1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí vydřelo bod


Branky


13

Domácí vedli, ale zápas ke třem bodům nedovedli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Ve Staré Říši se hrál důležitý zápas, ve kterém oba celky ze spodku tabulky potřebovaly body. Jako první vyzkoušel pozornost domácího gólmana Tomka střelou z vápna Dolejš. Ve 37. minutě vychytal Tupikovu střelu z úhlu Lancman. Ve 45. minutě hostující hráč při rozehrávce na polovině hřiště podklouzl a míče se ujmul Tupik, který jej dovedl až na hranici velkého vápna, kde ho předal Svobodovi, který se neunáhlil a připravil si ještě lepší palebnou pozici, ze které nedal Lancmanovi šanci - 1:0. Do kabin šli tak s náskokem domácí.

Hosté v závěru srovnali

V 64. minutě obešel Mirek Malata domácího brankáře, ale míč skončil na kopačkách obránce Staré Říše. V 72. minutě Tupik našel volného Kvycha, který však míč do sítě nedostal. Hned poté se na druhé straně řítil do šance Dolejš, který trefil jen domácího brankáře. Chvíli na to domácí Svoboda trefil z velkého vápna tyč. V 79. minutě domácí neodvrátili centr z levé strany, míč se dostal až na druhý kraj k Dolejšovi, kterou povedenou přízmní přihrávkou našel Mirka Malatu. Ten míč jemně tečoval mimo dosah gólmana Tomka a bylo srovnáno - 1:1. V závěrečných deseti minutách už další branka nepadla a důležité body se tak dělily.



Ohlasy k zápasu



FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček (trenér): Bod z venku bereme, přerušili jsme sérii proher. Narazili jsme na soupeře našich kvalit a remíza je z celkového hlediska zasloužená. Nicméně si myslím, že dnes v našich silách bylo i na výhru, ale pořád nám něco chybí. Nemáme ani potřebné štěstí, ale to si musíme víc zasloužit a jít mu naproti.



Sestavy


FSC Stará Říše
J. Tomek [-] - V. Wiederlechner [-] (79. J. Pospíchal [-] ) , O. Tupik [-] (84. T. Trojan [-] ) , A. Svoboda [-] , D. Čížek [-] , J. Cejpek [-] (84. M. Zarovnii [-] ) , O. Kvych [-] , R. Svoboda [-] , T. Lát [-] , L. Kryštůfek [-] , J. Chramosta [-]

FC Velké Meziříčí
M. Lancman [-] - A. Havlík [-] , V. Hron [-] , D. Raus [-] (78. M. Malata [-] ) , M. Malata [-] , D. Karmazín [-] , L. Štourač [-] (89. O. Chodák [-] ) , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , M. Sysel [-] , D. Chlup [-]

ŽK: 16. V. Hron , 38. D. Raus , 61. P. Dolejš .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: SOUKUPOVÁ Věra - LANDSMAN David, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Milan Skočovský
Tip experta: výhra domácích

1:0 - Krize hostů se ještě prohloubí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích