4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanžhot potvrdil roli favorita


Branky


11

Lanžhot si bez problémů poradil s Velkým Meziříčím a má další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí si vedení pohlídali



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Po tom pohárovém zápase to bývají utkání taková ošidná, ale hráči k tomu od začátku přistoupili dobře, nemyslím si, že by na nich byla vidět nějaká únava. Naopak jsme chtěli napravit tu prohru a vrátit se na vítěznou vlnu. Snad jen prvních patnáct minut jsme byli několikrát nedůslední směrem dozadu, kdy jsme soupeře pustili do šancí. Jinak to ale bylo v naší režii, hráli jsme aktivně a organizovaně, měli kupu tutovek a po zásluze jsme se dostali do uklidňujícího vedení. Že hrál soupeř vloni ještě třetí ligu, na to jsme se nedívali, jdeme od zápasu k zápasu a soustředíme se na sebe. Ve druhé půlce po uklidňujícím vedení už si s chutí zahráli i všichni kluci z lavičky a pořád jsme měli převahu a šance. Po zranění se nám vrací Peter Šenk, naopak se ale zranil už ve dvacáté minutě Rado Ciprys, tak uvidíme, jak na tom do příštího zápasu kluci budou.

FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček (trenér): Od sestupu dáváme dohromady nový tým, jednak nějací hráči, na které jsme spoléhali, odešli, přidala se zranění, dovolené, pořád točíme posty, sháníme posily. Ještě to nějakou dobu potrvá, než si to sedne. Proti nám byl i těžký los, když jsme ty favority jako Lanžhot, Tasovice nebo béčko Líšně dostali hned v úvodu sezony. Musíme si říct, že na takové týmy aktuálně nemáme. Věděli jsme, že jedeme na trávník jednoho z favoritů soutěže a můžeme jen překvapit. Na to, abychom tam něco uhráli, by se muselo sejít víc faktorů. A to se nestalo, výsledek odpovídá dění na hřišti a hovoří za vše. A to nás ještě několikrát podržel gólman nebo domácí netrefili branku. Hrálo se opravdu podle not soupeře, byli v pohodě, byli si vědomí svých kvalit. Utkání mohlo možná vypadat jinak, kdybychom v úvodní čtvrthodině za stavu 0:0 proměnili dvě dobré šance, ale vychytal nás lanžhotský gólman.



Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
T. Odráška [-] - E. Burac [-] , M. Totka [-] (65. T. Ravas [-] ) , R. Svoboda [-] (65. N. Včelka [-] ) , A. Pidruchnyi [-] , L. Koprna [-] , J. Krč [-] (73. P. Šenk [-] ) , T. Milota [-] , P. Mikúšek [-] (73. T. Kollár [-] ) , R. Ciprys [-] (19. D. Bogdalík [-] ) , P. Balážik [-]

FC Velké Meziříčí
M. Lancman [-] - A. Havlík [-] , D. Kolář [-] (69. M. Malata [-] ) , V. Hron [-] , D. Karmazín [-] , M. Malata [-] , D. Raus [-] , L. Štourač [-] (86. O. Chodák [-] ) , P. Dolejš [-] , M. Sysel [-] , D. Chlup [-]

ŽK: 46. L. Koprna .
Počet diváků: 272. Rozhodčí: KOSTELNÍK Tomáš - OGRODNÍK Vlastimil, BODEČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Marek Svoboda
Tip experta: výhra domácích

Lanžhot si udrží zatím 100% zisk bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích