. Povedenou střelou přes celé vápno, která zapadla na zadní tyč, se prezentoval Zdeněk Všetečka.

 

V závěrečných minutách už se Beroun alespoň na kontaktní branku nezmohl, a z nováčkovského souboje tak vyšel jako vítěz Sedlec-Prčice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sedlec-Prčice
Radim Hešík: Do soutěže jsme samozřejmě chtěli vstoupit vítězstvím. Domácí utkání, krásné a připravené hřiště a dobrá nálada. Zvítězit se nám podařilo, což je asi v naprostém pořádku. Bylo to bojovné a kondičně náročné utkání a jestli takhle budou vypadat všechny zápasy v A třídě, tak to bude hodně náročné.

Český Lev - Union Beroun
Štěpán Beránek: Bylo to vyrovnané utkání, ve kterém jsme opět dostali góly po našich hloupých chybách. Musíme se z nich ponaučit. Domácí spíš hráli z bloku a my jsme měli podle mě minimálně 65% držení míče. Bohužel jsme ale nezvládli brejkové situace a soupeř nás potrestal.



Sestavy


TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - O. Rataj [-] , M. Kaňka [-] , M. Raček [-] (78. D. Molnár [-] ) , M. Sedláček [-] - Z. Všetečka [-] (91. M. Kaprál [-] ) , T. Pištěk [-] , V. Kabíček [-] , M. Hájek [-] (89. V. Novák [-] ) - M. Prchlík [-] , M. Davídek [-]

Český Lev - Union Beroun
T. Kvapil [-] - K. Komenda [-] (63. T. Husák [-] ) , P. Vopěnka [-] (63. O. Knyazev [-] ) , P. Tvrz [-] , I. Tapasov [-] (82. O. Slabý [-] ) , F. Štefan [-] , D. Hájek [-] , I. Novosad [-] , M. Horel [-] , M. Novák [-] (63. J. Šmíd [-] ) , M. Hrypas [-] (63. Č. Černík [-] )

ŽK: 39. M. Sedláček , 52. O. Rataj - 62. P. Vopěnka , 78. P. Tvrz , 82. I. Tapasov .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: Tvaroh Petr - KUBA Michal, LAHODA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: výhra hostů

Beroun je dalším týmem, který spadl o patro níž. V tomto zápase by měl ukázat, že má po fotbalové stránce pořád co nabídnout. Otázkou je pohyb v kádru. I tak si myslím, že domácí budou v tomto utkání tahat za kratší konec a skončí bez bodu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích