M. Tauš 25.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanžhot veze tři body


Branky


25. M. Tauš - 13. E. Burac , 49. R. Svoboda
13

Hosté potvrdili výborný vstup do sezóny třemi body na půdě Líšně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Hosté po přestávce rozhodli



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň B
Michal Kugler (trenér): Lanžhot moc dobře znám, sám jsem tam trénoval a jezdím se dívat na jeho zápasy. Byl jasným favoritem utkání, který bude mířit za postupem, ale sezona je dlouhá. Znám sílu soupeře a mám před jejich hráči respekt, jsou kvalitní. Naopak nám se tentokrát nepovedlo posílit o hráče z áčka, jak bychom chtěli. Ale přesto jsme se rozhodli hrát otevřeně, útočně, takový zápas se musel divákům líbit. Přizpůsobili jsme tomu naši hru a snažili jsme se pokrýt hlavně jejich nebezpečné hráče na křídlech, bohužel jsme v zápase udělali o jednu chybu více než soupeř, a tak jsme prohráli, jinak si myslím, že to mohlo být remízové utkání. Ale kdyby takto atraktivně vypadal každý zápas v divizi, určitě by na fotbal chodilo hodně lidí.

TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Přiznám se, že tato utkání s rezervami ligových týmů nemám moc rád, nejsou moc čitelná a pro nás budou vždy náročná. Vycházeli jsme jen z toho, co s námi hráli letos v únoru v přípravě. Jména na soupisce v den utkání jsme moc nezkoumali. Nutno podotknout, že s námi Líšeň chtěla hrát fotbal, nebetonovali, naopak soupeř nás napadal docela vysoko, a i díky tomu jsme chodili častěji do jejich otevřené obrany, což našim rychlonohým hráčům vyhovuje. V prvním poločase jsme byli jasně dominantnějším týmem, ale bohužel jsme proměnili jen jednu z mnoha našich šancí. Mohli jsme rozhodnout už tehdy. Ale stejně jako jsme mohli vyhrát třeba 4:1, jsme nakonec mohli i zremizovat, protože už jsme na konci výsledek bránili a domácí měli ještě dvě dobré šance. Jinak jsem s třemi body a postavením v tabulce samozřejmě spokojený.



Sestavy


SK Líšeň B
V. Veselý [-] - M. Daněk [-] (78. Y. Guttler [-] ) , L. Fall [-] (78. Š. Špaček [-] ) , M. Toczyski [-] , T. Weber [-] , O. Horký [-] (65. O. Papež [-] ) , M. Tauš [-] , M. Ferlay [-] (65. R. Dostálek [-] ) , R. Matocha [-] (57. I. Gabriel [-] ) , V. Červík [-] , D. Rudyk [-]

TJ Sokol Lanžhot
T. Odráška [-] - R. Ciprys [-] (65. T. Kollár [-] ) , P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , E. Burac [-] , M. Totka [-] , R. Svoboda [-] (62. D. Bogdalík [-] ) , A. Pidruchnyi [-] , L. Koprna [-] , J. Krč [-] (80. T. Ravas [-] ) , T. Milota [-]

ŽK: 57. R. Ciprys , 74. T. Milota , 95. D. Bogdalík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MACHOREK Jakub - KOLÁŘ Jaroslav, DANIEL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Patrik Soukup
Tip experta: výhra hostů

Tady více věřím silným hostům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích