V. Hron 21.
P. Dolejš 28. (p.)
M. Malata 48.
3:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 10:15

2.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka skončila dělbou bodů


Branky


21. V. Hron , 28. P. Dolejš (p.) , 48. M. Malata - 13. M. Vágner , 24. M. Fukan , 58. P. Soukup
9

Hosté vedli dvakrát, domácí jednou. Dvě stovky diváků viděly šest branek a remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V prvním poločase šli hosté dvakrát do vedení, ale domácí vždy dokázali těsné manko smazat. Ve 13. minutě domácí chybovali v rozehrávce, Lancman si s první přízemní střelou ještě poradil, ale na Vágnerovu dorážku už byl krátký - 0:1. Za osm minut bylo srovnáno. Po přímém volném kopu byl Hron u míče dříve než brankář Švec a míč zapadl do sítě - 1:1. Na další branku diváci čekali jen tři minuty. Na Jančíkův přímý volný kop si naskočil Fukan a tvrdou hlavičkou poslal hosty podruhé v zápase do vedení - 1:2. To jim vydrželo jen čtyři minuty, kdy penaltu proměnil veterán Dolejš - 2:2. Tímto výsledkem také skončil první poločas.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Domácí se poprvé a naposledy dostali do vedení ve 48. minutě. Dolejšův přímý volný kop si našel na malém vápně Mirek Malata a nedal Švecovi šanci - 3:2. V 58. minutě po pěkné akci z pravého křídla skončil míč na tyči, ale nejrychleji se zorientoval Soukup a dostal míč do sítě - 3:3. V dalším průběhu se i přes několik šancí skóre něměnilo.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček (trenér): Bohužel, musím uznat, že dnes jsme bod asi získali. Dostat doma tři branky je hodně, a to se těžko vyhrává. Nedostatků máme na zlepšení mnoho, ale vše odpovídá tomu, jakou jsme měli letní přípravu.

TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda (trenér): Před zápasem bychom bod brali, ale nyní je to pro nás málo. Dali jsme venku tři góly, vytvořili si hodně brankových příležitostí, ale inkasovali jsme z individuálních chyb defenzivy. Do zápasu proti velkému favoritovi jsme šli jako outsideři. Od 70. minuty jsme je však přehráli fyzicky. V závěru jsme měli čtyři šance, které jsme neproměnili, což nás mrzí. Musíme zůstat při zemi. Máme z utkání bod a zatím jsem s výkony kluků v obou těžkých zápasech spokojen.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
M. Lancman [-] - A. Havlík [-] (62. R. Šuta [-] ) , V. Hron [-] , M. Malata [-] (67. D. Kolář [-] ) , D. Raus [-] , M. Malata [-] (67. J. Krejčí [-] ) , L. Štourač [-] (84. M. Votava [-] ) , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , M. Sysel [-] (84. O. Chodák [-] ) , P. Mezlík [-]

TJ Dálnice Speřice
D. Švec [-] - P. Honzárek [-] , M. Fukan [-] , M. Řezáč [-] (46. M. Pohan [-] ) , L. Kolčava [-] - J. Holenda [-] (72. M. Duba [-] ) , M. Vágner [-] (71. M. Eremiáš [-] ) , P. Pech [-] , D. Jančík [-] - P. Soukup [-] (88. V. Zach [-] ) , P. Svoboda [-]

ŽK: 55. P. Mezlík , 89. P. Dolejš , 92. D. Kolář - 89. M. Eremiáš .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - NÁPRAVNÍK Jan, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích