3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 10:30

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Klecany zahazovaly jednu šanci za druhou, nováček z Votic ale i tak odjel bez bodu


Branky


6

Fotbalisté Klecan vstoupili do prvního utkání nového ročníku několika vyloženými příležitostmi, které ale nedokázali proměnit. V průběhu zápasu se pak nakonec prosadili, a i když se do posledních minut strachovali o vítězství, nakonec z toho byl tříbodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozené šance domácích a po gólu na obou stranách

Domácí si hned od úvodního hvizdu hlavního sudího vytvářeli jednu vyloženou šanci za druhou, pokaždé ale nechali vyniknout fantastického brankáře hostů Jaroslava Šandu. Největší šance zahodili i mazáci jako Antonín Hrdina, Matúš Ševčík nebo Ondřej Průcha.

 

Ve 32. minutě se z ojedinělé akce dostali do vedení Votice. Rychlý protiútok zakončil gólově Tomáš Říha.

 

Klecanským se ve 39. minutě podařilo srovnat skóre zápasu. Po pěkné individuální akci se trefil nikdo jiný než útočník Antonín Hrdina.

 

Po prvním poločase tak na světelné tabuli svítily dvě jedničky.

Drama až do konce

Ve druhém dějství už to od Klecan nebyl takový válec, jako v první půli, i tak se ale domácí fanoušci v 54. minutě radovali z vedení. Svůj druhý přesný zásah v utkání zaznamenal Antonín Hrdina.

 

V následujících minutách vyslali domácí fotbalisté na brankáře Votic několik dalších pokusů, dlouho se jim ale nedařilo přidat třetí gól.

 

I Votice se párkrát dostaly na dostřel gólmana Hrkala, ani on ale nedovolil inkasování.

 

V 83. minutě se Klecanům přeci jen podařilo odskočit svému soupeři na rozdíl dvou branek. Po přihrávce Hrdiny, který se tedy tentokrát ocitl v roli asistenta, se prosadil střídající Ondřej Dvořák.

 

Hosté se ale nevzdávali a v 89. minutě se jim podařilo snížit. Domácího Hrkala prostřelil Tomáš Kramný.

 

Votice se do poslední chvíle snažily tlačit dopředu a v samotném závěru si vytvořili slibně se vyvíjející akci, která ale nakonec skončila v zámezí.

 

Klecany tak v prvním utkání nové sezony porazily nováčka z Votic 3:2.



Ohlasy k zápasu


MSK Klecany
Jiří Kruťa: Utkání jsme měli rozhodnout v prvním poločase. Akce byly krásné, bohužel nebyly správně zakončeny. Nakonec se nám ale i tak podařilo získat tři body, za které jsme na úvod ročníku rádi.

SK Votice
Michal Budil: Vstup do prvního mistrovského utkání v Klecanech se nevydařil a odjíždíme bez bodu. Začátek utkání byl v režii soupeře, který si vytvářel gólové příležitosti, ale náš gólman Jarda Šanda všem střelám odolal. Z protiútoku se nám naopak podařilo vsítit gól. Vedení netrvalo dlouho a bylo srovnáno. Poločas 1:1. Ve druhé půli se hrál ve velkém vedru fotbal nahoru dolů a soupeři se nakonec po našich chybách podařilo vsítit další dva góly. I přes toto jsme nepřestali bojovat a podařilo se nám vstřelit gól na konečných 3:2. Soupeř si na nás, a především na gólmanovi, vylamoval zuby a byl až zoufalý z jeho zákroků. My jsme se dopustili několika chyb, ze kterých jsme inkasovali. V závěru jsme měli ještě šance, ale skóre se již nezměnilo. Kluci si zamakali, ale nesmíme dělat zbytečné ztráty míčů, které soupeř trestal. Zápas, který ukázal, že se dál posouváme ve výkonnosti.



Sestavy


MSK Klecany
F. Hrkal [-] - A. Hrdina [-] (88. D. Bartoš [-] ) , M. Ševčík [-] (76. O. Dvořák [-] ) , J. Dvořák [-] (55. D. Fejgl [-] ) , L. Urban [-] (86. D. Žampach [-] ) , V. Hordashko [-] (68. P. Svoboda [-] ) , D. Průcha [-] , O. Průcha [-] , L. Smíšek [-] , M. Bečka [-] , F. Vaktor [-]

SK Votice
J. Šanda [-] - M. Baťha [-] , M. Sládek [-] , J. Mudra [-] , D. Königsmark [-] (88. M. Budil [-] ) - T. Říha [-] , M. Horváth [-] , P. Daniel [-] (86. M. Hřebec [-] ) , T. Kramný [-] - L. Navrátil [-] , J. Homolka [-] (64. M. Sedlák [-] )

ŽK: 66. V. Hordashko - 45. J. Šanda , 75. M. Horváth .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: MIŽIČ Jan - ŠESTOŘÁD Jakub, STEJSKAL Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: výhra domácích

Domácí přivítají dalšího nováčka v soutěži. Votice na úvod čeká velmi těžký zápas venku, ze kterého budou odjíždět s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích