1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žďár udolal Velké Meziříčí


Branky


9

Souboj trápících se celků vyzněl díky Šerému lépe pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Utkání dvou nejhorších ofenzív divizní soutěže se čekal spíše boj, protože oba celky potřebovali nutně bodovat. První zahrozili v 16. minutě domácí, ale střela Nedvěda z vápna orazítkovala jen tyč. Ve 28. minutě měli domácí další šanci, ale po střele Šerého a zásahu brankáře letěla dorážka vedle. Poté během pěti minut třikrát zahrozili hosté, ale všechny tři jejich příležitosti skončily mimo branku. Utkání tak rozhodla 39. minuta, kdy kousek za vápnem napřáhl Šerý a jeho levačka propálila Lancmana - 1:0. Poločas tak vyzněl gólově lépe pro domácí.

 

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas mnoho fotbalové krásy nepřinesl. Hrálo se především mezi oběma vápny. Za zmínku stojí střela Šerého z 60. minuty, kterou Lancman vyrazil na roh. Hosté vyslali nebezpečnou střelu v 64. minutě, kdy po rozehraném přímém kopu do vápna, šla střela jen těsně vedle. Zbytek zápasu si již domácí pohlídali a mohli tak po třech prohrách v řadě opět slavit vítězství.   FC Žďár nad Sázavou / web

 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Utkání nechyběla bojovnost. Nám se podařila vstřelit branka a také jsme po delší době udrželi nulu. Opticky jsme byli na míči, ale rozhoduje se ve vápnech. Snad se odrazíme k dalším bodovým ziskům.

FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček (trenér): Od zápasu jsem neočekával žádný festival fotbalu, což se potvrdilo. Brankových šancí bylo minimum na obou stranách, ale domácím nakonec jedna šťastná střela vyšla a proto vyhráli. Jinak se hrál vyrovnaný zápas, kdy domácí více drželi míč, ale my je skoro do ničeho nepustili. Myslím, že to dnes mělo skončit remízou. Naše obranná hra mě po dlouhé době potěšila a takto bych si to představoval, ale ofenzíva je žalostná a nejsme schopní si sami nic připravit, 5 branek z 6 zápasů, z toho žádná ze hry, hovoří za vše.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - J. Nedvěd [-] (88. D. Galia [-] ) , J. Jiroušek [-] (61. D. Krajčo [-] ) , P. Severa [-] , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] , D. Srnský [-] (46. J. Dočekal [-] ) , M. Šerý [-] (91. O. Starý [-] ) , Č. Vitásek [-] , O. Horák [-] (46. P. Fiala [-] ) , T. Trojánek [-]

FC Velké Meziříčí
M. Lancman [-] - A. Havlík [-] , V. Hron [-] , D. Karmazín [-] , M. Malata [-] (84. O. Chodák [-] ) , M. Malata [-] , L. Štourač [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , M. Sysel [-] , J. Šimáček [-] (14. M. Votava [-] )

ŽK: 58. P. Severa , 74. P. Fiala - 69. M. Bouček , 90. V. Hron .
Počet diváků: 213. Rozhodčí: PROKŮPEK Kamil - VYCHODIL Michal, KORCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích