0:4
(0:2)
6. L. Raab
16. L. Raab (p.)
70. L. Raab (p.)
79. V. Červík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň nadělovala ve Staré Říši


Branky


6. L. Raab , 16. L. Raab (p.) , 70. L. Raab (p.) , 79. V. Červík
9

Ve Staré Říši si otevřel střelnici Lukáš Raab a hatrickem dovedl svůj celek k výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Ve Staré Říši vyšel úvod zápasu hostům z Líšně. Už v 6. minutě Svoboda otočil hru na pravé křídlo, odkud přišel přesný centr před bránu, kde si míč našel Raab a poslal hosty do vedení - 0:1. Domácí se snažili, ale hosté byli fotbalovějším celkem. Hned po deseti minutách navíc zahrál domácí hráč rukou ve vápně a kopala se penalta. K té se postavil Raab a s přehledem ji proměnil - 0:2. Ve zbytku prvního poločasu už další branka nepadla.

Hosté si vedení pohlídali

Domácí se snažili oživit hru dvě střídáními, zlepšili se, ale branku nevstřelili. V 70. minutě byl přidržen hostující útočník ve velkém vápně a hosté podruhé kopali pokutový kop. Míč si vzal znovu Raab a znovu si vybral správnou stranu - 0:3. V 79. minutě ještě hosté přidali další branku, když přímý volný kop Červíka skončil až v domácí síti - 0:4. Zbytek zápasu se už jen dohrával.



Ohlasy k zápasu


FSC Stará Říše
Lukáš Staněk (trenér): Hosté využili reprzentační pauzu a přijeli posíleni. Navíc nám nevyšel začátek zápas a brzy jsme dostali dvě branky. Pak už to proti kvalitnímu soupeři bylo hodně těžké. Ukazuje se, jak moc nám chybí zraněný stoper Kryštůfek.




Sestavy


FSC Stará Říše
R. Dutka [-] - J. Špalek [-] (46. T. Trojan [-] ) , A. Svoboda [-] , M. Zarovnii [-] (73. F. Nechvátal [-] ) , D. Čížek [-] , O. Kvych [-] , R. Svoboda [-] , T. Lát [-] , O. Tupik [-] , J. Chramosta [-] , J. Pekárek [-] (46. J. Pospíchal [-] )

SK Líšeň B
F. Ulrich [-] - V. Červík [-] , M. Daněk [-] (85. I. Gabriel [-] ) , L. Fall [-] , D. Rudyk [-] (85. D. Bolovintsev [-] ) , O. Horký [-] (67. Y. Guttler [-] ) , L. Raab [-] , M. Ferlay [-] (85. O. Štolba [-] ) , R. Dostálek [-] , A. Svoboda [-] (73. R. Matocha [-] ) , M. Toczyski [-]

ŽK: 91. F. Nechvátal - 53. M. Toczyski .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: RYGL Luboš - HOLUB Radim, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích