0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanžhot jede na vítězné vlně


Branky


30. M. Totka , 46. J. Krč
7

Žďár nenavazuje na loňský ročník a nestačil na rozjetý Lanžhot.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Utkání se hrálo do 30. minuty bez šance a ve středu pole. Ale právě z první šance domácí obrana nezachytila náběh Totky, který míč za obranu napálil z voleje za bezmocného Jíchu - 0:1. Druhá příležitost pro hosty přišla v poslední minutě první půle, kdy zprava střílený centr na malé vápno pohodlně uklidil do prázdné branky Krč - 0:2.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas se domácí pokoušeli o snížení stavu, ale v 57. minutě našel centr z levé strany hlavu Švomy, který ale trefil jen připravený koš brankáře Ondráška. V 64. minutě se hosté dostali ve vápně ke střele, ale Jícha výborně vyrazil míč do bezpečí. Domácí se ještě dostali v 88. minutě před brankou hostí do závaru, ale obrana Lanžhotu byla v zápase stoprocentní. 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Věděli jsme, že Lanžhot má šikovné hráče a má kvalitu, a také nám ji hlavně v první půlce ukázal. Utkání jsme mohli zdramatizovat asi po hodině hry, kdy jsme hlavičkovali z malého vápna, to musí být gól. Tam se to mohlo zlomit. Mohli jsme se dotáhnout i o něco později z další dobré šance, ale bohužel, nespadlo nám to tam. Rozhodla ta zkušenost, utkání už potom hosté zkušeně dohráli. Bohužel pro nás, od začátku přípravy je manšaft rozbitý, máme spoustu zraněných a nemáme tak široký kádr jako Líšeň, Zbrojovka nebo Lanžhot, abychom vypadnuvší hráče bez ztráty kvality nahradili. Naši mladí musí ještě nabrat herní zkušenosti. Chtěli jsme hrát jako vloni o špici tabulky, ale musíme brát realitu takovou, jaká je.

TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): První poločas jsme byli lepším týmem, neměli jsme sice tolik vyložených šancí, ale hru jsme měli pod kontrolou. Obě branky padly po vypracovaných šancích, ve 30. minutě poslal Kuba Krč Totkovi obloučkem kolmici za obranu a ten volejem zakončil přesně. Krč pak v závěru poločasu sám, nehlídaný, zavíral na zadní tyči, kam mu poslal přízemní centr Lukáš Koprna. Ve druhé půli začal Žďár hrát agresivněji, ale stále jsme byli fotbalovějším mužstvem, a měli jsme tam v samém závěru minimálně dvě dobré šance na navýšení vedení. Snad se nám před pohárovým utkáním nikdo nezranil, nějaké šrámy tam jsou a ještě se rozhodneme, jestli budeme trénovat nebo dáme klukům volno, aby byli odpočatí.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - J. Henzl [-] (72. D. Galia [-] ) , A. Mach [-] (72. J. Jiroušek [-] ) , M. Šerý [-] , T. Vokoun [-] , Č. Vitásek [-] , O. Horák [-] , J. Dočekal [-] , S. Švoma [-] , R. Sodomka [-] , D. Krajčo [-] (82. D. Srnský [-] )

TJ Sokol Lanžhot
T. Odráška [-] - R. Ciprys [-] , P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , E. Burac [-] (82. D. Bogdalík [-] ) , M. Totka [-] , R. Svoboda [-] (73. T. Ravas [-] ) , A. Pidruchnyi [-] , L. Koprna [-] , J. Krč [-] (88. N. Včelka [-] ) , T. Milota [-]

ŽK: 8. T. Vokoun , 47. M. Šerý , 48. D. Krajčo , 53. S. Švoma , 58. A. Mach - 43. R. Ciprys , 77. L. Koprna , 90. M. Totka .
Počet diváků: 167. Rozhodčí: PETRÁSEK Jan - SLABÝ Jiří, POSPÍŠIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů